Aleksa. Posted August 2, 2011 Author Posted August 2, 2011 kavala napisał(a):Świetny kalendarz! Jak takie coś się robi? To nie j robiłam. :D Paula03 napisał(a):Super, że już jesteś :D Wyobrażam sobie Dorkę taką szczęśliwą :loveu: Dzięki. :) Uwielbiam ten widok. :loveu: a zdjęcia.. hmm może coś komórką potem zrobię. :) Quote
Aleksa. Posted August 2, 2011 Author Posted August 2, 2011 Dzisiaj z Dorcią pojechałyśmy do weterynarza :) oczywiście jak podeszłyśmy pod drzwi do weta, to już wyczuła i nie chciała wejść, a szłyśmy tam dopiero pierwszy raz, bo zmieniłyśmy właśnie przychodnię. :) mama musiała ją na rączkach wnieść, bo królewna się zapierała. :diabloti: na początku była przestraszona, a potem nie chciała wyjść. :) zaszczepiliśmy ją na wściekliznę, bo w kwietniu się skończyła a ja zapomniałam :oops: i przy okazji na te wszystkie zakaźne , czyli na najbliższy rok nie planuję już iść z nią do weta :diabloti: chyba, że sama po tabletkę na robale :evil_lol: była jeszcze jedna pani tam hmm taka z recepcji, ale przyszła do nas pogłaskała dore i w ogóle i pyta się , czy może przetestować nowy sprzęt na niej, a ja tak, oczywiście. chociaż nie wiedziałam co to :diabloti: okazało się , że to furminator ;) w gratisie jeszcze Dorkę trochę poczesali. :razz: potem do zoologicznego poszłyśmy . oczywiście każdą paczkę karmy obwąchała :evil_lol: oprócz tego nie mam jak zrobić zdjęcia, bo Dorcia jest osowiała po zastrzyku.. ( wetka uprzedzała) zjadła,a teraz śpi sobie ;) jutro jadę do przytuliska, ale może coś wieczorkiem Wam dam ze zdjęć :p Quote
taxelina Posted August 2, 2011 Posted August 2, 2011 Widzisz sama nie dajesz zdjec a u mnie sie upominasz :P ale juz u mnie napisalam wyjasnienie, nie mam jak zrobix zdjec pracujac od 5 do 15 a potem idac na wieczor do pracy :( Quote
Aleksa. Posted August 2, 2011 Author Posted August 2, 2011 deer_1987 napisał(a):Widzisz sama nie dajesz zdjec a u mnie sie upominasz :P ale juz u mnie napisalam wyjasnienie, nie mam jak zrobix zdjec pracujac od 5 do 15 a potem idac na wieczor do pracy :( oj tam. ;) Quote
taxelina Posted August 3, 2011 Posted August 3, 2011 Co oj tam? :razz: jeszcze nie ma takich aparatow co same robia zdjecia jak je nastawie ze o tej i o tej godzinie maja robic :D Quote
Aleksa. Posted August 3, 2011 Author Posted August 3, 2011 deer_1987 napisał(a):Co oj tam? :razz: jeszcze nie ma takich aparatow co same robia zdjecia jak je nastawie ze o tej i o tej godzinie maja robic :D no niestety.:( :D Quote
taxelina Posted August 3, 2011 Posted August 3, 2011 Ale jak wymysla to sie pojawia jakies psie zdjecia :razz: a bardziej na powaznie to od weekendu poniedzialku powinny jakies bo jedna praca mi odpadnie i bedzie lzej, tylko ze jak sie rozpada to nie porobie zdjec :D Quote
Aleksa. Posted August 3, 2011 Author Posted August 3, 2011 deer_1987 napisał(a):Ale jak wymysla to sie pojawia jakies psie zdjecia :razz: a bardziej na powaznie to od weekendu poniedzialku powinny jakies bo jedna praca mi odpadnie i bedzie lzej, tylko ze jak sie rozpada to nie porobie zdjec :D to niech będzie słoneczko. :loveu: Quote
