xmartix Posted July 26, 2010 Posted July 26, 2010 pojechał na tymczas dożywotni :) do azylu dla staruszków Quote
amica Posted August 2, 2010 Posted August 2, 2010 iwa77 napisał(a):Picollo , tak nazwałam dziadziunia, pojechał do Niemiec po nowe życie . Czy są jakieś szanse na fotki maluszka i jakieś wieści z Niemiec jak się miewa staruszek? Cieszę sie że już nie jest w schronie, oby było mu dobrze. Quote
iwa77 Posted August 2, 2010 Author Posted August 2, 2010 Picollo ma się bardzo dobrze . A tutaj najświeższe fotki ze spacerku Quote
mari23 Posted August 2, 2010 Posted August 2, 2010 [quote name='iwa77']Picollo ma się bardzo dobrze . A tutaj najświeższe fotki ze spacerku jaki uśmiechnięty! to cudownie, że będzie miał szczęśliwą starość! Quote
Bella1 Posted August 2, 2010 Posted August 2, 2010 To zdjęcie mówi wszystko :Cool!::Cool!::Cool!: Quote
paniMysza Posted August 3, 2010 Posted August 3, 2010 ha! świetnie:) bardzo sie cieszę!!!:) jaki uśmiech:) Quote
BUDRYSEK Posted May 7, 2011 Posted May 7, 2011 jejku ale tu pusto :( sa jakis wiesci o Picollo? mozecie wrzucic tu link tego azylu? Quote
iwa77 Posted May 8, 2011 Author Posted May 8, 2011 Witaj Budrysku na wątku ! Cieszę się z Twojego zapytania o dziadzia Picollo , gdyż zmobilizuje mnie to w końcu do "ruszenia tyłka" i zasięgnięcia infomacji o dziadku. Dziadek Picollo był pod opieką TSV Nuess ( TSV - odpowiednik naszego TOZ-u) i przebywał na miejscu przez nich zorganizowanym . Na przełomie roku dziadek Picollo zostal zaadoptowany . Trafił do ludzi posiadających już pod swym dachem seniora ( suczkę w podobnym wieku jak Picollo) . W przyszłym tygodniu w weekend będę się widzieć z Panią Marią Stein ( szefową Fundacji ) i poproszę ją o nawiązanie kontaktu z TSV Neuss i z właścicielem w celu uzyskania informacji o dziadku . Tutaj link TSV Neuss : http://www.tsv-neuss.de/cms/front_content.php Quote
BUDRYSEK Posted May 8, 2011 Posted May 8, 2011 [quote name='iwa77']Witaj Budrysku na wątku ! Cieszę się z Twojego zapytania o dziadzia Picollo , gdyż zmobilizuje mnie to w końcu do "ruszenia tyłka" i zasięgnięcia infomacji o dziadku. Dziadek Picollo był pod opieką TSV Nuess ( TSV - odpowiednik naszego TOZ-u) i przebywał na miejscu przez nich zorganizowanym . Na przełomie roku dziadek Picollo zostal zaadoptowany . Trafił do ludzi posiadających już pod swym dachem seniora ( suczkę w podobnym wieku jak Picollo) . W przyszłym tygodniu w weekend będę się widzieć z Panią Marią Stein ( szefową Fundacji ) i poproszę ją o nawiązanie kontaktu z TSV Neuss i z właścicielem w celu uzyskania informacji o dziadku . Tutaj link TSV Neuss : http://www.tsv-neuss.de/cms/front_content.php Picollo bardzo przypomina mi mojego Misia (*) moze podrzuca nowe fotki? dzieki za linka...metamorfozy bardzo przemawiaja, zwlaszcza naszych polaczkow Quote
wellington Posted October 14, 2011 Posted October 14, 2011 [quote name='iwa77'] Na przełomie roku dziadek Picollo zostal zaadoptowany . Trafił do ludzi posiadających już pod swym dachem seniora ( suczkę w podobnym wieku jak Picollo) . W przyszłym tygodniu w weekend będę się widzieć z Panią Marią Stein ( szefową Fundacji ) i poproszę ją o nawiązanie kontaktu z TSV Neuss i z właścicielem w celu uzyskania informacji o dziadku . [/QUOTE] Czy uzyskalas jakies informacje o dziadku ? Quote
wellington Posted October 22, 2011 Posted October 22, 2011 wellington napisał(a):Czy uzyskalas jakies informacje o dziadku ? Pani Stein chyba bardzo zajeta ostatnia wywozka z Wroclawia wiec raczej nie ma co liczyc na jakies wiesci o dziadku :( Quote
Recommended Posts