Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

na płycie wszystko świetnie opisane, szkoda tylko, że nie ma takiej płyty gdzie są bardziej zaawansowane techniki rzutów pokazane. Jeśli chodzi o dysk to mi się fastbackiem całkiem wygodnie rzuca, tylko niestety te dyski do szczególnie wytrzymałych nie należą

Posted

Misia&Ruby napisał(a):
Ja też mam ten zestaw z dog chow. Płytka całkiem fajna :) Wszystko fajnie pokazane, opisane etc.
Szkoda tylko, że moje nie chce freesbować :/

Ciekawe czy moje ciele będzie chciało . :loveu: bardzo bym chciała.:)

Posted

dagaa111 napisał(a):
na płycie wszystko świetnie opisane, szkoda tylko, że nie ma takiej płyty gdzie są bardziej zaawansowane techniki rzutów pokazane. Jeśli chodzi o dysk to mi się fastbackiem całkiem wygodnie rzuca, tylko niestety te dyski do szczególnie wytrzymałych nie należą

Ale na początek jako zapoznanie z nim i początki z Dorą będzie dobry ? :)

jak polubi to kupię lepszy. :loveu:

Posted

Aleksandra95 napisał(a):
Ale na początek jako zapoznanie z nim i początki z Dorą będzie dobry ? :)

jak polubi to kupię lepszy. :loveu:

nie każdy pies lubi od razu plastikowe dyski, ale jak Dorze się spodoba to się nada jak najbardziej ;)

Posted

dagaa111 napisał(a):
nie każdy pies lubi od razu plastikowe dyski, ale jak Dorze się spodoba to się nada jak najbardziej ;)

Lepsze takie materiałowe czy gumowe ?

Posted

Aleksandra95 napisał(a):
Lepsze takie materiałowe czy gumowe ?

ja miałam tylko gumowe, do materiałowego nie jestem zbytnio przekonana, gumowe wydaje mi się wytrzymalsze. Do nakręcania nadaje się idealnie, wygodnie się nim przeciąga, rollery też da się puszczać, ale trzeba trochę poćwiczyć. Do bliskich rzutów też jeszcze się nada, ale przy dalekich już nie ma szans, bo kiepsko lata i szybko opada na ziemię

Posted

[quote name='dagaa111']ja miałam tylko gumowe, do materiałowego nie jestem zbytnio przekonana, gumowe wydaje mi się wytrzymalsze. Do nakręcania nadaje się idealnie, wygodnie się nim przeciąga, rollery też da się puszczać, ale trzeba trochę poćwiczyć. Do bliskich rzutów też jeszcze się nada, ale przy dalekich już nie ma szans, bo kiepsko lata i szybko opada na ziemię

potem może kupię taki : http://discdogs.pl/Jawz_i_Jawz_Pup-k3-0-3-default.html

lub taki : http://discdogs.pl/Dysk_UV_fioletowy-43.html

:)

Posted

dagaa111 napisał(a):
przyznam, że ten drugi dysk pierwszy raz widzę, ciekawe jak w praktyce ta zmiana koloru wygląda :)
Fastback też trochę w ciemności świeci, ale nie jakoś specjalnie mocno

No ciekawe jak w praktyce. :) ja to pierwszy raz dyski oglądam.;)

Posted

Cześć Dorki :)

Ja zaczynałam od gumowego dysku i jest naprawdę fajny ;) Do mocnego szarpania, do niskich, krótkich rzutów i rollerów :) Teraz przerzuciłam się na normalne i jest naprawdę duża różnica w obsługiwaniu się takim dyskiem. :)

Posted

Kaja10014 napisał(a):
Cześć Dorki :)

Ja zaczynałam od gumowego dysku i jest naprawdę fajny ;) Do mocnego szarpania, do niskich, krótkich rzutów i rollerów :) Teraz przerzuciłam się na normalne i jest naprawdę duża różnica w obsługiwaniu się takim dyskiem. :)

czekam na przesyłke.:) i bede was prosiła o pomoc od czego zaczynać. :)

Posted

[quote name='kalyna']no to potem namów kogoś aby pofocił Wasze postępy :)
jeżeli będzie co ;)

[quote name='westie_justa']

takiecudo dostałam od westie_justa :razz: :loveu:

Posted

ania90 napisał(a):
piekny kalendarz :loveu:

wieeeem :loveu: :)
wiki4 napisał(a):
Łoo, jaki super! Pokażesz inne miesiące? :D

na razie tylko wrzesień. :)
westie_justa napisał(a):
No mówiłam że te kalendarze wszędzie wedrują:evil_lol:
To tylko jeden miesiąc;) całych jeszcze nie robiłam;)

Ciesz się. :):)
właśnie.

jutro wracam do domu .:) do mojej Dorci. ::):):)

Posted

deer_1987 napisał(a):
To rozumiem ze dzis juz jestes w domu? bo dzis 1 sierpien :D

dopiero jednak dzisiaj wróciłam :diabloti; po 19 . :D

Collie napisał(a):
W takim razie czekamy może nawet na jakieś zdjęcia :D

Paula03 napisał(a):
Napisz jak już będziesz co u Dory!

monika15 napisał(a):
No to życzę powodzenia w nauce frisbee :)
Koniecznie dodaj jakieś zdjęcia Dorki :D

Dziękuję ! :)

A więc jak już wjechałam z mamą do garażu wyszłam Dora staneła i aż dostała szoku..:o

tak się cieszyła , że przede mną kręciła 2 minuty kółeczka przy czym Wyła ciągle ze szczęścia. :D potem pare kółek wokół domu, czyli standardowo jak mnie nie ma dłuższy czas i dopiero przyszła się wycałować i poprzytulać. :):)

mój kochany skarbek :loveu:

zrobiłam jej kolacje. zjadła , pospała. ;) Pobawiłam się z nią i dalej śpi. :) ale jaka to była radość. :loveu: