kaskadaffik Posted July 19, 2010 Author Posted July 19, 2010 eloise napisał(a):Kasia, już minęły 2 tygodnie???? hI hi miną w piątek, minęło 11 dni :) wystarczy, już szlałąm bez dogo i szukałam, gdzie by tu neta znaleźć, jeszcze nie piszę od siebie, ale dostęp mam :) :) :) Quote
MagdaNS Posted July 20, 2010 Posted July 20, 2010 Tak tak,dogo uzaleznia :) Fajnie że wróciłaś :) :) :) Quote
kaskadaffik Posted July 22, 2010 Author Posted July 22, 2010 Już wiem, że piesek zamieszkał w boksie, ale nie sam, to choć taka pociecha. Pan szukał szczeniaczka dla swojego 2 letniego Onka, żeby miał kolegę, a od małego to zaakceptują się. Faktycznie Pan dzwonił i mówił, że pieski sie bardzo lubią, mały szaleje i wszystko jest w porządku :) Quote
halcia Posted July 22, 2010 Posted July 22, 2010 On bedzie miał dłuzsza sierść?Choc pewnie beda z Onkiem razem to i zimie cieplej we dwóch... Quote
Ra_dunia Posted July 26, 2010 Posted July 26, 2010 a czy na mrozy psiaki wpuszczane są do domu? Chyba nawet ocieplana buda nie za wiele dawała przy mrozach z zeszłej zimy... Quote
kaskadaffik Posted July 26, 2010 Author Posted July 26, 2010 Ra_dunia nie wiem, ja z Panem kontaktu nie ,miałam wcale, bo akurat mnie nei było, ale Asia mówiła, że bardzo konkretny, choć nie sądzę żeby psy wpuszzcał wogóle do domu..... Quote
Recommended Posts