Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

kavala napisał(a):
Świetny kalendarz! Jak takie coś się robi?

To nie j robiłam. :D
Paula03 napisał(a):
Super, że już jesteś :D

Wyobrażam sobie Dorkę taką szczęśliwą :loveu:

Dzięki. :) Uwielbiam ten widok. :loveu:

a zdjęcia.. hmm może coś komórką potem zrobię. :)

Posted

Dzisiaj z Dorcią pojechałyśmy do weterynarza :)

oczywiście jak podeszłyśmy pod drzwi do weta, to już wyczuła i nie chciała wejść, a szłyśmy tam dopiero pierwszy raz, bo zmieniłyśmy właśnie przychodnię. :)
mama musiała ją na rączkach wnieść, bo królewna się zapierała. :diabloti: na początku była przestraszona, a potem nie chciała wyjść. :)

zaszczepiliśmy ją na wściekliznę, bo w kwietniu się skończyła a ja zapomniałam :oops:

i przy okazji na te wszystkie zakaźne , czyli na najbliższy rok nie planuję już iść z nią do weta :diabloti: chyba, że sama po tabletkę na robale :evil_lol:

była jeszcze jedna pani tam hmm taka z recepcji, ale przyszła do nas pogłaskała dore i w ogóle i pyta się , czy może przetestować nowy sprzęt na niej, a ja tak, oczywiście. chociaż nie wiedziałam co to :diabloti: okazało się , że to furminator ;) w gratisie jeszcze Dorkę trochę poczesali. :razz:

potem do zoologicznego poszłyśmy . oczywiście każdą paczkę karmy obwąchała :evil_lol:

oprócz tego nie mam jak zrobić zdjęcia, bo Dorcia jest osowiała po zastrzyku.. ( wetka uprzedzała) zjadła,a teraz śpi sobie ;)

jutro jadę do przytuliska, ale może coś wieczorkiem Wam dam ze zdjęć :p

Posted

deer_1987 napisał(a):
Widzisz sama nie dajesz zdjec a u mnie sie upominasz :P ale juz u mnie napisalam wyjasnienie, nie mam jak zrobix zdjec pracujac od 5 do 15 a potem idac na wieczor do pracy :(

oj tam. ;)

Posted

deer_1987 napisał(a):
Co oj tam? :razz: jeszcze nie ma takich aparatow co same robia zdjecia jak je nastawie ze o tej i o tej godzinie maja robic :D

no niestety.:( :D

Posted

Ale jak wymysla to sie pojawia jakies psie zdjecia :razz: a bardziej na powaznie to od weekendu poniedzialku powinny jakies bo jedna praca mi odpadnie i bedzie lzej, tylko ze jak sie rozpada to nie porobie zdjec :D

Posted

deer_1987 napisał(a):
Ale jak wymysla to sie pojawia jakies psie zdjecia :razz: a bardziej na powaznie to od weekendu poniedzialku powinny jakies bo jedna praca mi odpadnie i bedzie lzej, tylko ze jak sie rozpada to nie porobie zdjec :D

to niech będzie słoneczko. :loveu:

Posted

Aleksandra95 napisał(a):
to niech będzie słoneczko. :loveu:

Trzeba trzymac kciuki ale czekamy te na foty Dory!

Ja mam troche zdjec dziewczynek sprzed urlopu ktorych jeszcze nie publikowalam :D

Posted

deer_1987 napisał(a):
Trzeba trzymac kciuki ale czekamy te na foty Dory!

Ja mam troche zdjec dziewczynek sprzed urlopu ktorych jeszcze nie publikowalam :D

to dawaj.:)

Posted

deer_1987 napisał(a):
Teraz nie moge, nie zdaze zmiejszyc i wgrac na serwer, zaraz jade do pracy i wracam po 15 a potem na 16:30-17 do kolejnej pracy :(

masakra... :(

Posted

dobra macie jak na razie zdjęcia z komórki !

najpierw zdjęcie z Częstochowy jakieś miesiąc temu byłam.. akurat był jakiś zlot Radio Maryja :diabloti:
tyle ludu było, a nawet więcej tylko,że w kamerze się nie zmieściło. :D

Uploaded with ImageShack.us

A to moja była kotka - Tygryska, teraz mieszka u cioci

Posted

hehe komentarz do tego ptaka :lol: a on sprawia wrażenie jakby to samo o Tobie mówił :D
To moja Sonia lubi do weta chodzić, bo zawsze penetruje gabinet.. nawet jak pierwszy raz w życiu tam jest.. a i zawsze ją ktoś wygłaska i jej się to podoba :)
**
deer1987 to skąd ty bierzesz energię, żeby tyle pracować.. a jakaś ciężka ta praca, czy dość lekka?

Guest papillonek
Posted

To co siedziało na plaży to kormoran też takie widziałam ;)

Posted

kalyna napisał(a):
deer1987 to skąd ty bierzesz energię, żeby tyle pracować.. a jakaś ciężka ta praca, czy dość lekka?

Praca moze byc ciezka jak jest duzo do roboty ale tak ogolnie to bardziej sa meczace te dojazdy w ta i spowrotem pomiedzy roznymi niz sama praca... A energia to spanie plus wizja extra kasy :razz: