Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='M&S']Dzień dobry :)[/QUOTE]

Cześć :cool3:
[quote name='betty_labrador']:D siniakowe :P

Możliwe- ale serio nie pamiętam :p
I wszystko ok? :)[/QUOTE]

Rany, ale czytasz ze zrozumieniem :roll: jutro tam jadę dopiero :eviltong:
[quote name='Klaudia&Aza']Czekam na zdjęcia :)[/QUOTE]

Patrze, i beznadziejne są ;)
[quote name='Sonka95']Czekamy na fotki :) I trzymaj się na badaniach w szpitalu ;)[/QUOTE]
Dzięki ;)
[quote name='dOgLoV']hejka ;)[/QUOTE]

[quote name='unikatowydiament']witamy się :) :)[/QUOTE]

Cześć :lol:

Zastanawiam się, czy te foty dawać, bo nic konkretnego. ;) Mama musiała lampę wyłączyć, a było już po 19 co lepsze coś zmieniła w ustawieniach i są nieostre :mdleje:

Posted

[quote name='M&S']Nie są złe te fotki :) Ładny koń.[/QUOTE]

[quote name='Angi']o, kónie :evil_lol:[/QUOTE]

[quote name='Anecioreczek']jak koszmarne, ja bym chciala takie foty! :) na koniu :D[/QUOTE]

Dzięki :evil_lol::evil_lol:
[quote name='magdabroy']A kiedy jakieś zdjęcie w galopie :razz:[/QUOTE]

Moją cyfrówką nawet w galopie by nie wyszło, ale mam gdzieś na płycie zdjęcia z terenu na plaże, gdy nad morzem byłam :lol: ale też stałam, bo instruktor na drugim koniu te foty robił :evil_lol:
[quote name='M&S']Witanko w czwartek:)[/QUOTE]

Heeej :cool3::cool3:

Posted

Odkopałam stare fotki :lol:

sprzed chyba 3 lat. :p

A to nie wiem może z 2 lata ma te zdjęcie :p

ładuję resztę :D

tutaj z czasu, gdy tosca u nas była :D

Posted

[quote name='dOgLoV']super zdjęcia :loveu:

Dzięki :loveu: wspominkowe :loveu:
[quote name='Sonka95']Ale fajne zdjęcia :)

Dziewczyny jak się słuchają :cool3: https://lh4.googleusercontent.com/-ELTNOT9fcK8/UWbVxkOr3LI/AAAAAAAABU8/7MySRTnObcI/s512/DSCN6355.JPG

Muszą się słuchać :cool3:

[quote name='magdabroy']https://lh4.googleusercontent.com/-pm23m9aCFD8/UWbaT9buTCI/AAAAAAAABV0/1In_i5_mXVQ/s512/P1140764.JPG a co to za piesek?

Koleżanka nocowała u mnie wtedy, a to jej grzywek :cool3:

[quote name='junoo']https://lh6.googleusercontent.com/-azL0otX6_Mg/UWbUBLdzVyI/AAAAAAAABUs/J0qwYw05_Ak/s640/DSC03266.JPG
jak fajnie :D

Wampir :diabloti:

A w sobotę lub jutro,jak zdążę zanim koleżanka przyjedzie dam kilka fotek z komorki z wczoraj :D Zrobiłam dzieciakom po spacerze fotkę :evil_lol:

Posted

My to z Dorą mamy pecha zawsze treningi aglity w same południe

mamy 12:30-14:00

i z psami, których nie znam..nawet nie wiem, czy kundelki, czy rasowe :o mam nadzieję, że dora bedzie grzeczna

Marta i Tequilla
Monika i Kaj

zna ktoś te osoby ? :)

Posted

Plany mi się trochę zmieniły.. ;) koleżanka nie mogła dziś przyjechać, bo bardzo źle się czuła, więc zaraz dam Wam fotki z wczoraj.:)

Przychodzę do domu po szkole, a tu niespodzianka :lol: Ciocia z Margaretką była, bo moja siostra rano dzisiaj jej pilnowała, a nawet nie wiedziałam :lol: I zostałam poproszona, czy nie zostanę z nią jutro od około 20 do może 24 jakoś :p więc odwiozą mnie w niedziele do domu rano i szybko na trening z dorą :D

Posted

[quote name='Aleksandra95']Plany mi się trochę zmieniły.. ;) koleżanka nie mogła dziś przyjechać, bo bardzo źle się czuła, więc zaraz dam Wam fotki z wczoraj.:)

Przychodzę do domu po szkole, a tu niespodzianka :lol: Ciocia z Margaretką była, bo moja siostra rano dzisiaj jej pilnowała, a nawet nie wiedziałam :lol: I zostałam poproszona, czy nie zostanę z nią jutro od około 20 do może 24 jakoś :p więc odwiozą mnie w niedziele do domu rano i szybko na trening z dorą :D[/QUOTE]

to fajna niespodziewanka :)