paulaa. Posted January 8, 2013 Posted January 8, 2013 Aleksandra95 napisał(a): a no :lol: nie dałaś mi konkretnego linka :D Pisałam Ci, że to i tak nie teraz, bo nie mam kasy. :eviltong: a do kwietnia jeszcze zdąże ci podesłać :D Quote
Aleksa. Posted January 8, 2013 Author Posted January 8, 2013 masdamerka napisał(a):Witamy się :D Przecudna jest :loveu: Witamy :) M&S napisał(a):Witamy się po ciężkim dniu pracy... ojj, to odpoczywaj :) paulaa. napisał(a):Pisałam Ci, że to i tak nie teraz, bo nie mam kasy. :eviltong: a do kwietnia jeszcze zdąże ci podesłać :D no tak, ale ogólnie wzór miałaś pokazać ;p czy z karabińczykiem, czy nie :p Quote
Aleksa. Posted January 8, 2013 Author Posted January 8, 2013 M&S napisał(a):Własnie, to robię-odpoczywam;) :) Angi napisał(a):robisz szarpakowe obroże? :D tzn. nie robiłam ;) ale jak pokażesz mi jak by miało wyglądać, to bym ci powiedziała, czy w ogóle bym umiała:) Quote
betty_labrador Posted January 8, 2013 Posted January 8, 2013 szarpakowe obroże? czy polarowe ? :D Quote
Aleksa. Posted January 8, 2013 Author Posted January 8, 2013 betty_labrador napisał(a):szarpakowe obroże? czy polarowe ? :D Już pisałam z Angi i się dowiedziałam ;) miała na mysli co innego ;) Quote
betty_labrador Posted January 8, 2013 Posted January 8, 2013 Aleksandra95 napisał(a):Już pisałam z Angi i się dowiedziałam ;) miała na mysli co innego ;) aaa to oki :) zwracam honor :) Quote
angineuuka Posted January 8, 2013 Posted January 8, 2013 Aleksandra95 napisał(a):Już pisałam z Angi i się dowiedziałam ;) miała na mysli co innego ;) Mój błąd, nie znam się na tym.. :evil_lol: Quote
Aleksa. Posted January 8, 2013 Author Posted January 8, 2013 http://besty.pl/2005791 hahahhahahaha :D Quote
Aleksa. Posted January 8, 2013 Author Posted January 8, 2013 http://besty.pl/2005146 hahaha, wokal i miny :evil_lol: Quote
*Magda* Posted January 9, 2013 Posted January 9, 2013 [quote name='Aleksandra95']http://besty.pl/2005791 hahahhahahaha :D :roflt::roflt::roflt::roflt::roflt: Quote
betty_labrador Posted January 9, 2013 Posted January 9, 2013 hahaha :D dobfre z tym psem w butach :evil_lol: Quote
Aleksa. Posted January 9, 2013 Author Posted January 9, 2013 Hej :) Meldujemy sie, że żyjemy :) Jutro do was pozaglądam, bo jakąś godzine temu wróciłam do domu..lekarz itp ;) a musze się na sprawdzian z anglika nauczyć, i kartkówka z biol może być ;) W sobotę może wreszcie pojade do przytuliska,ale zobaczę ;) niedziela hmm, pokombinuje ze spacerem z kimś, a jak nie, to mama może ze mną się przejdzie,może... ;) Quote
paulaa. Posted January 10, 2013 Posted January 10, 2013 Pozdrowienia z lekcji informatyki :lol::loveu: z przytuliska koniecznie fotki poproszę, pewnie już tam się zupełnie stadko zmieniło :smile: muszę jeszcze kiedyś tam pojechać ;) Quote
Aleksa. Posted January 10, 2013 Author Posted January 10, 2013 ania90 napisał(a):ciekawe szarpaki robisz :) :) paulaa. napisał(a):Pozdrowienia z lekcji informatyki :lol::loveu: z przytuliska koniecznie fotki poproszę, pewnie już tam się zupełnie stadko zmieniło :smile: muszę jeszcze kiedyś tam pojechać ;) Ja takich 'lekkich' przedmiotów nie mam :placz: jak będzie taka pogoda, jak teraz, to na pewno nie jade :p Quote
Ty$ka Posted January 10, 2013 Posted January 10, 2013 Hej :) I jak - była kartkówka z biologii? :) Zawsze możesz na łikeeeendzik przyjechać do mnie i pójść w niedzielę na spacer :P. Oferuję wypad do zaśnieżonego lasu na terenie Roztocza, miłe towarzystwo, spanie i żarcie :P Ba! W razie potrzeby zawsze mogę wziąć łopatę i przed Tobą odśnieżać ścieżkę w lesie 8). Takiej oferty nie znajdziesz nigdzie, więc rozumiem, że jutro Cię z Dorcią przyjmę w swych progach 8) :D Quote
*Magda* Posted January 10, 2013 Posted January 10, 2013 Ty$ka napisał(a): Zawsze możesz na łikeeeendzik przyjechać do mnie i pójść w niedzielę na spacer :P. Oferuję wypad do zaśnieżonego lasu na terenie Roztocza, miłe towarzystwo, spanie i żarcie :P Ba! W razie potrzeby zawsze mogę wziąć łopatę i przed Tobą odśnieżać ścieżkę w lesie 8). Takiej oferty nie znajdziesz nigdzie, więc rozumiem, że jutro Cię z Dorcią przyjmę w swych progach 8) :D Propozycja nie do odrzucenia ;) Quote
Aleksa. Posted January 10, 2013 Author Posted January 10, 2013 [quote name='M&S']Dzień dobry:) Hej ;) [quote name='Ty$ka']Hej :) I jak - była kartkówka z biologii? :) Zawsze możesz na łikeeeendzik przyjechać do mnie i pójść w niedzielę na spacer :P. Oferuję wypad do zaśnieżonego lasu na terenie Roztocza, miłe towarzystwo, spanie i żarcie :P Ba! W razie potrzeby zawsze mogę wziąć łopatę i przed Tobą odśnieżać ścieżkę w lesie 8). Takiej oferty nie znajdziesz nigdzie, więc rozumiem, że jutro Cię z Dorcią przyjmę w swych progach 8) :D Hej :) nie było ;) ale sprawdzian z angola zwaliłam :roll: a ta babka jest głupia i nie dość, że ocena na nowy semestr, to według niej sprawdzian z całego unitu (dla niej zwie się kartkówką) nie ma możliwości poprawy O.o :angryy: jutro mam wielki sprawdzian z matmy, a nie ogarniam tego :angryy: dodam że polowa klasy ma 1 proponowane! wgl już mam dosyć szkoły chce ferii i odpocząć porządnie. aaa i miałąm dzisiaj niezłą glebe na wf :d nigdy takiej nie miałam nawet w podstawówce ahahahha :evil_lol::evil_lol::evil_lol: zdarte kolano i mało co ręka nie złamana :evil_lol: ale co tam piłki nie dałam odebrać :diabloti: wiesz że to blokadą jest tylko odległość. :smile: przede mną nie trzeba odśnieżać żadnych ścieżek aż taka paniusią nie jestem :p za kogo Ty mnie uważasz :evil_lol: i fotki których jeszcze tu nie było, bo usłyszałam, że pusto w galerii :evil_lol: z serii po co usiąść na łóżku jak można z psem na podłodze :diabloti: Quote
Ty$ka Posted January 10, 2013 Posted January 10, 2013 Ja też zawaliłam dzisiaj kartkówki z angola (kto słyszał dwie w ciągu jednej lekcji?), a jutro mam poprawę z fizyki, kartkówkę z niemca i sprawdzian z biologi, no tylko się powiesić :(. Kiedy zaczynają się Wam ferie? ;) Nam niestety dopiero 11lutego, buuuuu. No, twarda z Ciebie babka. Grunt, że się nie dałaś - a gleba, no cóż w takiej sprawie to jest wręcz nagroda, a nie kara 8). To przecież miała być kolejna zachęta, a Ty to tak spłyciłaś :D :lol: https://lh3.googleusercontent.com/-gVULuT5jD78/UO8MahRJ-cI/AAAAAAAAArc/dcMvjl_Ty6s/s640/P1170433.JPG Dorcia w mafii jest :D Moziiii :loveu: Quote
Recommended Posts