Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Aleksandra95 napisał(a):
No bo to świnka :lol:

dziękuje :) troszkę stary już :p

Oj tam, oj tam :lol: Ja jakoś często pokazuję swoje koty na dogo ;P

Ale jary :D :lol:

Posted

Dziekujemy :) ja kurde w głowie mi sie kreci a z psem o 1:20 na spacer poszlam :p lol :D stwierdzam ze dobrze ze w wawie nie mieszkam malo wystrzalow porównując do wawy :p a moj pies jak gdzies jeszcze po 1 strzelilo to olala

Posted

darii_iia napisał(a):
Radosnego 2013'ego. :lol:
a banerek faktycznie fajowy. ;)
I też zapomniałam że masz Pusię. :evil_lol:
Jaka fajna Dora ze spacerku. :loveu:

Klaudia&Aza napisał(a):
Szczęśliwego Nowego Roku :)

Dziękujemy :loveu:
monika15 napisał(a):
jak wrócilam o 4 nad ranem to pies odmowil mi spaceru niestety:evil_lol: ciekawe dlaczego;p

foty jak zawsze śliczne :)

ze snu go przebudziłaś, to co się dziwisz :evil_lol::diabloti:

Posted

M&S napisał(a):
Jessss, a skąd ty masz te malce?!

Ja ich nie mam, ale Fundacja Znajdki potrzebuje pomocy dla nich .

Znalezione w opuszczonym domku w Radzyminie (3 km ode mnie) Było 8 szczeniaków, są teraz już tylko 2 suczki widoczne na zdjęciu. Nie wiem co z matką, czy już złapana, czy jeszcze błąka się tam samopas :(

Posted

Aleksandra95 napisał(a):
Ja ich nie mam, ale Fundacja Znajdki potrzebuje pomocy dla nich .

Znalezione w opuszczonym domku w Radzyminie (3 km ode mnie) Było 8 szczeniaków, są teraz już tylko 2 suczki widoczne na zdjęciu. Nie wiem co z matką, czy już złapana, czy jeszcze błąka się tam samopas :(

Tyle jest tych małych nieszczęść....ręce opadają.

Ja na DT się nie nadaję, niestety. A jak można pomóc fundacji?

Posted

[quote name='M&S']Tyle jest tych małych nieszczęść....ręce opadają.

Ja na DT się nie nadaję, niestety. A jak można pomóc fundacji?

Dokładnie, wszędzie bezdomniaki, miejsc już nie mają. U mnie się nie zgadzają na tymczas... :/

Fundacji można pomóc w każdy sposób, a dokładniej kto jak może. ;) Jedni pomagają z wyprowadzeniem psów na spacer, drudzy w ogłoszeniach, a inni jeszcze w kwestiach finansowych, czy zakupu karmy :) kto jak może :)

wątek fundacji:
http://www.dogomania.pl/forum/threads/173686-Przytulisko-p-Joli-czyli-jest-taki-mały-domek-wypełniony-miłością-po-dach?p=20212912#post20212912

strona: znajdki.pl

Ty$ka ja ich nie mam, bo rodzice twierdzą, że my nie mamy miejsca (jasne!:angryy:) mam nawet klatkę dory dł 120 cm jest wielka Dora w niej śpi, ale jakby zrobić im z tego tymczasowy domek.. to nie my nie mamy warunków, jak zwykle. Chce sie pomóc, a jak zwykle rodzice są największa przeszkodą !:shake: