Aleksa. Posted August 13, 2011 Author Posted August 13, 2011 Właśnie zostałam właścicielką książki pt. "101 psich sztuczek" będziemy się uczyć. :loveu: Quote
Guest Fusiafusia Posted August 13, 2011 Posted August 13, 2011 [quote name='Aleksandra95']Właśnie zostałam właścicielką książki pt. "101 psich sztuczek" będziemy się uczyć. :loveu:[/QUOTE] Uwielbiam tą książkę !! :D Polecam jest super ! :cool3: ;) Ja mojego Kajtuśka też uczyłam z tą książką ;) Opłacało się. :evil_lol: Quote
Aleksa. Posted August 13, 2011 Author Posted August 13, 2011 [quote name='Ola & Kajtek']Uwielbiam tą książkę !! :D Polecam jest super ! :cool3: ;) Ja mojego Kajtuśka też uczyłam z tą książką ;) Opłacało się. :evil_lol:[/QUOTE] Ja jak na razie przeglądam. ;) Quote
Guest Fusiafusia Posted August 13, 2011 Posted August 13, 2011 Hah :D Dużo stron :evil_lol: Ale dużo fajnych sztuczek ;) Cały czas uczymy się czegoś nowego :D Quote
Aleksa. Posted August 13, 2011 Author Posted August 13, 2011 [quote name='Ola & Kajtek']Hah :D Dużo stron :evil_lol: Ale dużo fajnych sztuczek ;) Cały czas uczymy się czegoś nowego :D[/QUOTE] ja jutro z Dorą poćwiczę "do mnie" i "zostań" bo z tym kiepsko u nas. :( Quote
Guest Fusiafusia Posted August 13, 2011 Posted August 13, 2011 [quote name='Aleksandra95']ja jutro z Dorą poćwiczę "do mnie" i "zostań" bo z tym kiepsko u nas. :([/QUOTE] No u nas tak samo :D :( Quote
Talucha Posted August 13, 2011 Posted August 13, 2011 Też mam tę książkę od jakiegoś czasu :) Fajna jest, chociaż niektórych sztuczek nie zamierzam uczyć Lastiego :P Quote
Yuveza Posted August 13, 2011 Posted August 13, 2011 ja musze ją w końcu kupic bo sie zbieram i zbieram:eviltong: Quote
wiki4 Posted August 13, 2011 Posted August 13, 2011 [quote name='Aleksandra95']Właśnie zostałam właścicielką książki pt. "101 psich sztuczek" będziemy się uczyć. :loveu:[/QUOTE] Też ją mam, ale rzadko korzystam :lol: Tak jest, bo jest :D Quote
taxelina Posted August 14, 2011 Posted August 14, 2011 [quote name='wiki4']Też ją mam, ale rzadko korzystam :lol: Tak jest, bo jest :D[/QUOTE] Bo w niej nie ma prawie nic ciekawego do nauczenia... Quote
łamAga Posted August 14, 2011 Posted August 14, 2011 Ja kiedys chciałam ja kupić , juz ja miałam w ręku ale zamieniłam na "zaklinacz psów" stwierdziłam że więcej z niej wyniose :lol: Quote
Natalia&Cody Posted August 14, 2011 Posted August 14, 2011 [quote name='Aleksandra95']Właśnie zostałam właścicielką książki pt. "101 psich sztuczek" będziemy się uczyć. :loveu:[/QUOTE] Ta książka jest super ! :D Wielu rzeczy z tej książki nauczyłam Codyego. Wszystko jest wspaniale opisane. :D [quote name='Patka & Alan']dobra jest ta kiążka polecam[/QUOTE] Tysia, przecież ty jej nie masz. Quote
