Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 247
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dzięki Aga za wieści, niepewność jest najgorsza. Fajnie, że pojechały, ja jestem o nowy dom Kolusi spokojna :)
Bardzo dziękuję wszystkim, dzięki którym i moja psineczka szczęśliwie znalazła nowy dobry dom.

Posted

Sorki cioteczki ze dopiero teraz sie odzywam, ale nie bylo mnie, bo bylam na 8-dniowym urlopie. Nic wczesniej o tym nie pisalam, bo myslalam ze bede miala dostep do netu, ale sie mylilam. :oops:

Super ze Borsunia juz we wlasnym domku! :multi::multi::multi:

Posted

Sunia po Borsuni( myślę,że imię trzeba by wymyślać jakieś, bo nie ma, ale ja do niej wołam Żabka bo pasuje :) ) ma się dobrze, atak był tylko raz, potem się nie powtórzył, biega, chce skakać, brzuszek się pięknie goi :)

" class="ipsImage" alt="">

Posted

Sunia we wtorek bawiła się z Agatą, Aśki córką, skakała i cieszyła sie i nagle zemdlała, chwilę nie miała przytomności. Nie wyglądało to jakby padaczka. Ja śmiem podejrzewam, że ona jest tak podniecona i tak przeżywa jeszcze do tej pory wyjście ze schroniska że z wrażenia. Ona cały czas macha ogonem, cały czas tak szybko i jest utuczona, co jeszcze jej przeszkadza, bo biega za psami a zaraz ma ciężki oddech. Ale jest superaśna przytulanka, uwielbia ludzi :)

Posted

Trzeba ją pewnie poobserwowac. Sunieczka ma ciężke chwile za sobą. Zmiana miejsca, sterylka aborcyjna. Musi zapewne nieco dojśc fizycznie i psychicznie do siebie, ale trzeba miec na nią baczenie.

• 1 month later...