paulaa. Posted January 5, 2013 Posted January 5, 2013 dlaczego moje głośniki muszą nie działać :placz::eviltong: ale podoba mi się galop dory jak do ciebie biegnie :smile: a dostawanie naprawdę super ;) Quote
Aleksa. Posted January 5, 2013 Author Posted January 5, 2013 [quote name='paulaa.']dlaczego moje głośniki muszą nie działać :placz::eviltong: ale podoba mi się galop dory jak do ciebie biegnie :smile: a dostawanie naprawdę super ;)[/QUOTE] masz szczęście, że nie działają :lol: Dostawianie nam się popsuło :( muszę znowu ją naprowadzać :shake: ale dziekujemy :loveu: Quote
Victoria Posted January 5, 2013 Posted January 5, 2013 Paula słuchawek nie masz xd?? Super wyje, jak moja przy flecie xd Quote
Saphira89 Posted January 5, 2013 Posted January 5, 2013 Heej !* Znalazłam Was :) Dora jest śliczna*:loveu: Quote
Aleksa. Posted January 5, 2013 Author Posted January 5, 2013 Bardzo dziękuje za miłe słowa :) a tu tu 5w1 :lol: [B][I]Szarpak jest nowy ! [/I][/B](pies go trzyma w celu prezentacji niecałą minutę ;) ) [I]i jest do nabycia :lol:[/I] [IMG]https://lh6.googleusercontent.com/-MQzZIsSAIFk/UOiOwau4m5I/AAAAAAAAApo/wDcOB9p8bSw/s640/P1170644.JPG[/IMG] [IMG]https://lh4.googleusercontent.com/-DAlVWgtv-nk/UOiOXHAr-jI/AAAAAAAAApg/ZBhFIHBqoVY/s640/P1170645.JPG[/IMG] Quote
*Magda* Posted January 5, 2013 Posted January 5, 2013 Ładny szarpak :loveu: Szkoda, że Tora coś ostatnio woli patyki od szarpaka :( Quote
paulaa. Posted January 5, 2013 Posted January 5, 2013 szarpak ośmiornica ? :lol: fajowy! gdyby tylko mój pies się szarpał, nie od święta. :roll: Quote
Aleksa. Posted January 5, 2013 Author Posted January 5, 2013 [quote name='magdabroy']Ładny szarpak :loveu: Szkoda, że Tora coś ostatnio woli patyki od szarpaka :([/QUOTE] :):) [quote name='paulaa.']szarpak ośmiornica ? :lol: fajowy! gdyby tylko mój pies się szarpał, nie od święta. :roll:[/QUOTE] ośmiornica to raczej nie :D ale to coś można nazwać że ma po dwie pary kończyn :diabloti: Quote
Aleksa. Posted January 5, 2013 Author Posted January 5, 2013 jeszcze gotowe ringo :) takk naprawde ma żywsze kolorki :) [IMG]https://lh4.googleusercontent.com/-NkeoyC3yr3Q/UOiWgyEQD8I/AAAAAAAAAqE/aRODQ_yGKSM/s512/P1170646.JPG[/IMG] Quote
PannaAnna Posted January 6, 2013 Posted January 6, 2013 Ale super te szarpaczki :) pewnie coś kiedyś u Ciebie kupię :razz:. Aktualnie Etnucha rozwaliła swój ukochany sznur.. Quote
Ty$ka Posted January 6, 2013 Posted January 6, 2013 Fajnie sobie sztuczkujecie. ;) Piszczyć też potrafisz :evil_lol: Szarpaczki, boooskie :loveu: Quote
Aleksa. Posted January 6, 2013 Author Posted January 6, 2013 [quote name='PannaAnna']Ale super te szarpaczki :) pewnie coś kiedyś u Ciebie kupię :razz:. Aktualnie Etnucha rozwaliła swój ukochany sznur..[/QUOTE] A zapraszam, zapraszam :) na dniach nowe kolorki polaru :razz: [quote name='Ty$ka']Fajnie sobie sztuczkujecie. ;-) Piszczyć też potrafisz :evil_lol: Szarpaczki, boooskie :loveu:[/QUOTE] a no już potrafie :lol: dzięki :loveu: [quote name='Sonka95']Fajne te szarpaki :cool3:[/QUOTE] dzięki :):) [quote name='M&S']Dobry wieczór:smile:[/QUOTE] [quote name='Klaudia&Aza']Cześć cześć :smile:[/QUOTE] Dobry wieczór :) Byłyśmy na spacerku, szkoda że śniegu już nie ma,bo mój piesek przez to gówienko znalazł... dobrze, że szybko dobiegłam do niej i zdążyła sobie tylko bok wymazać. głupi kundel :diabloti: Quote
monika15 Posted January 7, 2013 Posted January 7, 2013 [quote name='Aleksandra95'].... Byłyśmy na spacerku, szkoda że śniegu już nie ma,bo mój piesek przez to gówienko znalazł... dobrze, że szybko dobiegłam do niej i zdążyła sobie tylko bok wymazać. głupi kundel :diabloti:[/QUOTE] a fuuu, nie zazdroszczę ;) Ciesz się, że nie zjadła tego gówienka tak jak to robi mój kundel:evil_lol: Quote
Aleksa. Posted January 7, 2013 Author Posted January 7, 2013 [quote name='monika15']a fuuu, nie zazdroszczę ;) Ciesz się, że nie zjadła tego gówienka tak jak to robi mój kundel:evil_lol:[/QUOTE] Wolałabym żeby zjadła :lol: nie musiałabym tego myć ! :) :p [B]doszedł nowy polar :loveu:[/B] Quote
M&S Posted January 7, 2013 Posted January 7, 2013 [quote name='Aleksandra95']Wolałabym żeby zjadła :lol: nie musiałabym tego myć ! :) :p [/QUOTE] A fuuuuj..... Cześć Dziewczyny:) Quote
Aleksa. Posted January 7, 2013 Author Posted January 7, 2013 takie kolorki ;) tylko ze na żywo ładniejsze :( ehh nie lubię swojego aparatu :p [IMG]https://lh3.googleusercontent.com/-7Z6hymeQsnI/UOrzmX0LxsI/AAAAAAAAAqg/PAqV0VncKKA/s640/P1170651.JPG[/IMG] Quote
Klaudia&Aza Posted January 7, 2013 Posted January 7, 2013 To życzę wytrwałości w pleceniu szarpaków i wielu klientów :) Quote
Aleksa. Posted January 7, 2013 Author Posted January 7, 2013 [quote name='Klaudia&Aza']To życzę wytrwałości w pleceniu szarpaków i wielu klientów :)[/QUOTE] [quote name='Illusion']Ten różowy jest czaderski :loveu:.[/QUOTE] Dziękuję ;) tu jeszcze taka fotka [IMG]https://lh3.googleusercontent.com/-DlMQafaNqZ4/UOr5M2P5rtI/AAAAAAAAArA/7goi3cMi8mE/s640/P1170649.JPG[/IMG] o i muszę dogo pochwalić w końcu przez ikonke moge zdjecia wtawiac szok :O Quote
*Magda* Posted January 7, 2013 Posted January 7, 2013 Ładne kolorki polaru :) Ale ja bym Dorę pooglądała ;) Quote
Recommended Posts