Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='M&S']Doobre :evil_lol:[/QUOTE]

[quote name='Sonka95']To nieźle imprezowałaś :)[/QUOTE]

[quote name='Ty$ka']Cześć pijaczko :diabloti: tfu.. ten... Olu :diabloti:
Jakie fajne całusy :loveu:
A filmik mnie rozbroił :D[/QUOTE]

ej no, fajnie było :lol:

W środę ma być 12 stopni :D a we wtorek, kiedy jadę na konie 6 st :loveu:
w tym tygodniu mam jakąś masakre. :o każdego dnia sprawdziany... mam wolny jedynie czwartek, bo jadę do szpitala na badania, a tak to przewalone :mdleje:

Posted

[quote name='Ty$ka']Też mój tydzień zapowiada się fatalny... a następny jeszcze gorszy... eh... :([/QUOTE]

Dobija mnie jeszcze to, że akurat teraz jest ładna pogoda.. :roll:
[quote name='Klaudia&Aza']Dobry wieczór :)[/QUOTE]

Cześć Klaudia :lol:
[quote name='junoo']Witamy ;]
Ale macie fajnego kosmatego nowego koleżkę ;]
Strasznie lubię psy w tym typie <3
Pozdrawiamy :*[/QUOTE]

Te kolega szuka domku :lol: może chętna ? :diabloti:
[quote name='betty_labrador']czesc Olu :loveu:

Cieszę sie ze sie dobrze bawiłaś i choć na chwile zapomnialas o ciężkości tego świata(czytaj szkole :P )
A kac sushi sushi :D

Współczuje nauki :roll:[/QUOTE]

Cześć Beata :eviltong:

no fajnie było :diabloti: może jakieś poprawiny zorganizować trzeba :evil_lol:

Jutro moje wyczekane konie :loveu: Z jednej strony się bardzo cieszę, a z drugiej trochę się boję po przerwie :evil_lol: Szczególnie, że koleżanka powiedziała, że już kłusowałam i galopowałam(prawda, ale jednak stres), więc mogę do jej grupy dołączyć. :lol: Mam w planach jeździć raz w tygodniu, jak się uda, a jak nie, to mam nadzieję, że co dwa tygodnie :loveu:

Posted

[quote name='Aleksandra95']Te kolega szuka domku :lol: może chętna ? :diabloti:
[/QUOTE]
Sąsiedzi by mnie zamordowali xD
Ja już jedną sunię wcisnęłam siostrze... Małego foxa sąsiadom...
Więcej wolnych domów nie mam, a szkoda, bo znam bidę Maxa bez oczka skatowanego przez człowieka... :(
Teraz siedzi w schronie, zamiast odzyskiwać wiarę w człowieka :(

Posted

[quote name='Amber']Zazdroszczę ci tych koni :) I nic, a nic się nie dziwię, że masz stracha po przerwie ;)[/QUOTE]

Może dam radę :cool3:
[quote name='Sonka95']Wpółczuje tej codziennej nauki :shake: ja na razie miesiąc wolnego od sprawdzianów i kartkówek , ale w maju to będzie pełno sprawdzianów i popraw :roll:[/QUOTE]

Kurcze, ale Ci dobrze :-(
[quote name='junoo']Sąsiedzi by mnie zamordowali xD
Ja już jedną sunię wcisnęłam siostrze... Małego foxa sąsiadom...
Więcej wolnych domów nie mam, a szkoda, bo znam bidę Maxa bez oczka skatowanego przez człowieka... :(
Teraz siedzi w schronie, zamiast odzyskiwać wiarę w człowieka :([/QUOTE]

Szkoda :(

nie mam psich zdjęć, ale mam jedno takie :evil_lol:

[IMG]https://lh4.googleusercontent.com/-Vo-_DQkuZjE/UWMq2KtcJPI/AAAAAAAABS0/ntEvjgfvBK0/s640/3l6ph6.jpg[/IMG]

Posted

[quote name='magdabroy']Co to za impreza?[/QUOTE]
To z tej osiemnastki :D
[quote name='M&S']Witamy się i pozdrawiamy :)[/QUOTE]

Witaj :):):)
[quote name='Ana :)']Oj zazdroszczę tych koni :) ja już sama nie pamiętam kiedy ostatni raz jeździłam :([/QUOTE]

Już coraz bliżej :diabloti:

Posted

[quote name='Ana :)']Oj zazdroszczę tych koni :) ja już sama nie pamiętam kiedy ostatni raz jeździłam :([/QUOTE]

To do najbliższej stadniny i na koń ! :) Ja nie wyobrażam sobie życia bez jazdy i ogólnie zwierząt :) :)

Posted

[quote name='monika15']widze, ze jakiegos przystojniaka wyrwałas na tej imprezie:diabloti:

miłej jazdy na koniach zyczę :D[/QUOTE]

[quote name='wedara']To do najbliższej stadniny i na koń ! :) Ja nie wyobrażam sobie życia bez jazdy i ogólnie zwierząt :) :)[/QUOTE]

[quote name='Bolsbokser'][URL]https://fbcdn-sphotos-f-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn1/534917_198463293610832_535202376_n.jpg[/URL]

:crazyeye:
Bądź oryginalna, wymyśl swój :diabloti:[/QUOTE]

Dobra :D :evil_lol:

[quote name='Sonka95']To dzisiaj na koniach spędziłaś dzień :)[/QUOTE]

Wieczorem tak :lol: A po szkole robiłam ciasto i w musie cytrynowym chyba za dużo cytryny dałam, bo nie zgęstniało :placz: ciasto w lodówce może się coś uratuje.. :shake:
[quote name='Aleksandrossa']Witamy wieczorową porą :D
Aż mi się zamarzyło wygłaskać Dorkową :loveu:[/QUOTE]
A zapraszam :loveu:
[quote name='Ty$ka']Przez Ciebie śniło mi się, że miałam własnego konia i trzymałam na podwórku :P[/QUOTE]

hhohoho, to szalałaś :D

Już po jeździe-jakoś żyję, ale nie skomentuję co i gdzie mnie ok.30 min boli mieliśmy kłus ćwiczebny, a ja umieram :evil_lol: Na koniec miałam nawet zagalopować kółko, szok że na pierwszej lekcji zaproponowała :razz: Ale ciągle mnie upominała, ze się pochylam, plecy prosto, łydki, i biooooodra :eviltong::eviltong: no nic przypomnimy sobie :diabloti: mam kilka fotek niewyraźnych, bo mama po 19 wyjela aparat i bez lampy wiec sa tragiczne ale :evil_lol: z 4 beda :cool3: spodziewajcie się jutro ich :p

Jutro kundle musze isc wybiegac do lasu, bo w czwartek mam badania w szpitalu, to do szkoły nie idę ;)