Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Tofikowa napisał(a):
Dorzuce się na weta, ale rozumiem że nie ma go kto tam zabrać? :-(
Nikt z BB sie nie odezwał ?
Lili8522 jest z BB, napiszę do Niej, może będzie mogła jakoś pomóc?:modla:

i co, odezwała się ciootka???

• Replies 2.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

__Lara napisał(a):
i co, odezwała się ciootka???

Sama nie wezmę tego psa, to duży pies nie wiadomo jak zachowa się na smyczy z kagańcem i na ulicy na dodatek z obcym człowiekiem... Na pewno ktoś jeszcze jest potrzebny.

Posted

Lili8522 napisał(a):
Sama nie wezmę tego psa, to duży pies nie wiadomo jak zachowa się na smyczy z kagańcem i na ulicy na dodatek z obcym człowiekiem... Na pewno ktoś jeszcze jest potrzebny.

A znasz ciotko kogoś z Bielska, kto mógłby Ci pomóc?

Posted

kurcze narazie nie mam warunkow zeby go zabrac do siebie mam juz dwa psy a mieszkanie nieduze,z kasa tez kruch jestem przed wyplata.Lili napisz mi swój numer zadzwonie

Posted

bakusiowa napisał(a):
Jak już pójdzie do veta to co później? Wróci do dziada? Mogę pomóc pieniężnie.

No właśnie to jest istotne... A jak SZANOWNY PAN już go nie będzie chciał? To co wtedy?

Posted

Jestem z Bielska, dostałam info od Tofikowej. Mam czas i nic wiecej, a raczej więcej - 2 psy i 2 koty. Suka to bull na lekach, niestabilna i nie ma mowy o nowym psie. Mogę pomóc jdąc tam z Lil, ale co dalej?

Posted

Pilnie poszukiwany jest transport dla małego koteczka w transporterku

...ze ŚLĄSKA do WARSZAWY (Ochota)(to do czwartku)
lub
...z WROCŁAWIA do WARSZAWY(Ochota)(od piątku do niedzieli).

Pomóżcie koteczkowi dotrzeć do domu stałego!
Kontakt z BUDRYSEK- 607 488 598.

Posted

Dadziu napisał(a):
no dodzwonilam sie jestem umówiona z Budrysek na czwartek popoludniu jedziemy do lub po psiaka,mam nadzieje ze zyje biedactwo

No i jednak moja pomoc nie potrzebna ;)

Posted

lili oczywiscie ze Twoja pomoc potrzebna zreszta kazdego.jak juz mowilam jutro jedziemy do psa,bierzemy go do weta.bedzie potrzebna kasa niestety same nie damy rady.Budrysek nie ma dostępu do neta dlatego jest nieobecna na forum,tamb z Bielska napisala o dwoch domkach tymczaowych postaram sie zdobyc numery tel,bo ona nie ma jeden u pana Tomasza kolo Wieliczki A drugi u pani z Glogaczewa czy cos takiego zaraz bede szukac w necie i dam znac

Posted

a wiec sprawa wygląda następująco .obdzwonilam te hotele i uznalam ze u pani Marty Iwanickiej bedzie mu dobrze 15zl za dobe,jutro po wizycie u weta mam zaraz dzwonic do niej bo przygotowywuje mu miejsce hotel ma dobre opinie na forum,to narazie tyle .myle ze mozemy zaczac zbierac kase tylko kto by sie tym zajął?ja jeszcze nigdy tego nie robilam szczerze mowie,moze ktoras z Was cioteczki ma wieksze doswiadczenie,akcja rozpoczeta oby z dobrym skutkiem.trzymajcie kciuki za psiaczka

Posted

Dadziu napisał(a):
a wiec sprawa wygląda następująco .obdzwonilam te hotele i uznalam ze u pani Marty Iwanickiej bedzie mu dobrze 15zl za dobe,jutro po wizycie u weta mam zaraz dzwonic do niej bo przygotowywuje mu miejsce hotel ma dobre opinie na forum,to narazie tyle .myle ze mozemy zaczac zbierac kase tylko kto by sie tym zajął?ja jeszcze nigdy tego nie robilam szczerze mowie,moze ktoras z Was cioteczki ma wieksze doswiadczenie,akcja rozpoczeta oby z dobrym skutkiem.trzymajcie kciuki za psiaczka

Trzeba mu po pierwsze założyć osobny wątek, rozsyłać i żebrać o kasę.

Posted

Dadziu napisał(a):

ja dopiero dziś odebrałam info o psie (nie wiem dlaczego nie dostałam powiadomienia na maila o pw); niestety z powodów służbowych jestem dość nieczynna czasowo.

Postaram się wstawić info o tym psiaku na forum owczarkowym, ale jednak potrzebowałabym więcej informacji na co ta pomoc (przede wszystkim hotelik, tak?), jak z jego zdrowiem itd.

Posted

kurcze ciągle wyskakuje mi jakis bład w necie,Carmell super ze jestes:)dzwonila do mnie Budrysek i mnie troche zastopowala i ma racje,ja jestem w gorącej wodzie kąpana,a wiec małe sprostowanie.zeby nie zsmiecac tego wątku Budrysek zalozy psinie oddzielny watek tam wszystkie wspolnie bedziemy sie zastanawiac co robic,pies ma wlasciciela wiec nie mozemy go poprostu ukrasc,jutro po wizycie u weta okaze sie co psu dolega napewno bedzie pobrana krew do badania ,z tego co wiem to pies ma chore stawy i zapewne bardzo go to boli wiec jakies srodki przeciwbolowe beda aplikowane.jutro wezmiemy slome jedzenie i przydalby sie koc,czy ktoras z Was nie dysponuje takim starszym kocykiem zeby mu ogrzac tą bude,bo jesli wlasciciel nie wyrazi zgody to jutro niestety bedzie musial tam wrócic az cos wykombinujemy z powiatowm,mam nadzieje ze nie gniewaci sie na mnie ze ja juz zalatwialam hoteli taki falstart z mojej strony,alechce dobrze,jestesmy w kontakcie,i napewno jak bedzie wątek to porozsylamy Wam linki

Posted

Dadziu napisał(a):
... jak bedzie wątek to porozsylamy Wam linki

Już możesz rozsyłać :)... link do wątku powyżej.

Falstartem się nie martw. Nie zawsze możemy zrobić tyle ile byśmy chciały. Więcej będziemy wiedziały jutro.