Aleksa. Posted May 17, 2011 Author Posted May 17, 2011 dagaa111 napisał(a):nie zazdroszczę tych egzaminów do bierzmowania. Ja miałam tylko w ciągu roku kilka kartkówek. Znaczy teoretycznie miałam, bo od każdej udało mi się wymigać :eviltong: Także na bierzmowanie nic nie zdawałam hehe.. to fajnie ..: my mamy jeszcze spotkania dokładnie 11..a dzisiaj ostatnie i zaliczamy tam modlitwy i coś tam animator gada nam.. tematy prowadzi..;) Quote
Daga&Maks Posted May 17, 2011 Posted May 17, 2011 u nas spotkania z animatorem to kompletna porażka była. Nasz animator był niewiele starszy od nas i chyba szczerze mówiąc miał gdzieś nasze przygotowanie do bierzmowania. Przez połowę spotkań zamiast o religii gadał o tym jakie to auto sobie kupił, gdzie był wczoraj z dziewczyną itp. :roll: Quote
Aleksa. Posted May 17, 2011 Author Posted May 17, 2011 dagaa111 napisał(a):u nas spotkania z animatorem to kompletna porażka była. Nasz animator był niewiele starszy od nas i chyba szczerze mówiąc miał gdzieś nasze przygotowanie do bierzmowania. Przez połowę spotkań zamiast o religii gadał o tym jakie to auto sobie kupił, gdzie był wczoraj z dziewczyną itp. :roll: hahaha.;D ja mam z babką gdzieś ma około 22 lat może.. ;) nie jest źle. ;) Quote
Aleksa. Posted May 17, 2011 Author Posted May 17, 2011 uff ostatnie spotkanie dziś było..teraz tylko egzamin będzie..;) i modlitwy wszystkie zaliczyłam dzisiaj. !:D Quote
przeszlus Posted May 18, 2011 Posted May 18, 2011 Co o.O Mryśka ?? Trzebabyło sobie Honorata albo jakaś "Huberta" wziąć xD Quote
łamAga Posted May 18, 2011 Posted May 18, 2011 Aleksandra95 napisał(a):Ja wybrałam Maria !:) Jak zdam ...;) to będę Aleksandra Anna Maria.. ;) Ooo tak jak moja malutka chrzesniaczka Marysia :loveu: Quote
Tepes Posted May 18, 2011 Posted May 18, 2011 [quote name='przeszlus']Co o.O Mryśka ?? Trzebabyło sobie Honorata albo jakaś "Huberta" wziąć xD Brunhilda abo Genowefa od razu:evil_lol: chopie inoś wrócił zaro wszędzie weseli ^^ Quote
Avaloth Posted May 18, 2011 Posted May 18, 2011 [quote name='Tepes'] Brunhilda abo Genowefa od razu:evil_lol: chopie inoś wrócił zaro wszędzie weseli ^^ te nie mów mu tak, bo się znarcyzuje czy coś tam i co będzie :diabloti: Quote
Aleksa. Posted May 18, 2011 Author Posted May 18, 2011 Imie Maria jest ładne..:) a ja muszę wybrać jeszcze jedną szkołę...zastanawiam się nad Wyspiańskim..:) hmmm... Quote
Avaloth Posted May 18, 2011 Posted May 18, 2011 ja chodzę do szkoły Wyspiańskiego od 1 podstawówki, do teraz, a w zasadzie juz skończyłam szkołę, więc do 3 LO :D najpierw zespół szkół- podstawówka i gimnazjum, obydwa im. Wyspiańskiego, potem LO, też Stasia xd plus to że mieszkam w Węgrzcach, czyli wsi gdzie Stasiu mieszkał w ostatnich latach życia, nawet wiem gdzie jego dom stał xd już umiem na pamięć chyba z 4 sceny z Wesele i pół jego życiorysu xD szkoda że w Krakowie nie ma żadnej uczelni jego imieniem, bym poszła :evil_lol::evil_lol: Quote
Aleksa. Posted May 18, 2011 Author Posted May 18, 2011 Avaloth napisał(a):ja chodzę do szkoły Wyspiańskiego od 1 podstawówki, do teraz, a w zasadzie juz skończyłam szkołę, więc do 3 LO :D najpierw zespół szkół- podstawówka i gimnazjum, obydwa im. Wyspiańskiego, potem LO, też Stasia xd plus to że mieszkam w Węgrzcach, czyli wsi gdzie Stasiu mieszkał w ostatnich latach życia, nawet wiem gdzie jego dom stał xd już umiem na pamięć chyba z 4 sceny z Wesele i pół jego życiorysu xD szkoda że w Krakowie nie ma żadnej uczelni jego imieniem, bym poszła :evil_lol::evil_lol: hehe. No to fajnie..:) a ja mam dylemat..:( nie weim ile pkt będę miała..:( Quote
motyleqq Posted May 18, 2011 Posted May 18, 2011 nie wiem czy już to pisałam, ale zdjęcie małej Dory na pierwszej stronie mnie rozczuliło:loveu: Quote
Aleksa. Posted May 18, 2011 Author Posted May 18, 2011 motyleqq napisał(a):nie wiem czy już to pisałam, ale zdjęcie małej Dory na pierwszej stronie mnie rozczuliło:loveu: nie pisałaś.:) słodka była..:) Quote
Aleksa. Posted May 21, 2011 Author Posted May 21, 2011 [quote name='Avaloth']nadal jest słodka ! :D ale szczeniaczki są bardziej słodkie.:) We wtorek mam egzamin..:( Dam Wam jakieś stare fotki..może z ostatniego spaceru co miałam aparat..;) Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us] takie tam stare..;) ten mały wcale jej się nie bał...ciągle ją gryzł :):) Uploaded with ImageShack.us A ja znowu obcięłam włosy ! :diabloti: Quote
Qeeriefire Posted May 21, 2011 Posted May 21, 2011 Potwór :evil_lol: :loveu: http://imageshack.us/photo/my-images/848/p1060131c.jpg/ Quote
Aleksa. Posted May 21, 2011 Author Posted May 21, 2011 [quote name='Collie']Potwór :evil_lol: :loveu: http://imageshack.us/photo/my-images/848/p1060131c.jpg/ hahaha.:) :):) Quote
Aleksa. Posted May 22, 2011 Author Posted May 22, 2011 deer_1987 napisał(a):a kiedy zdjecia swinki dla mnie? :razz: muszę zrobić.;) Quote
Tepes Posted May 23, 2011 Posted May 23, 2011 Dorka jak zawsze śliczna:loveu: brakuje wam małego nie? Quote
Aleksa. Posted May 23, 2011 Author Posted May 23, 2011 [quote name='Tepes']Dorka jak zawsze śliczna:loveu: brakuje wam małego nie? Dziękuję :loveu: nom i to bardzo..:( Quote
Aleksa. Posted May 24, 2011 Author Posted May 24, 2011 a ja mam dzisiaj egzamin ...:( trzymać kciuki ! :):):) Quote
Aleksa. Posted May 24, 2011 Author Posted May 24, 2011 deer_1987 napisał(a):Bedziemy trzymac! A swinki zdjecia porob :) no ok ok.:D muszę w końcu,ale to aparat trzeba naładować..:) A Dorka zmęczona... gorąco jej..:( Quote
Recommended Posts