Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Lacia']a w sobote jest punkt otwarty? bo my z macią się wypieramy do was. jak jest otwarty to w jakich godzinach?

Niestety zamknięty.
Kiedyś mogłam jeszcze się umówić na daną godzinę i przyjechać po danego psiaka - na obecną chwilę - niestety nie ma takiej opcji...

Posted

[quote name='Lacia']hej dorzuci się ktoś do transportu Wrocław - Pszczyna? potrzeba 170zł. Proszę to może być ostatnia szansa dla kilku psiaków!![/QUOTE]

pODNIOSE TE INFORMACJE, BO TO wazne!!! I szansa dla kilku psiakow....

Posted

[quote name='kabaja']od dawna jest pod ogromnym wrażeniem tego co robi Klaudus dla psiaków.Proszę o konto na PW prześle 100 chociaż tylko tyle mogę pomóc.
Bardzo dziękuję za dobre słowo - jednak ja to niewiele robię.
Bez pomocy Was wszystkich nic by nie było.

Posted

hej Mars - Psychol już u nas. Słodki piesio o niezrównoważonym charakterze. Nie znosi psów i chętnie by je wszystkie pożarł, a poza tym wielki pieszczoch..
za transport wyszło koło 180zł. czy ktoś chciałby coś wpłacić? ;-)
jak tak to jak mam to zrobić? nigdy nie zbierałam kasy na dogo. Podać komuś numer konta na pw? czy np. ktoś zbierze na swoje konto a potem mi całość przeleje? nie wiem..

Posted

[quote name='BUDRYSEK']Isiak moze Ty? masz juz taka wprawe w ksiegowosci :)[/QUOTE]

Ha ha ha :evil_lol: Mogę zbierać, czemu nie. Czyli musimy zebrać 180 zł? Przesyłam konto do kabaji.

Posted

[quote name='Isiak']Ha ha ha :evil_lol: Mogę zbierać, czemu nie. Czyli musimy zebrać 180 zł? Przesyłam konto do kabaji.[/QUOTE]
Dzięki za pomoc..

Posted

Hej cioteczki, nikt nie odpisał na pytanie co do tego pikniku:shake:, pieniądze potrzebne, domki potrzebne, tyle potrzeb dlaczego nie sprobować w ten sposób? Jak tylko pogoda dopisze to napewno będzie wiele ludzi, róznych ludzi, ale takich wrażliwych też sie nazbiera:razz:. Można by tam może jakie domki dla psiaków znalezć, może ktoś zobaczy i pokocha:razz:, wiem że ma byc pare osób co straciło niedawno swojego przyjaciela:-(. Pszczyna niedaleko Żor:cool3:

Posted

Publiczną zbiórkę może prowadzić chyba tylko jakaś organizacja - stowarzyszenie, fundacja czy samo schronisko, oczywiście trzeba mieć załatwioną zgodę. A w Pszczynie nic takiego nie ma.
Żaden psiak z chusteczką "szukam domu" też nie wystąpi, bo z punktu nie można "wypożyczać" psów. Ale być może jest to szansa dla psów z DT?