Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Drzagodha napisał(a):
Schronisko mieści się dokładnie pod Głogowem, ok. 15 km od Głogowa dokładnie.

napisz mi na pw dokladny adres to moze cos wymysle
z wrocka to jest kawał drogi
ale na pewno 5.2 bede w Głogowie na turnieju

• Replies 2.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

5 luty w sensie? To dostaniesz co nieco dla pszczyniaków, nie będziesz wracać z pustymi rękami ;)

A jak Ci jutro nie pasuje to sobie dajmy może spokój, bo ja i tak dopiero od 16.30 jestem jutro powiedzmy, że dostępna.

Posted

Drzagodha napisał(a):
5 luty w sensie? To dostaniesz co nieco dla pszczyniaków, nie będziesz wracać z pustymi rękami ;)

A jak Ci jutro nie pasuje to sobie dajmy może spokój, bo ja i tak dopiero od 16.30 jestem jutro powiedzmy, że dostępna.

ok to umówmy sie na 5.2, bede na pewno :)

Posted

Avilia napisał(a):
Czy udałoby Ci się zrobić plakaciki wszystkich naszych psiaków do ok.18.01?Jadę wtedy do Warszawy,mam tam bardzo tanią drukarnię (2gr za kartkę).Podrukowałabym plakaty dla wszystkich psiaków.Obwiesiłabym Warszawę,a potem Dąbrowę,Sosnowiec,Będzin.

Avilia Ty jutro jedziesz do tej drukarni? Zrobiłam plakaty dla wszystkich psów gdzie na wątku znalazłam świeże ogloszenia. Nie znalazlam dla Noemi, Rysia i Romka i Pirusia. Czy są jeszcze jakieś inne zwierzaki które pilnie potrzebują do jutra plakatów?

Posted

ŚWIAT napisał(a):
Avilia Ty jutro jedziesz do tej drukarni? Zrobiłam plakaty dla wszystkich psów gdzie na wątku znalazłam świeże ogloszenia. Nie znalazlam dla Noemi, Rysia i Romka i Pirusia. Czy są jeszcze jakieś inne zwierzaki które pilnie potrzebują do jutra plakatów?

Wyjazd mi się przesunął na 23.01.

Posted

ŚWIAT napisał(a):
Cioteczki a potrzebujecie kołdrę do budy dla jakiegoś pszczyniaka?

przyda się:)

z powodu ogromnego dlugu w lecznicy nie mozemy na razie leczyc w niej zwierzat :(
musimy chociaz czesc splacic...pograzamy se nistety coraz bardzej :(

dzisaj musielismy umiescic sunie od kilku dni lezaca kolo drogi w innej, niestety drozeszej lecznicy :(
bardzo proszę o jakakolwiek pomoc

w weekend zawiozlam do ds Nescę i Aksamita, przejechalam 660 km, auto pali 8 l/100 km
nie stac mnie na sponsorwanie takich podrozy :(
teraz brakuje mi na jedzenie dla moich ponad 30 zwierzakow na dt
bardzo prosze o pomoc

Posted

[quote name='BUDRYSEK']przyda się:)

z powodu ogromnego dlugu w lecznicy nie mozemy na razie leczyc w niej zwierzat :(

dzisaj musielismy umiescic sunie od kilku dni lezaca kolo drogi w innej, niestety drozeszej lecznicy :(

w weekend zawiozlam do ds Nescę i Aksamita, przejechalam 660 km, auto pali 8 l/100 km
bardzo prosze o pomoc

BUDRYSKU, pytalam na watku Neski ile komu ,za co oddac... wyslij mi numer konta.Przeciez Neska ma jeszcze w skarpwcie ,oddamy za paliwo ,a reszta pojdzie na Portosa,

Posted

BUDRYSEK napisał(a):
przyda się:)

bardzo prosze o pomoc

poproszę o nr konta
podajcie najlepiej na pierwszej rozliczenie i długi pisaków z tą informacją bo nie każdy czyta cały wątek a z pierwszej wynika że jesteście ponad 800zł na plusie

Posted

diana79 napisał(a):
poproszę o nr konta
podajcie najlepiej na pierwszej rozliczenie i długi pisaków z tą informacją bo nie każdy czyta cały wątek a z pierwszej wynika że jesteście ponad 800zł na plusie

Klaudus___ ma awarię neta, jak naprawia nadajnik to wszystko pozmienia

Posted

Cioteczki, pomóżmy Budryskowi wyogłaszać zwierzaki... trudno żeby przy takiej ilosci tymczasów siedziała na necie..a na wątkach jej kotów wieje pustką...