Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

A tu jak dzisiaj pilnowałam małej, gdy mama z ciocia coś tam robiły :D Potem zrobiła się śpiąca i ululałam ją na rękach :D

waży ok. 7 kg :lol:

Posted

[quote name='Sonka95']W lesie to pewnie wszystko w wodzie ... my miałyśmy jutro iść do lasu , ale jak tak leje to raczej pójdziemy gdzieś indziej ;)[/QUOTE]

To chyba pójdziecie, bo ładne słoneczko, jak na razie. :)

[quote name='magdabroy']Margaretka jest śliczniutka :loveu: Buziaczek dla niej :buzi:[/QUOTE]

A przekaże dzisiaj :loveu::loveu:
[quote name='unikatowydiament']ale szczęśliwe:)[/QUOTE]

Poi spacerku :evil_lol:
[quote name='junoo']Dora śliczna jak zawsze
a ten mały, taki pocieszny :loveu:[/QUOTE]

Bierz go,proszę :loveu:
[quote name='Ty$ka']Margaretka jak się uśmiecha słodko :loveu: Kocham dzieci :loveu:[/QUOTE]

Też kocham małe dzieci :loveu: A wczoraj ją usypiałam na rękach :loveu: Jak ciocia to zobaczyła, to było 'ale te ciotki Cie rozpieszczają :evil_lol:'

Posted

U nas pierwsza wosenna pogoda 15 stopni w cieniu :D

a Ryś upodabnia się do Dory.. :p nawet tak samo wygrzewają się na słońcu :D

a dopiero co na chwile były chmury i grzmiało :o ale już słońce ;d

Posted

[url]https://lh3.googleusercontent.com/-ERDFQKXPJuM/UWlXe_yuDRI/AAAAAAAABYA/rSHEYy7B4Jc/s640/Desktop.jpg[/url] Oo ale się wygrzewają :) Ryś przypomina mi takiego kundelka, co się pałęta w moim mieście :)

Posted

[quote name='Sonka95']No u nas to też pogrzmiało i się ciemno zrobiło :-o ale przeszło bokiem nawet nie padało i znowu słońce wyszło ;)[/QUOTE]

A dzisiaj mamy idealną pogodę na trening :loveu:
[quote name='trabeska']U nas tylko raz zagrzmiało :)
Hahaha, a psy świetnie razem leżą :D[/QUOTE]

Mały łapie nawyki Dory :diabloti:
[quote name='dOgLoV']hejka ;)[/QUOTE]
hej :lol:
[quote name='Ty$ka']Dobrze im razem :lol: Nawzajem się grzeją :PP[/QUOTE]

i słońce dodatkowo :loveu:
[quote name='understandme'][URL]https://lh3.googleusercontent.com/-ERDFQKXPJuM/UWlXe_yuDRI/AAAAAAAABYA/rSHEYy7B4Jc/s640/Desktop.jpg[/URL] Oo ale się wygrzewają :) Ryś przypomina mi takiego kundelka, co się pałęta w moim mieście :)[/QUOTE]

To ten był bezpański psiak, niestety. :D Dzisiaj był super Pan zainteresowany Rysiem :D więcej info na jego wątku :cool3:

Posted

[B]Dla tych co lubią małe dzieci :evil_lol::evil_lol:[/B]

A co do dzisiejszej nocy, to troszkę niewyspana jestem :D

Mała pierwszy raz obudziła mi się o 22:40,kiedy nie powinna się budzić do 00:30 cwaniura :siara: na szczęście, to nie jest płaczliwe dziecko :D Tylko pojęczała i elektroniczna niańka zasygnalizowała mi, że dziecko wstało :p Idę do niej, by ją pobujać na rękach żeby dalej poszła spać :D wchodzę do niej, nagle nie jęczy, tylko się do mnie śmieje :grins::grins:
No nic ja nie reaguje, bo nie chce jej rozbudzać :D ale jej się wcale spać nie chciało :hmmmm: to wzięłam bujak i ok bujamy pieluszkę jej dałam i usnęła :D chce ją przenieść do łóżeczka, to cwana wstała znowu i się śmieje :grins: ok to jeszcze raz w bujaku położyłam ją i tam zostawiłam ją ;p Dziecko wyczuło, że mamusi nie ma to poszłam do drugiego pokoju poleżałam 40 minut, bo usnąc nie mogłam, a ta znowu suę obudziła.. :diabloti: bujałam ja, ale nie chciała usnąć, a głodna była,bo piąstki do buzi brała :grins: co lepsze te dziecko nie umie ssać butelki, ani smoczka :evil_lol: więć próbowałam ją połozyc dalej ale po godzinie stwierdziłam że to nie ma sensu dziecko do mnie się tylko śmiało i gadało..no bo niemowlak nie ma nic lepszego do roboty po 24 :lol: więć zadzwoniłm do cioci 00:30 i tak mieli o tej wracać, ze mała głodna jest, wiec przyjechali :D cwana jest bo jak mamusi do domu wrocila to jakposzla spac to rano sie obudzila :diabloti:

Posted

A co do[B] Dnia Treningowego u Freexów[/B], to było super :lol: Przyjechałam trochę za wcześnie, więc pochodziłam z Dora sobie. :eviltong: Jak był nasz trening, to okazało się, że wszystkie zmiany nowe oprócz jednej przed psem :evil_lol: ale o dziwo nie szło nam najgorzej :loveu::loveu: Trenerki czasem wyglądały lekko zszokowane, zresztą sama byłam w szoku :D że ogarnęłam zmiany i wgl mój pies ćwiczył :D kilka razy z mojej winy coś nam nie wyszło, ale i tak dzisiejsza praca Dory na wielki PLUS :multi:

[B]Mam filmiki,[/B] jak ktoś będzie chętny :razz: ale to wieczorem i zastanawiam się, czy wszystko złączyć w jedno, czy każdy oddzielnie :evil_lol:

edit: wracając mama chciała podjechać na cmentarz, a że to koło parku[SIZE=2][SIZE=2] [/SIZE]Kampinoski[/SIZE]ego
to wzięłam dore na jakieś 20 minut :D wlazła do wody po łapy ;p a na koniec ją spuściłam z linki :D najpierw mnie ganiała, a potem polazła w krzaki wąchać :D mam kilka fotekw tel mamie, ale to potem bo zaraz mam korki ..;/

Posted

Dawno nie byłam, ale już nadrobiłam zaległości, zdjęcia obejrzane :cool3: Dora i Ryś są świetni jak sobie tak leżą :loveu: I kuzynka (?) też słodka :eviltong:
Edit: ja chętna i to bardzo na filmik :cool3:

Posted (edited)

[quote name='masdamerka']Dawno nie byłam, ale już nadrobiłam zaległości, zdjęcia obejrzane :cool3: Dora i Ryś są świetni jak sobie tak leżą :loveu: I kuzynka (?) też słodka :eviltong:
Edit: ja chętna i to bardzo na filmik :cool3:[/QUOTE]

A to siostra cioteczna :D

Będą, ale późnym wieczorem lub jutro :)

edit: niechcący skasowałam jeden filmik....

Edited by Aleksandra95