Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Może tym razem? :
kupię psa,
cafeanimal,
adopcje psów,
adopcja psa,
ojej,
morusek,
gumtree,
e-zwierzak,
pineska,
animalia,
petsy,
przygarnij zwierzaka,
najpewniej,
pet world,
szerlok,
rzeszowiak,
krosno24,
podkarpacie24,
rzeszów24,
olx

• Replies 380
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Super karolciu..
Emilko, u Muszki tyle chętnych na tymczasowanie a u ciebie taka cisza.....jedna wygląd zewnętrzny pomaga w życiu bardzo....co nie znaczy kochana, że u ciebie coś z tym nie tak jest, po prostu ludzie ślepe:shake:

Posted

majuska napisał(a):
Super karolciu..
Emilko, u Muszki tyle chętnych na tymczasowanie a u ciebie taka cisza.....jedna wygląd zewnętrzny pomaga w życiu bardzo....co nie znaczy kochana, że u ciebie coś z tym nie tak jest, po prostu ludzie ślepe:shake:

Jakiej Muszki?:razz::p:oops:

Posted

o rany ,no fakt ....:oops:
późno było ...
poprawiłam

ale to nic jeszcze , nazwałam Wojtusia Łatkiem i tak wystawiłam , ale się poprawiłam , no i Reksa jako sukę , czyli wszystko w normie...:cool3:

Posted

figa33 napisał(a):
Księżniczko, nikt o Ciebie piękna nie pyta....:shake:

Nie pyta, ale pamięta o Hebanowej Księżniczce! :loveu:
Ciocia DIF się melduje na wątku...

Powiedzcie mi, kochane, jak ogłoszenia Emilki? Są aktualne i czy jest jakiś odzew?

Posted

Miałam dziś telefon od bardzo sympatycznej pani w sprawie Emilki, długo rozmawiałyśmy, starałam się Emilkę zareklamować jak mogłam , jednocześnie szczerze mówiąc o jej nieśmiałości..umówiłyśmy się jeszcze na przesłanie mailem filmików ( zaraz się to tego zabieram ) nie wiem czy będzie jakiś odzew, zobaczymy...ale piszę Wam o tym telefonie, żebyśmy nie upadały na duchu, że nasza Emi kompletnie nie wzbudza żadnego zainteresowania....
Figuś to znów telefon z Twojego allegro:loveu: