Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Lisia na Szpicach w Potrzebie :)
Jeeezuu... 13 dni...
Klaudus, mogłabyś podać w jednym poście wątki psiaków będących w przechowalni? Wiem, że to robota ponad siły, ale może troszkę ułatwić szukanie DT.

Posted

8 października rano wsiadam z Macią w samochód i jedziemy do Pszczyny (niestety wcześniej nie mogę). Macia jeszcze o tym nie wiem.. Koszt naszego wyjazdu to ok. 170zł. Zbierajmy kase na paliwko, a zabierzemy tyle psów ile da się upchnąć do samochodu.. :)

Posted

mamy cudownego owczarka może już iść do adopcji, TIMO, a na jego miejsce można by dać coś nowego do "REMONTU" (my remontujemy szybciutko!!)z przechowalni, gdzie macie te miejsca, sprawdzone, , może pomożemy jakoś w tych trasportach , trzeba się śpieszyć jakie trasy??? Klaudusku reklamuję szczeniorki, Jeśli będzie dom idealny dla Timo sama go zawiozę!!!

Posted

Lacia napisał(a):
8 października rano wsiadam z Macią w samochód i jedziemy do Pszczyny (niestety wcześniej nie mogę). Macia jeszcze o tym nie wiem.. Koszt naszego wyjazdu to ok. 170zł. Zbierajmy kase na paliwko, a zabierzemy tyle psów ile da się upchnąć do samochodu.. :)

170 zł to nie problem, uzbieramy. Tylko czy do 8 października nie wywiozą psiaków? :(

Posted

żeby nie wywieźli, trzeba im trochę psów zabrać stamtąd już teraz...
no i trzeba liczyć się z tym, że oprócz 170 zł na paliwo, trzeba mieć kasę na wykup, inaczej nie dają...

Edit... modzi mnie zabiją po zbanowaniu - na każdy ogólny wątek, gdzie wchodzi sporo ludzi wstawiam te psiaki...

Posted

wcześniej się nie uda bo ja powiedziałam ze na początku października jadę do szkoły (choć jadę dopiero na końcu). inaczej niz do szkoły (z pewnych przyczyn :)) auta nie dostane.. może wyślecie nam psa pocztą? poczta polska ma taką opcje.. ;)

Posted

ewunian napisał(a):
, trzeba mieć kasę na wykup, inaczej nie dają...

..

W pierwszym poście tego watku pisze, że oplata została zniesiona, ale nie wiem czy to na stałe, czy chodzilo tylko u uregulowanie jakiegoś długu.

Posted

zalegly dlug w chironie

1. Ali 300,36
2. Szila + dzieci 225,15
3. Pyza 361,63
4. Tusia 375,97
5. Stado kociąt leczenie + Intestinal 35,39
6. Pawełek 297,73
7. Oczko 222,55
8. Poziomka 138,22
9. Tadziu 128,91 (wystawiono FV - czekamy na przelew...)

razem: 2085,91 na dzień 19.09.2011

Posted

Figu napisał(a):
podajcie mi dokładne trasy, na których jest potrzebny transport.
Do Leszna? tego wielkopolskiego czy mazowieckiego?

do Leszna - stolicy Wielkopolski.. :)

Posted

BUDRYSEK napisał(a):
zalegly dlug w chironie

1. Ali 300,36
2. Szila + dzieci 225,15
3. Pyza 361,63
4. Tusia 375,97
5. Stado kociąt leczenie + Intestinal 35,39
6. Pawełek 297,73
7. Oczko 222,55
8. Poziomka 138,22
9. Tadziu 128,91 (wystawiono FV - czekamy na przelew...)

razem: 2085,91 na dzień 19.09.2011

Plus 170 za kota Brudasa
i ok. 2000 za dwa szczeniaki ( w sobotę było prawie 1800 )

To zaległość w Bielskich lecznicach.

Pszczyńskich ani nie liczę - bo to też około 2000 zł...