Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 63
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

iwa77 napisał(a):
Picollo , tak nazwałam dziadziunia, pojechał do Niemiec po nowe życie .

Czy są jakieś szanse na fotki maluszka i jakieś wieści z Niemiec jak się miewa staruszek?
Cieszę sie że już nie jest w schronie, oby było mu dobrze.

Posted

[quote name='iwa77']Picollo ma się bardzo dobrze .

A tutaj najświeższe fotki ze spacerku

jaki uśmiechnięty!
to cudownie, że będzie miał szczęśliwą starość!

• 9 months later...
Posted

Witaj Budrysku na wątku !
Cieszę się z Twojego zapytania o dziadzia Picollo , gdyż zmobilizuje mnie to w końcu do "ruszenia tyłka" i zasięgnięcia infomacji o dziadku.
Dziadek Picollo był pod opieką TSV Nuess ( TSV - odpowiednik naszego TOZ-u) i przebywał na miejscu przez nich zorganizowanym .
Na przełomie roku dziadek Picollo zostal zaadoptowany . Trafił do ludzi posiadających już pod swym dachem seniora ( suczkę w podobnym wieku jak Picollo) .
W przyszłym tygodniu w weekend będę się widzieć z Panią Marią Stein ( szefową Fundacji ) i poproszę ją o nawiązanie kontaktu z TSV Neuss i z właścicielem w celu uzyskania informacji o dziadku .

Tutaj link TSV Neuss :

http://www.tsv-neuss.de/cms/front_content.php

Posted

[quote name='iwa77']Witaj Budrysku na wątku !
Cieszę się z Twojego zapytania o dziadzia Picollo , gdyż zmobilizuje mnie to w końcu do "ruszenia tyłka" i zasięgnięcia infomacji o dziadku.
Dziadek Picollo był pod opieką TSV Nuess ( TSV - odpowiednik naszego TOZ-u) i przebywał na miejscu przez nich zorganizowanym .
Na przełomie roku dziadek Picollo zostal zaadoptowany . Trafił do ludzi posiadających już pod swym dachem seniora ( suczkę w podobnym wieku jak Picollo) .
W przyszłym tygodniu w weekend będę się widzieć z Panią Marią Stein ( szefową Fundacji ) i poproszę ją o nawiązanie kontaktu z TSV Neuss i z właścicielem w celu uzyskania informacji o dziadku .

Tutaj link TSV Neuss :

http://www.tsv-neuss.de/cms/front_content.php

Picollo bardzo przypomina mi mojego Misia (*)

moze podrzuca nowe fotki?

dzieki za linka...metamorfozy bardzo przemawiaja, zwlaszcza naszych polaczkow

• 5 months later...
Posted

[quote name='iwa77']
[/QUOTE]

Czy uzyskalas jakies informacje o dziadku ?