Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='sabinka40']Hej cioteczki, nikt nie odpisał na pytanie co do tego pikniku:shake:, pieniądze potrzebne, domki potrzebne, tyle potrzeb dlaczego nie sprobować w ten sposób? Jak tylko pogoda dopisze to napewno będzie wiele ludzi, róznych ludzi, ale takich wrażliwych też sie nazbiera:razz:. Można by tam może jakie domki dla psiaków znalezć, może ktoś zobaczy i pokocha:razz:, wiem że ma byc pare osób co straciło niedawno swojego przyjaciela:-(. Pszczyna niedaleko Żor:cool3:[/QUOTE]

Moze jakis piesek by skorzstał?

• Replies 2.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Lacia']Bardzo prosimy o wplaty na transport. Marsik szczęśliwie pojechał po nowe zycie ale trzeba zapłacic 180zł.. :-([/QUOTE]

ja wysłałam wczoraj i dzisiaj akbo jutro powinno coś wpłynąć

Posted

[quote name='Isiak']Publiczną zbiórkę może prowadzić chyba tylko jakaś organizacja - stowarzyszenie, fundacja czy samo schronisko, oczywiście trzeba mieć załatwioną zgodę. A w Pszczynie nic takiego nie ma.
Żaden psiak z chusteczką "szukam domu" też nie wystąpi, bo z punktu nie można "wypożyczać" psów. Ale być może jest to szansa dla psów z DT?[/QUOTE]

Szkoda:shake:, ja myślałam że właśnie jako schronisko możecie wystąpić:razz:, no cóż wiecie lepiej, ja chciałam pomóc tylko. My dogomaniacy już trochę z kasy wypłukani, każdy pomaga jak może, dlatego chciałam wyjść do ludzi i coś uzbierać:niewiem:. Jak coś ktoś wymyśli to czekam na PW.

Posted

[quote name='Drzagodha']A ulotki ze zdjęciami psów i informacją, gdzie przebywają?[/QUOTE]

O dobry pomysł:razz:, chociaż tyle, a może ktoś szuka własnie nowego przyjaciela i serce mu zmięknie i odwiedzi właśnie Was?

Posted

[quote name='Drzagodha']A ulotki ze zdjęciami psów i informacją, gdzie przebywają?[/QUOTE]

ulotki to dobry pomysł, ale moze lepiej z nr Klaudus__ zeby mozna bylo dom sprawdzic

tylko kto je zrobi i wydrukuje? moze ktos w pracy ma mozliwosc wydrukowac za darmo? najlepiej kolorowe

Posted

jeszcze "troche" zostalo starego dlugu a nowe zwierzaki sa w potrzebie :(

Do dnia 29.09.2011 po uwzględnieniu wcześniejszych wpłat. [LIST=1]
[*]„Ali” 300,36zł.
[*]„Szila + dzieci” 225,15zł.
[*]„Pyza” 361,63zł.
[*]„Tusia” 375,97zł.
[*]„Pawełek” 297,73zł.
[*]„Oczko” 222,55zł.
[*]„Poziomka” 138,22zł.
[*]Stado kociąt 35,39zł.
[/LIST]Razem: 1957,00zł.

Amigo - 38
Krystynka-169
Paja-38
Tobi-321
Niko-395

bardzo prosimy o bazarki

Posted

Isiak napisał(a):
Brakuje nam 20 zł do transportu Marsa... Lacia, może przelać Ci już te 160 zł, które są na koncie? Bo rozumiem, że to Tobie mam przelać za paliwo?

Ja przeleję te 20 zł, dawaj konto.

Posted

magenka1 napisał(a):
Łukasz z pierwszego postu możesz Pierniczka jamniczka przenieść do domu stałego? ten pierwszy post jest aktualny jeśli chodzi o pieski?

Wieczorem wszystko będzie uaktualnione - Klaudia założy nowe wątki jak wróci.
Jest jeden psiak w typie Leonbergera lub kaukaza(?)
Zresztą zobaczycie wieczorem :)