Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Isiak']A to, że Myslowice to mordownia, to nawet potwierdzają lekarze weterynarii, którzy mieli tam praktykę.

Ahhh przecież Mysłowice to bardzo fajne i porządne schronisko.
Wszyscy je bardzo zachwalają - a Ci co tam byli i widzieli - zwyczajnie przesadzają... :)

• Replies 2.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Klaudus__']Ahhh przecież Mysłowice to bardzo fajne i porządne schronisko.
Wszyscy je bardzo zachwalają - a Ci co tam byli i widzieli - zwyczajnie przesadzają... :)

Widać bardzo fajne, skoro się do wysyłania psów do niego nie przyznają. O Rybniku i Miasteczku Śląskim nie bali się napisać, a o Mysłowicach cicho sza.

Posted

Powiem tyle, że kiedy do lecznicy trafił postrzelony w Woli wielki ONkowaty, po opatrzeniu go i przetrzymaniu przez kilka dni wetka chciała oddać go do punktu, ale kiedy dowiedziała się, że z punktu psy jadą do Mysłowic, wlos się wszystkim w lecznicy zjeżył i na głowie stawali, żeby zaoszczędzić mu tego losu. Ostatecznie pies trafił do nowego domu do Chorzowa, do kojca niestety, bo charakterek miał niezbyt miły i zębiska ostre, i wyraźnie byl to pies trzymany wcześniej na podwórzu, sądząc po stanie jego szaty. W Woli rozwieszone były ogłoszenia o znalezionym psie, ale właściciel się nie odezwał, a pies był postrzelony z bliska, bo miał osmaloną sierść.

Edytuję, bo mam sklerozę i zapomniałam zapytać Klaudus: mam komplet pościeli nieużywanej, poszewka na poduszkę i kołdrę, ale to nie bawełna, tylko jakieś sztywne sztuczne paskudztwo, mój małżonek był takim geniuszem i kupił, bo "była promocja". Przyda Wam się takie "cóś" dla zwierzaków, na jakąś wyściółkę? Choćby tylko jednorazowego użytku?

Posted

[quote name='Isiak']Przyda Wam się takie "cóś" dla zwierzaków, na jakąś wyściółkę? Choćby tylko jednorazowego użytku?

jasne,że tak - wszystko się przyda :)
Chętnie zabiorę jak będę w Pszczynie - będę w Twojej okolicy niebawem - bo mam tam takie szczeniaki - noszę Im jedzenie...
http://www.dogomania.pl/threads/214639-Cukierkowe-szczeniaczki-pilnie-szukaj%C4%85-DT-DS.-Inaczej-trafi%C4%85-do-melin...POMOCY

Posted

Ja szukam szczeniaka dla pewnych ludzi. Zgadzają się na wszystko, byle był chłpcem i niskiego wzrosu jak dorośnie. Dzwoniłam już 2 razy i pisałam na innych wątkach. Wiem, że masz ręce pełne psiaków i głowę zajętą wieloma problemami. Proszę odezwij się. Oni naprawdę z wielką miłością czekają na pieska. Czekam na wiadomość.

Posted

[quote name='hugulaśny']Ja szukam szczeniaka dla pewnych ludzi. Zgadzają się na wszystko, byle był chłpcem i niskiego wzrosu jak dorośnie. Dzwoniłam już 2 razy i pisałam na innych wątkach. Wiem, że masz ręce pełne psiaków i głowę zajętą wieloma problemami. Proszę odezwij się. Oni naprawdę z wielką miłością czekają na pieska. Czekam na wiadomość.

Jutro jestem cały dzień pod telefonem - teraz wróciłam z pracy - niektórych telefonów odebrać nie mogłam.
Nie wiem z jakiego nr dzwoniłeś - napisz chociaż esa jak nie odbieram.
Wtedy oddzwonię.

Posted

hugulaśny napisał(a):
Ja szukam szczeniaka dla pewnych ludzi. Zgadzają się na wszystko, byle był chłpcem i niskiego wzrosu jak dorośnie. Dzwoniłam już 2 razy i pisałam na innych wątkach. Wiem, że masz ręce pełne psiaków i głowę zajętą wieloma problemami. Proszę odezwij się. Oni naprawdę z wielką miłością czekają na pieska. Czekam na wiadomość.

I jak bedzie jakis pies dla nich?

Posted

[quote name='ewunian']Liska jest ciut do szpica miniaturowego podobna, czy mi się wydaje? Trzeba ją dać na szpice w potrzebie...

Mi też tak troszkę na szpica wygląda.
Mogłabyś wrzucić na Szpice??
Bardzo proszę :)