Aleksa. Posted August 14, 2011 Author Posted August 14, 2011 [quote name='Talucha']Też mam tę książkę od jakiegoś czasu :) Fajna jest, chociaż niektórych sztuczek nie zamierzam uczyć Lastiego :P[/QUOTE] Podobnie jak ja :diabloti: [quote name='westie_justa']ja musze ją w końcu kupic bo sie zbieram i zbieram:eviltong:[/QUOTE] ja poprosiłam o wcześnijszy prezent urodzinowy. :evil_lol: [quote name='wiki4']Też ją mam, ale rzadko korzystam :lol: Tak jest, bo jest :D[/QUOTE] :lol: [quote name='deer_1987']Bo w niej nie ma prawie nic ciekawego do nauczenia...[/QUOTE] Coś się znajdzie ;) [quote name='Patka & Alan']dobra jest ta kiążka polecam[/QUOTE] :cool3: [quote name='dOgLoV']Ja kiedys chciałam ja kupić , juz ja miałam w ręku ale zamieniłam na "zaklinacz psów" stwierdziłam że więcej z niej wyniose :lol:[/QUOTE] nie widziałam takiej ;) [quote name='Silky123']Ta książka jest super ! :D Wielu rzeczy z tej książki nauczyłam Codyego. Wszystko jest wspaniale opisane. :D [/QUOTE] nom. :loveu: [quote name='deer_1987']To kiedy beda zdjecia Dory? :diabloti:[/QUOTE] emmm. :D zrobię, zrobię :evil_lol: jeszcze nie wiem kiedy . :roll: może wezmę na spacer aparat, bo tak to nie biorę ;) Quote
Guest papillonek Posted August 14, 2011 Posted August 14, 2011 Też mam tą książkę niektóre fajne ale niektóre wymyślne,niepraktyczne i ciężkie do zrealizowanie ;) Quote
Aleksa. Posted August 14, 2011 Author Posted August 14, 2011 [quote name='Paula03']Wymiziaj ode mnie Dorę :loveu:[/QUOTE] Sama to zrób..:( nie no teraz wymiziam, ale następnym razem już sama to zrobisz..mam nadzieję. :loveu: Quote
Aleksa. Posted August 16, 2011 Author Posted August 16, 2011 coś tu cicho u nas..:) chyba muszę zrobić Dorce jakieś fotki. :diabloti: jutro mam zamiar pojechać z Dorką nad zegrze..:loveu: Dorcia będzie pierwszy raz nad wodą..ciekawe jak będzie się zachowywała..:):) oby wypaliło nam z jutrem.. :loveu::loveu: Quote
monika15 Posted August 16, 2011 Posted August 16, 2011 [quote name='Aleksandra95']coś tu cicho u nas..:) chyba muszę zrobić Dorce jakieś fotki. :diabloti: jutro mam zamiar pojechać z Dorką nad zegrze..:loveu: Dorcia będzie pierwszy raz nad wodą..ciekawe jak będzie się zachowywała..:):) oby wypaliło nam z jutrem.. :loveu::loveu:[/QUOTE] Koniecznie zrób jej fotki :) Mam nadzieję, że Dorka śmiało wejdzie sobie popływać ;) *** Ja też mam tę książkę, ale już z niej nie korzystam, bo wszystkie komendy których chciałam nauczyć paco są już naumiane :evil_lol: Quote
Aleksa. Posted August 16, 2011 Author Posted August 16, 2011 [quote name='monika15']Koniecznie zrób jej fotki :) Mam nadzieję, że Dorka śmiało wejdzie sobie popływać ;) *** Ja też mam tę książkę, ale już z niej nie korzystam, bo wszystkie komendy których chciałam nauczyć paco są już naumiane :evil_lol:[/QUOTE] a ja tak przejrzałam na spokojnie i chyba dla mojej Dorki nic nie ma..:( jak pojadę, to jakieś fotki będą na pewno.;) ciekawe, czy ona umie pływać.. ; o Quote
Natalia&Cody Posted August 17, 2011 Posted August 17, 2011 [quote name='deer_1987']No trzymam za slowo ze beda foty![/QUOTE] ja też. :D Quote
Recommended Posts