taxelina Posted August 3, 2011 Posted August 3, 2011 Aleksandra95 napisał(a):to niech będzie słoneczko. :loveu: Trzeba trzymac kciuki ale czekamy te na foty Dory! Ja mam troche zdjec dziewczynek sprzed urlopu ktorych jeszcze nie publikowalam :D Quote
Aleksa. Posted August 3, 2011 Author Posted August 3, 2011 deer_1987 napisał(a):Trzeba trzymac kciuki ale czekamy te na foty Dory! Ja mam troche zdjec dziewczynek sprzed urlopu ktorych jeszcze nie publikowalam :D to dawaj.:) Quote
taxelina Posted August 3, 2011 Posted August 3, 2011 Teraz nie moge, nie zdaze zmiejszyc i wgrac na serwer, zaraz jade do pracy i wracam po 15 a potem na 16:30-17 do kolejnej pracy :( Quote
Aleksa. Posted August 3, 2011 Author Posted August 3, 2011 deer_1987 napisał(a):Teraz nie moge, nie zdaze zmiejszyc i wgrac na serwer, zaraz jade do pracy i wracam po 15 a potem na 16:30-17 do kolejnej pracy :( masakra... :( Quote
Aleksa. Posted August 3, 2011 Author Posted August 3, 2011 dobra macie jak na razie zdjęcia z komórki ! najpierw zdjęcie z Częstochowy jakieś miesiąc temu byłam.. akurat był jakiś zlot Radio Maryja :diabloti: tyle ludu było, a nawet więcej tylko,że w kamerze się nie zmieściło. :D Uploaded with ImageShack.us A to moja była kotka - Tygryska, teraz mieszka u cioci Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Quote
Aleksa. Posted August 3, 2011 Author Posted August 3, 2011 troszkę wody :eviltong: z komórki Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Quote
Aleksa. Posted August 3, 2011 Author Posted August 3, 2011 nie wiem co to jest, ale siedziało na plaży . :D Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us tki mam tatuaż na łopatce :) Uploaded with ImageShack.us a taki moja ciocia- w moim wieku. :D na ręku Uploaded with ImageShack.us Quote
taxelina Posted August 3, 2011 Posted August 3, 2011 Aleksandra95 napisał(a):masakra... :( Ale zobacz plusy, extra kasa :razz: Quote
kalyna Posted August 3, 2011 Posted August 3, 2011 hehe komentarz do tego ptaka :lol: a on sprawia wrażenie jakby to samo o Tobie mówił :D To moja Sonia lubi do weta chodzić, bo zawsze penetruje gabinet.. nawet jak pierwszy raz w życiu tam jest.. a i zawsze ją ktoś wygłaska i jej się to podoba :) ** deer1987 to skąd ty bierzesz energię, żeby tyle pracować.. a jakaś ciężka ta praca, czy dość lekka? Quote
Guest papillonek Posted August 3, 2011 Posted August 3, 2011 To co siedziało na plaży to kormoran też takie widziałam ;) Quote
Paula03 Posted August 3, 2011 Posted August 3, 2011 http://img828.imageshack.us/img828/9184/img20110720017.jpg Śmieszny ptak :D :D Fajne tatuaże :) Quote
taxelina Posted August 3, 2011 Posted August 3, 2011 kalyna napisał(a):deer1987 to skąd ty bierzesz energię, żeby tyle pracować.. a jakaś ciężka ta praca, czy dość lekka? Praca moze byc ciezka jak jest duzo do roboty ale tak ogolnie to bardziej sa meczace te dojazdy w ta i spowrotem pomiedzy roznymi niz sama praca... A energia to spanie plus wizja extra kasy :razz: Quote
wiki4 Posted August 4, 2011 Posted August 4, 2011 http://img832.imageshack.us/img832/4465/img20110730001.jpg Fajny ten tatuaż :) Quote
Recommended Posts