Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Guest Fusiafusia
Posted

[quote name='Aleksandra95']Właśnie zostałam właścicielką książki pt. "101 psich sztuczek" będziemy się uczyć. :loveu:[/QUOTE]

Uwielbiam tą książkę !! :D
Polecam jest super ! :cool3: ;)
Ja mojego Kajtuśka też uczyłam z tą książką ;)
Opłacało się. :evil_lol:

Posted

[quote name='Ola & Kajtek']Uwielbiam tą książkę !! :D
Polecam jest super ! :cool3: ;)
Ja mojego Kajtuśka też uczyłam z tą książką ;)
Opłacało się. :evil_lol:[/QUOTE]

Ja jak na razie przeglądam. ;)

Guest Fusiafusia
Posted

Hah :D
Dużo stron :evil_lol:
Ale dużo fajnych sztuczek ;)
Cały czas uczymy się czegoś nowego :D

Posted

[quote name='Ola & Kajtek']Hah :D
Dużo stron :evil_lol:
Ale dużo fajnych sztuczek ;)
Cały czas uczymy się czegoś nowego :D[/QUOTE]

ja jutro z Dorą poćwiczę "do mnie" i "zostań" bo z tym kiepsko u nas. :(

Guest Fusiafusia
Posted

[quote name='Aleksandra95']ja jutro z Dorą poćwiczę "do mnie" i "zostań" bo z tym kiepsko u nas. :([/QUOTE]

No u nas tak samo :D :(

Posted

[quote name='Aleksandra95']Właśnie zostałam właścicielką książki pt. "101 psich sztuczek" będziemy się uczyć. :loveu:[/QUOTE]

Też ją mam, ale rzadko korzystam :lol: Tak jest, bo jest :D

Posted

Ta książka jest super ! :D
Wielu rzeczy z tej książki nauczyłam Codyego. Wszystko jest wspaniale opisane. :D

[quote name='Patka & Alan']dobra jest ta kiążka polecam[/QUOTE]

Tysia, przecież ty jej nie masz.

Posted

[quote name='Talucha']Też mam tę książkę od jakiegoś czasu :) Fajna jest, chociaż niektórych sztuczek nie zamierzam uczyć Lastiego :P[/QUOTE]
Podobnie jak ja :diabloti:
[quote name='westie_justa']ja musze ją w końcu kupic bo sie zbieram i zbieram:eviltong:[/QUOTE]
ja poprosiłam o wcześnijszy prezent urodzinowy. :evil_lol:
[quote name='wiki4']Też ją mam, ale rzadko korzystam :lol: Tak jest, bo jest :D[/QUOTE]
:lol:
[quote name='deer_1987']Bo w niej nie ma prawie nic ciekawego do nauczenia...[/QUOTE]
Coś się znajdzie ;)
[quote name='Patka & Alan']dobra jest ta kiążka polecam[/QUOTE]
:cool3:
[quote name='dOgLoV']Ja kiedys chciałam ja kupić , juz ja miałam w ręku ale zamieniłam na "zaklinacz psów" stwierdziłam że więcej z niej wyniose :lol:[/QUOTE]
nie widziałam takiej ;)
[quote name='Silky123']Ta książka jest super ! :D
Wielu rzeczy z tej książki nauczyłam Codyego. Wszystko jest wspaniale opisane. :D
[/QUOTE]
nom. :loveu:
[quote name='deer_1987']To kiedy beda zdjecia Dory? :diabloti:[/QUOTE]

emmm. :D zrobię, zrobię :evil_lol: jeszcze nie wiem kiedy . :roll: może wezmę na spacer aparat, bo tak to nie biorę ;)

Guest papillonek
Posted

Też mam tą książkę niektóre fajne ale niektóre wymyślne,niepraktyczne i ciężkie do zrealizowanie ;)

Posted

[quote name='Paula03']Wymiziaj ode mnie Dorę :loveu:[/QUOTE]

Sama to zrób..:( nie no teraz wymiziam, ale następnym razem już sama to zrobisz..mam nadzieję. :loveu:

Posted

coś tu cicho u nas..:) chyba muszę zrobić Dorce jakieś fotki. :diabloti:

jutro mam zamiar pojechać z Dorką nad zegrze..:loveu: Dorcia będzie pierwszy raz nad wodą..ciekawe jak będzie się zachowywała..:):)

oby wypaliło nam z jutrem.. :loveu::loveu:

Posted

[quote name='Aleksandra95']coś tu cicho u nas..:) chyba muszę zrobić Dorce jakieś fotki. :diabloti:

jutro mam zamiar pojechać z Dorką nad zegrze..:loveu: Dorcia będzie pierwszy raz nad wodą..ciekawe jak będzie się zachowywała..:):)

oby wypaliło nam z jutrem.. :loveu::loveu:[/QUOTE]
Koniecznie zrób jej fotki :) Mam nadzieję, że Dorka śmiało wejdzie sobie popływać ;)

Ja też mam tę książkę, ale już z niej nie korzystam, bo wszystkie komendy których chciałam nauczyć paco są już naumiane :evil_lol:

Posted

[quote name='monika15']Koniecznie zrób jej fotki :) Mam nadzieję, że Dorka śmiało wejdzie sobie popływać ;)

Ja też mam tę książkę, ale już z niej nie korzystam, bo wszystkie komendy których chciałam nauczyć paco są już naumiane :evil_lol:[/QUOTE]

a ja tak przejrzałam na spokojnie i chyba dla mojej Dorki nic nie ma..:(

jak pojadę, to jakieś fotki będą na pewno.;) ciekawe, czy ona umie pływać.. ; o