Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

dagaa111 napisał(a):
nie zazdroszczę tych egzaminów do bierzmowania. Ja miałam tylko w ciągu roku kilka kartkówek. Znaczy teoretycznie miałam, bo od każdej udało mi się wymigać :eviltong: Także na bierzmowanie nic nie zdawałam

hehe.. to fajnie ..: my mamy jeszcze spotkania dokładnie 11..a dzisiaj ostatnie i zaliczamy tam modlitwy i coś tam animator gada nam.. tematy prowadzi..;)

Posted

u nas spotkania z animatorem to kompletna porażka była. Nasz animator był niewiele starszy od nas i chyba szczerze mówiąc miał gdzieś nasze przygotowanie do bierzmowania. Przez połowę spotkań zamiast o religii gadał o tym jakie to auto sobie kupił, gdzie był wczoraj z dziewczyną itp. :roll:

Posted

dagaa111 napisał(a):
u nas spotkania z animatorem to kompletna porażka była. Nasz animator był niewiele starszy od nas i chyba szczerze mówiąc miał gdzieś nasze przygotowanie do bierzmowania. Przez połowę spotkań zamiast o religii gadał o tym jakie to auto sobie kupił, gdzie był wczoraj z dziewczyną itp. :roll:

hahaha.;D ja mam z babką gdzieś ma około 22 lat może.. ;) nie jest źle. ;)

Posted

[quote name='przeszlus']Co o.O Mryśka ??
Trzebabyło sobie Honorata albo jakaś "Huberta" wziąć xD
Brunhilda abo Genowefa od razu:evil_lol:

chopie inoś wrócił zaro wszędzie weseli ^^

Posted

[quote name='Tepes'] Brunhilda abo Genowefa od razu:evil_lol:

chopie inoś wrócił zaro wszędzie weseli ^^
te nie mów mu tak, bo się znarcyzuje czy coś tam i co będzie :diabloti:

Posted

ja chodzę do szkoły Wyspiańskiego od 1 podstawówki, do teraz, a w zasadzie juz skończyłam szkołę, więc do 3 LO :D najpierw zespół szkół- podstawówka i gimnazjum, obydwa im. Wyspiańskiego, potem LO, też Stasia xd plus to że mieszkam w Węgrzcach, czyli wsi gdzie Stasiu mieszkał w ostatnich latach życia, nawet wiem gdzie jego dom stał xd już umiem na pamięć chyba z 4 sceny z Wesele i pół jego życiorysu xD szkoda że w Krakowie nie ma żadnej uczelni jego imieniem, bym poszła :evil_lol::evil_lol:

Posted

Avaloth napisał(a):
ja chodzę do szkoły Wyspiańskiego od 1 podstawówki, do teraz, a w zasadzie juz skończyłam szkołę, więc do 3 LO :D najpierw zespół szkół- podstawówka i gimnazjum, obydwa im. Wyspiańskiego, potem LO, też Stasia xd plus to że mieszkam w Węgrzcach, czyli wsi gdzie Stasiu mieszkał w ostatnich latach życia, nawet wiem gdzie jego dom stał xd już umiem na pamięć chyba z 4 sceny z Wesele i pół jego życiorysu xD szkoda że w Krakowie nie ma żadnej uczelni jego imieniem, bym poszła :evil_lol::evil_lol:

hehe. No to fajnie..:) a ja mam dylemat..:( nie weim ile pkt będę miała..:(

Posted

motyleqq napisał(a):
nie wiem czy już to pisałam, ale zdjęcie małej Dory na pierwszej stronie mnie rozczuliło:loveu:

nie pisałaś.:) słodka była..:)

Posted

[quote name='Avaloth']nadal jest słodka ! :D
ale szczeniaczki są bardziej słodkie.:) We wtorek mam egzamin..:(

Dam Wam jakieś stare fotki..może z ostatniego spaceru co miałam aparat..;)

Uploaded with ImageShack.us

Uploaded with ImageShack.us]

takie tam stare..;) ten mały wcale jej się nie bał...ciągle ją gryzł :):)

Uploaded with ImageShack.us

A ja znowu obcięłam włosy ! :diabloti:

Posted

deer_1987 napisał(a):
Bedziemy trzymac!

A swinki zdjecia porob :)

no ok ok.:D muszę w końcu,ale to aparat trzeba naładować..:) A Dorka zmęczona... gorąco jej..:(