M&S Posted April 7, 2013 Posted April 7, 2013 [quote name='Aleksandra95']Hej. :) Fajnie było, rano wróciłam gorzej, że suszy :mdleje:[/QUOTE] Doobre :evil_lol: Quote
Sonka95 Posted April 7, 2013 Posted April 7, 2013 [quote name='Aleksandra95'] kac morderca nie ma serca :diabloti:[/QUOTE] To nieźle imprezowałaś :) Quote
Ty$ka Posted April 7, 2013 Posted April 7, 2013 Cześć pijaczko :diabloti: tfu.. ten... Olu :diabloti: Jakie fajne całusy :loveu: A filmik mnie rozbroił :D Quote
Aleksa. Posted April 7, 2013 Author Posted April 7, 2013 [quote name='M&S']Doobre :evil_lol:[/QUOTE] [quote name='Sonka95']To nieźle imprezowałaś :)[/QUOTE] [quote name='Ty$ka']Cześć pijaczko :diabloti: tfu.. ten... Olu :diabloti: Jakie fajne całusy :loveu: A filmik mnie rozbroił :D[/QUOTE] ej no, fajnie było :lol: W środę ma być 12 stopni :D a we wtorek, kiedy jadę na konie 6 st :loveu: w tym tygodniu mam jakąś masakre. :o każdego dnia sprawdziany... mam wolny jedynie czwartek, bo jadę do szpitala na badania, a tak to przewalone :mdleje: Quote
Ty$ka Posted April 7, 2013 Posted April 7, 2013 Też mój tydzień zapowiada się fatalny... a następny jeszcze gorszy... eh... :( Quote
junoo Posted April 7, 2013 Posted April 7, 2013 Witamy ;] Ale macie fajnego kosmatego nowego koleżkę ;] Strasznie lubię psy w tym typie <3 Pozdrawiamy :* Quote
betty_labrador Posted April 7, 2013 Posted April 7, 2013 czesc Olu :loveu: Cieszę sie ze sie dobrze bawiłaś i choć na chwile zapomnialas o ciężkości tego świata(czytaj szkole :P ) A kac sushi sushi :D Współczuje nauki :roll: Quote
Aleksa. Posted April 8, 2013 Author Posted April 8, 2013 [quote name='Ty$ka']Też mój tydzień zapowiada się fatalny... a następny jeszcze gorszy... eh... :([/QUOTE] Dobija mnie jeszcze to, że akurat teraz jest ładna pogoda.. :roll: [quote name='Klaudia&Aza']Dobry wieczór :)[/QUOTE] Cześć Klaudia :lol: [quote name='junoo']Witamy ;] Ale macie fajnego kosmatego nowego koleżkę ;] Strasznie lubię psy w tym typie <3 Pozdrawiamy :*[/QUOTE] Te kolega szuka domku :lol: może chętna ? :diabloti: [quote name='betty_labrador']czesc Olu :loveu: Cieszę sie ze sie dobrze bawiłaś i choć na chwile zapomnialas o ciężkości tego świata(czytaj szkole :P ) A kac sushi sushi :D Współczuje nauki :roll:[/QUOTE] Cześć Beata :eviltong: no fajnie było :diabloti: może jakieś poprawiny zorganizować trzeba :evil_lol: Jutro moje wyczekane konie :loveu: Z jednej strony się bardzo cieszę, a z drugiej trochę się boję po przerwie :evil_lol: Szczególnie, że koleżanka powiedziała, że już kłusowałam i galopowałam(prawda, ale jednak stres), więc mogę do jej grupy dołączyć. :lol: Mam w planach jeździć raz w tygodniu, jak się uda, a jak nie, to mam nadzieję, że co dwa tygodnie :loveu: Quote
Amber Posted April 8, 2013 Posted April 8, 2013 Zazdroszczę ci tych koni :) I nic, a nic się nie dziwię, że masz stracha po przerwie ;) Quote
Sonka95 Posted April 8, 2013 Posted April 8, 2013 Wpółczuje tej codziennej nauki :shake: ja na razie miesiąc wolnego od sprawdzianów i kartkówek , ale w maju to będzie pełno sprawdzianów i popraw :roll: Quote
junoo Posted April 8, 2013 Posted April 8, 2013 [quote name='Aleksandra95']Te kolega szuka domku :lol: może chętna ? :diabloti: [/QUOTE] Sąsiedzi by mnie zamordowali xD Ja już jedną sunię wcisnęłam siostrze... Małego foxa sąsiadom... Więcej wolnych domów nie mam, a szkoda, bo znam bidę Maxa bez oczka skatowanego przez człowieka... :( Teraz siedzi w schronie, zamiast odzyskiwać wiarę w człowieka :( Quote
Aleksa. Posted April 8, 2013 Author Posted April 8, 2013 [quote name='Amber']Zazdroszczę ci tych koni :) I nic, a nic się nie dziwię, że masz stracha po przerwie ;)[/QUOTE] Może dam radę :cool3: [quote name='Sonka95']Wpółczuje tej codziennej nauki :shake: ja na razie miesiąc wolnego od sprawdzianów i kartkówek , ale w maju to będzie pełno sprawdzianów i popraw :roll:[/QUOTE] Kurcze, ale Ci dobrze :-( [quote name='junoo']Sąsiedzi by mnie zamordowali xD Ja już jedną sunię wcisnęłam siostrze... Małego foxa sąsiadom... Więcej wolnych domów nie mam, a szkoda, bo znam bidę Maxa bez oczka skatowanego przez człowieka... :( Teraz siedzi w schronie, zamiast odzyskiwać wiarę w człowieka :([/QUOTE] Szkoda :( nie mam psich zdjęć, ale mam jedno takie :evil_lol: [IMG]https://lh4.googleusercontent.com/-Vo-_DQkuZjE/UWMq2KtcJPI/AAAAAAAABS0/ntEvjgfvBK0/s640/3l6ph6.jpg[/IMG] Quote
Ana :) Posted April 9, 2013 Posted April 9, 2013 Oj zazdroszczę tych koni :) ja już sama nie pamiętam kiedy ostatni raz jeździłam :( Quote
Aleksa. Posted April 9, 2013 Author Posted April 9, 2013 [quote name='magdabroy']Co to za impreza?[/QUOTE] To z tej osiemnastki :D [quote name='M&S']Witamy się i pozdrawiamy :)[/QUOTE] Witaj :):):) [quote name='Ana :)']Oj zazdroszczę tych koni :) ja już sama nie pamiętam kiedy ostatni raz jeździłam :([/QUOTE] Już coraz bliżej :diabloti: Quote
monika15 Posted April 9, 2013 Posted April 9, 2013 widze, ze jakiegos przystojniaka wyrwałas na tej imprezie:diabloti: miłej jazdy na koniach zyczę :D Quote
wedara Posted April 9, 2013 Posted April 9, 2013 [quote name='Ana :)']Oj zazdroszczę tych koni :) ja już sama nie pamiętam kiedy ostatni raz jeździłam :([/QUOTE] To do najbliższej stadniny i na koń ! :) Ja nie wyobrażam sobie życia bez jazdy i ogólnie zwierząt :) :) Quote
Bolsbokser Posted April 9, 2013 Posted April 9, 2013 [url]https://fbcdn-sphotos-f-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn1/534917_198463293610832_535202376_n.jpg[/url] :crazyeye: Bądź oryginalna, wymyśl swój :diabloti: Quote
Aleksandrossa Posted April 9, 2013 Posted April 9, 2013 Witamy wieczorową porą :D Aż mi się zamarzyło wygłaskać Dorkową :loveu: Quote
Ty$ka Posted April 9, 2013 Posted April 9, 2013 Przez Ciebie śniło mi się, że miałam własnego konia i trzymałam na podwórku :P Quote
Aleksa. Posted April 9, 2013 Author Posted April 9, 2013 [quote name='monika15']widze, ze jakiegos przystojniaka wyrwałas na tej imprezie:diabloti: miłej jazdy na koniach zyczę :D[/QUOTE] [quote name='wedara']To do najbliższej stadniny i na koń ! :) Ja nie wyobrażam sobie życia bez jazdy i ogólnie zwierząt :) :)[/QUOTE] [quote name='Bolsbokser'][URL]https://fbcdn-sphotos-f-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn1/534917_198463293610832_535202376_n.jpg[/URL] :crazyeye: Bądź oryginalna, wymyśl swój :diabloti:[/QUOTE] Dobra :D :evil_lol: [quote name='Sonka95']To dzisiaj na koniach spędziłaś dzień :)[/QUOTE] Wieczorem tak :lol: A po szkole robiłam ciasto i w musie cytrynowym chyba za dużo cytryny dałam, bo nie zgęstniało :placz: ciasto w lodówce może się coś uratuje.. :shake: [quote name='Aleksandrossa']Witamy wieczorową porą :D Aż mi się zamarzyło wygłaskać Dorkową :loveu:[/QUOTE] A zapraszam :loveu: [quote name='Ty$ka']Przez Ciebie śniło mi się, że miałam własnego konia i trzymałam na podwórku :P[/QUOTE] hhohoho, to szalałaś :D Już po jeździe-jakoś żyję, ale nie skomentuję co i gdzie mnie ok.30 min boli mieliśmy kłus ćwiczebny, a ja umieram :evil_lol: Na koniec miałam nawet zagalopować kółko, szok że na pierwszej lekcji zaproponowała :razz: Ale ciągle mnie upominała, ze się pochylam, plecy prosto, łydki, i biooooodra :eviltong::eviltong: no nic przypomnimy sobie :diabloti: mam kilka fotek niewyraźnych, bo mama po 19 wyjela aparat i bez lampy wiec sa tragiczne ale :evil_lol: z 4 beda :cool3: spodziewajcie się jutro ich :p Jutro kundle musze isc wybiegac do lasu, bo w czwartek mam badania w szpitalu, to do szkoły nie idę ;) Quote
betty_labrador Posted April 9, 2013 Posted April 9, 2013 To fajnie że na koniach było fajnie :) początki(powtorki poczatki) oj są trudne :diabloti: O aż w szpitalu badania? Ale nic bardzo poważnego? Quote
Recommended Posts