Aleksa. Posted August 17, 2011 Author Posted August 17, 2011 deer_1987 napisał(a):No trzymam za slowo ze beda foty! Silky123 napisał(a):ja też. :D Paula03 napisał(a):Ja również! :D Będą jeśli pojedziemy, jak na razie jadę do przytuliska :) Quote
Aleksa. Posted August 17, 2011 Author Posted August 17, 2011 niestety wypad nad wodę nie wypalił .. może w przyszłym tygodniu :) Quote
taxelina Posted August 18, 2011 Posted August 18, 2011 Aleksandra95 napisał(a):niestety wypad nad wodę nie wypalił .. może w przyszłym tygodniu :) A nie mozesz na dworzu na spacerze porobic fot? to nie tak trudno wziasc ze soba aparat :diabloti: Quote
Aleksa. Posted August 18, 2011 Author Posted August 18, 2011 deer_1987 napisał(a):A nie mozesz na dworzu na spacerze porobic fot? to nie tak trudno wziasc ze soba aparat :diabloti: wezmę dzisiaj, wezmę. :D koleżanka z psiakiem do mnie przyjeżdża, to zrobię fotki..;) Quote
Aleksa. Posted August 18, 2011 Author Posted August 18, 2011 Będą fotki jak koleżanka mi wyśle, bo ona swoim aparatem robiła. :) Byłyśmy w lesie.. Dorcia sobie pobiegała, a Słitek (pekińczyk) ciągle za nią. :D strasznie gryzły nas komary, więc z godzinę tylko w lesie byłyśmy i wracałyśmy.. ;) po drodze przypomniało mi się, że jest taki jakby staw i poszłyśmy na brzeg..pierwszy raz Dora nad wodą była, ale cieszyła się.. :) potem pójdę z nią jeszcze raz tam, ale z 10 metrową linką. :) mam tam 15 min drogi. :D a, więc czekam na fotki ! :loveu: Quote
jambi Posted August 18, 2011 Posted August 18, 2011 Jessu Aleksandra ... w Twoim podpisie przeczytałam "Miałam sterylke trzeba mnie rozpieszczać" i w pierwszym momencie pomyślałam o Tobie... chyba jestem zmęczona.... Quote
Aleksa. Posted August 18, 2011 Author Posted August 18, 2011 jambi napisał(a):Jessu Aleksandra ... w Twoim podpisie przeczytałam "Miałam sterylke trzeba mnie rozpieszczać" i w pierwszym momencie pomyślałam o Tobie... chyba jestem zmęczona.... hahaha. :D to może zmienie podpis.:P Quote
jambi Posted August 18, 2011 Posted August 18, 2011 nie nie!:lol: to ja po prostu, jeszcze nie doszłam do siebie po urlopie ;) a tak wogóle, miały byc jakies foty zdaje sie? Quote
Aleksa. Posted August 18, 2011 Author Posted August 18, 2011 jambi napisał(a):nie nie!:lol: to ja po prostu, jeszcze nie doszłam do siebie po urlopie ;) a tak wogóle, miały byc jakies foty zdaje sie? tak, tak będą, ale czekam aż koleżanka mi wyśle. :) dopiero wieczorem pewnie Quote
bianka19 Posted August 18, 2011 Posted August 18, 2011 my takowych terenów niestety nie mamy. :shake: ale śliczną Dorkę oczywiście zobaczę. :lol: Quote
Aleksa. Posted August 18, 2011 Author Posted August 18, 2011 bianka19 napisał(a):my takowych terenów niestety nie mamy. :shake: ale śliczną Dorkę oczywiście zobaczę. :lol: My mamy lasy, pola trochę wody.. ;) Quote
Aleksa. Posted August 18, 2011 Author Posted August 18, 2011 Koniki :) Uploaded with ImageShack.us Źrebaczek.. potem będę miała fotke jak Dora dała buzi źrebaczkowi. :D Uploaded with ImageShack.us na razie tylko dwie z wody ;) Uploaded with ImageShack.us muszę kupić nową smycz , bo tą pogryzła :shake: Uploaded with ImageShack.us kolega w wodzie.. chyba nie miał ochoty się kąpać :diabloti: Uploaded with ImageShack.us Quote
Aleksa. Posted August 18, 2011 Author Posted August 18, 2011 Ładna mi ta fotka wyszła. :loveu: Słitek zwany też Staśkiem :D Uploaded with ImageShack.us uciekałyśmy im i nagle się odwracałam jak biegły za nami i cyk fotka. ;) Uploaded with ImageShack.us spaceruje sobie. ;) Uploaded with ImageShack.us a Słitek za nią. :p Uploaded with ImageShack.us Quote
Aleksa. Posted August 18, 2011 Author Posted August 18, 2011 uszko oklapło ;):loveu::loveu: Uploaded with ImageShack.us zmęczyła się :diabloti: Uploaded with ImageShack.us Quote
Aleksa. Posted August 18, 2011 Author Posted August 18, 2011 Koniec ! więcej na razie nie mam. ;) miłego oglądania ! :D Quote
Aleksandra:) Posted August 18, 2011 Posted August 18, 2011 ooo są i dzieciątka nasze :loveu: jak mój laptop wróci z naprawy to będzie wiecej fotek, nawet dużo więcej, więc się szykujcie :) pozdrawiam. Quote
Aleksa. Posted August 18, 2011 Author Posted August 18, 2011 Aleksandra:) napisał(a):ooo są i dzieciątka nasze :loveu: jak mój laptop wróci z naprawy to będzie wiecej fotek, nawet dużo więcej, więc się szykujcie :) pozdrawiam. a no są. :loveu: niech go szybko naprawią. :diabloti: kiedy kolejny spacerek ? :D tym razem do lasu nie idziemy, bo nas komary znowu zjedzą, ale nad ten staw czemu nie. :) hmm ? ;) Quote
Aleksandra:) Posted August 18, 2011 Posted August 18, 2011 Aleksandra95 napisał(a):a no są. :loveu: niech go szybko naprawią. :diabloti: kiedy kolejny spacerek ? :D tym razem do lasu nie idziemy, bo nas komary znowu zjedzą, ale nad ten staw czemu nie. :) hmm ? ;) mi tam obojętnie ale na razie sie umawiamy wiesz na co :D oo nie tylko nie las jestem cała pogryziona ;< staw jest the best i mozemy iść : ) Quote
Aleksa. Posted August 18, 2011 Author Posted August 18, 2011 Aleksandra:) napisał(a):mi tam obojętnie ale na razie sie umawiamy wiesz na co :D oo nie tylko nie las jestem cała pogryziona ;< staw jest the best i mozemy iść : ) yhym.. :) wiem, wiem. :loveu: ja tez cała pogryziona. :) wezmę szelki i tą linke Dory i pozwole jej wejść. :D tylko żeby nikogo nie było .:diabloti: Quote
Aleksandra:) Posted August 18, 2011 Posted August 18, 2011 oo taak ! :D tylko My psy staw i komaryy... jak romantycznie ;p Quote
Aleksa. Posted August 18, 2011 Author Posted August 18, 2011 Aleksandra:) napisał(a):oo taak ! :D tylko My psy staw i komaryy... jak romantycznie ;p hahahha. :diabloti: G ŁU P I A :loveu: Quote
Yuveza Posted August 18, 2011 Posted August 18, 2011 Leceee!:loveu: http://img28.imageshack.us/img28/8013/situidorka201.jpg Ja bymteraz widziała Dore w jakimś Błękicie albo w zieleni:loveu:! Quote
Recommended Posts