M&S Posted December 30, 2012 Posted December 30, 2012 U nas też sniegu niewiele, ale za to jest slisko jak diabli..... Miłego dnia:) Quote
Aleksa. Posted December 30, 2012 Author Posted December 30, 2012 [quote name='M&S']Fajne zimowe foty. Dziękujemy :) [quote name='Luzia']OMG widziałam zdjęcia dzieci... Ja stąd spadam :diabloti: te dzieci są kochane :diabloti: [quote name='PannaAnna']Witamy :) Jakie piękne zdjęcia! U nas już śniegu ani śladu ;p [quote name='Angi']U nie też beż śniegu, niestety :) u nas np. na podwórku nie ma, a dzisiaj w lesie dużo jest :D i dużo lodddu :evil_lol: [quote name='M&S']U nas też sniegu niewiele, ale za to jest slisko jak diabli..... Miłego dnia:) ślisko ślisko ;) my dzisiaj szalałyśmy 4 godziny na spacerku :evil_lol: taka fajna pogoda była, przyjemnie się spacerowało, że do domu nie chciało nam się wracać :diabloti: Quote
Luzia Posted December 30, 2012 Posted December 30, 2012 Nie ma kochanych dzieci :eviltong: Wszystkie są rozdarte i okropne :diabloti: A przynajmniej ja taka byłam :evilbat: Quote
angineuuka Posted December 30, 2012 Posted December 30, 2012 lodu u nas też dużo jest :evil_lol: Quote
Ty$ka Posted December 30, 2012 Posted December 30, 2012 A u nas nawet lodu już nie ma ;P Olaaaa, ja coraz bardziej chcę z Tobą zamieszkać - miałabym motywację pójść z psem na spacer :D Quote
Aleksa. Posted December 30, 2012 Author Posted December 30, 2012 Luzia napisał(a):Nie ma kochanych dzieci :eviltong: Wszystkie są rozdarte i okropne :diabloti: A przynajmniej ja taka byłam :evilbat: te są wyjątkowo grzeczne :hmmmm: nawet ta malutka jakoś nie płakała :hmmmm: chyba coś z nimi nie tak :diabloti: Angi napisał(a):lodu u nas też dużo jest :evil_lol: porażka :D Quote
Aleksa. Posted December 30, 2012 Author Posted December 30, 2012 Ty$ka napisał(a):A u nas nawet lodu już nie ma ;P Olaaaa, ja coraz bardziej chcę z Tobą zamieszkać - miałabym motywację pójść z psem na spacer :D hehehe :lol: dawaj dawaj, bo ja tylko w niedziele mam z kim spacerować, a tak bym miała motywacje :lol: tylko w te wolne bardzo dużo spacerowałyśmy :) Quote
angineuuka Posted December 30, 2012 Posted December 30, 2012 Ja już widzę jutrzejszy dzień z tym lodem :P Quote
Ty$ka Posted December 30, 2012 Posted December 30, 2012 Aleksandra95 napisał(a):hehehe :lol: dawaj dawaj, bo ja tylko w niedziele mam z kim spacerować, a tak bym miała motywacje :lol: tylko w te wolne bardzo dużo spacerowałyśmy :) OK, dzięęęęki :loveu: Będziem razem spacerować. I będę mieć foootki :loveu: I siostrę :eviltong: Quote
Aleksa. Posted December 30, 2012 Author Posted December 30, 2012 Ty$ka napisał(a):OK, dzięęęęki :loveu: Będziem razem spacerować. I będę mieć foootki :loveu: I siostrę :eviltong: byś miała dwie siostry :lol: bo ja mam jeszcze siostrę :lol: Quote
Ty$ka Posted December 30, 2012 Posted December 30, 2012 Aleksandra95 napisał(a):byś miała dwie siostry :lol: bo ja mam jeszcze siostrę :lol: Super, zawsze to jakaś odmiana po braciach :lol: Quote
betty_labrador Posted December 30, 2012 Posted December 30, 2012 i miałabyś sie z kim poślizgać na lodzie :lol: Quote
Aleksa. Posted December 30, 2012 Author Posted December 30, 2012 Ty$ka napisał(a):Super, zawsze to jakaś odmiana po braciach :lol: :D Luzia napisał(a):Może należy bateryjki wymienić? nie rozumiem :evil_lol: betty_labrador napisał(a):i miałabyś sie z kim poślizgać na lodzie :lol: gdzie tam zaprzęg od razu byśmy miały:lol: Quote
Ty$ka Posted December 30, 2012 Posted December 30, 2012 Aleksandra95 napisał(a):gdzie tam zaprzęg od razu byśmy miały:lol: Chcesz mi Gamonia podpiąć do zaprzęgu? :mad: Idę na to pod warunkiem, że przed nami będzie biegła kura :diabloti: Quote
Aleksa. Posted December 30, 2012 Author Posted December 30, 2012 Ty$ka napisał(a):Chcesz mi Gamonia podpiąć do zaprzęgu? :mad: Idę na to pod warunkiem, że przed nami będzie biegła kura :diabloti: a co myślisz, że i dora sama z siebie będzie biegła ? :D po stronie Dory kot, a po stronie Morusa kura :lol: Quote
Luzia Posted December 30, 2012 Posted December 30, 2012 Bateryjki dzieciom wymienić bo musiały się wyczerpać skoro takie spokojne są ;) Quote
Aleksa. Posted December 30, 2012 Author Posted December 30, 2012 Luzia napisał(a):Bateryjki dzieciom wymienić bo musiały się wyczerpać skoro takie spokojne są ;) a to do dzieci było :lol: Quote
Ty$ka Posted December 30, 2012 Posted December 30, 2012 Aleksandra95 napisał(a):a co myślisz, że i dora sama z siebie będzie biegła ? :D po stronie Dory kot, a po stronie Morusa kura :lol: Proponuję podpiąć też Milkę, ona zarzuci takie tempo, że mój kundel dostanie zadyszki :lol: I gicior, będziemy mieć super zaprzęg ;] :loveu: Quote
Ty$ka Posted December 30, 2012 Posted December 30, 2012 Aleksandra95 napisał(a):a to do dzieci było :lol: Tez na początki nie zczaiłam o co chodzi ;P Quote
Aleksa. Posted December 30, 2012 Author Posted December 30, 2012 Ty$ka napisał(a):Proponuję podpiąć też Milkę, ona zarzuci takie tempo, że mój kundel dostanie zadyszki :lol: I gicior, będziemy mieć super zaprzęg ;] :loveu: a mamy sanie ? :hmmmm: Ty$ka napisał(a):Tez na początki nie zczaiłam o co chodzi ;P :lol: Luzia napisał(a):Mało rozgarnięte jesteście :evilbat: zdarza się :D Quote
Luzia Posted December 30, 2012 Posted December 30, 2012 A no to fakt, obiecuję od dziś zawsze odpisywać z cytatem :lol: Quote
Ty$ka Posted December 30, 2012 Posted December 30, 2012 Sanie się wypożyczy od kogoś :P Oj tam mało rozgarnięte, wolę określenie "z odpoczywającym mózgiem" :lol: Quote
Recommended Posts