Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 63
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

ogłaszam dzidka gdzie sie da. tylko czy ktos sie zdecyduje na takiego staruszka? :(
jak on jest taki maly i przyjacielski, nie moznaby go wypuscic na teren schroniska? funkcjonuje tam wielu takich stałych rezydentow.

Posted

Ale kruszynka Takie maleńkie i nieporadne, jak takiego nie kochać?
Amica, nie Ciebie jedną... Ty jak i inne dziewczyny pomagacie jak się da a ja nie mogę zrobić prawie nic, chyba podnosić watki bidulków w górę, to jest dopiero dobijające.
Tak sobie mysle czasem ile takich bid jest w całym kraju a ile zdoła się uratować, masakra.

Posted

ogonek2 napisał(a):
:-( o jeju jaki on śliczny

prześliczny !

jak go zobaczylam na allegro - szybko zawiadomilam osobę, która szyka takiego maleńkiego pieska, teraz na wątko doczytałam, ile on ma latek....
nawet, jeśli ona zechce, to chyba jednak nie ten domek - tam jest 2-letni chlopczyk.... i schody....

Posted

kami_23 napisał(a):
Uroczy dziadzio! Dla chcącego i kochającego nic trudnego!!! Ja noszę na rękach od 4 lat moją babcie jamniczkę 16 letnią, która z 8 kilo ma;)

ja to wiem.... ale nie wszyscy, niestety....
a ten dwulatek potrafi "dać w kość" psiakowi, był u mnie kiedyś.... wszystkie psy uciekały od niego po chwili "zabawy"....
no i jak na razie - odzewu brak....