Avaloth Posted April 9, 2011 Posted April 9, 2011 oj tam uczyc się będziesz :D teraz wszyscy mają takie bale gimnazjalne full wypas, normalnie taka mini studniówka.. a ja miałam jakąś zwykłą 'dyskotekę' z pizzą xd Ja bym z moim psem na rower w życiu nie poszła. Pewnie by się to skończyło szpitalem, albo ze złamaną kończyną, albo ze zdartą skórą po jeździe twarzą po asfalcie, albo po wpadnięciu pod samochód w drodze do jakiegoś zapaszku.. :evil_lol: Quote
Aleksa. Posted April 9, 2011 Author Posted April 9, 2011 Avaloth napisał(a):oj tam uczyc się będziesz :D teraz wszyscy mają takie bale gimnazjalne full wypas, normalnie taka mini studniówka.. a ja miałam jakąś zwykłą 'dyskotekę' z pizzą xd Ja bym z moim psem na rower w życiu nie poszła. Pewnie by się to skończyło szpitalem, albo ze złamaną kończyną, albo ze zdartą skórą po jeździe twarzą po asfalcie, albo po wpadnięciu pod samochód w drodze do jakiegoś zapaszku.. :evil_lol: Dlatego jeżdżę w lesie.:lol: ja miałam z pizzą w podstawówce. ;D Quote
Aleksa. Posted April 10, 2011 Author Posted April 10, 2011 przyjechałem taki Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us teraz jestem taki !:D wyładniałem. :) Uploaded with ImageShack.us Quote
Aleksa. Posted April 11, 2011 Author Posted April 11, 2011 Collie napisał(a):Jaki ciekawy czarny pyszczor :D taa..:D jutro testy:lying::nerwy::cry::help1::shock:trzymajcie :kciuki::kciuki: Quote
Tepes Posted April 11, 2011 Posted April 11, 2011 Iśka Ty miałaś z pizzą a jo nie miałach wcale uuu czuja sie gorszo:evil_lol: no klusek fajnie już wyrósł słodki jest:loveu: Quote
Aleksa. Posted April 12, 2011 Author Posted April 12, 2011 Tepes napisał(a):Iśka Ty miałaś z pizzą a jo nie miałach wcale uuu czuja sie gorszo:evil_lol: no klusek fajnie już wyrósł słodki jest:loveu: hahah.:D dzisiaj był humanistyczny,a raczej historyczny !!! :O sama historia po prostu załamałam się...:(:(:placz: Quote
Yuveza Posted April 14, 2011 Posted April 14, 2011 Jeja jeszcze 2 lata i mnie to czeka :/! A nóż widelec Benio u Ciebie zostanie:cool1: Quote
Tepes Posted April 14, 2011 Posted April 14, 2011 no właśnie słyszalach, że sama historia... no a jo już maturka niedługo cieszmy sie wszyscy:diabloti: Quote
Aleksa. Posted April 14, 2011 Author Posted April 14, 2011 westie_justa napisał(a):Jeja jeszcze 2 lata i mnie to czeka :/! A nóż widelec Benio u Ciebie zostanie:cool1: nie,nie zostanie.:D Tepes napisał(a):no właśnie słyszalach, że sama historia... no a jo już maturka niedługo cieszmy sie wszyscy:diabloti: to powodzenia.:D Quote
ewunian Posted April 15, 2011 Posted April 15, 2011 I ja tu zawitałam :) piękną masz suńkę, Aleksandra95. Egzaminy gimnazjalne - wg mnie, co je miała 6 lat temu - mogły być bardziej zróżnicowane (ale dlaczego się dziwicie, że tyyyle historii było - blok humanistyczny to j. polski, historia, wiedza o społeczeństwie i sztuka (muzyka i plastyka)... bratu - egzamin gimnazjalny za rok - aż się oczy świeciły - uwielbia historię... Na pocieszenie dodam, że egzamin gimnazjalny i nawet głupia matura to pikuś w porównaniu z sesją na studiach :) jak to my pięknie mówimy - sesja - miesiąc kończący półroczny okres na opanowanie tego, czego nauczylibyśmy się przez 12 lat wcześniejszej edukacji i 40 lat kolejnych :) Jak poszedł wczoraj język? Zdawałaś szwabski czy wyspiarski? Quote
Aleksa. Posted April 15, 2011 Author Posted April 15, 2011 Witamy ! :) No tak humanistyczny to nie tylko polski,ale było około 4 zadań to polski,a reszta historia..:( Pisałam angielski..nie było aż tak źle,ale super też nie ! :D Quote
Daga&Maks Posted April 16, 2011 Posted April 16, 2011 też bym się załamała gdyby wrzucili mi samą historię, bo historii nienawidzę. I tak w zeszłym roku też miałam powody do załamania, ale na mat-przyr. Zawsze matma była moją najmocniejszą stroną więc myślałam że pójdzie gładko, ale nie tam było prawie 0 matmy, sama fizyka, geografia z których już tak dobrze mi nie szło, trochę biologi i chemii. Mogli by robić bardziej zróżnicowane egzaminy, a nie tak że albo się trafi na przedmiot który odpowiada komuś albo nie Quote
ewunian Posted April 16, 2011 Posted April 16, 2011 daaga111 oświeć mnie - rok temu mat-przyr był o "radioaktywnych biedronkach"? :) najlepsze to są komentarze, że zadania mogli dać zrobione na bazie Smoleńska, typu "W osiedlowym sklepie cukier kosztuje 6 zł, a w Biedronce jest o 17% tańszy. Oblicz, o ile przepłacił Kaczyński" :) :D Quote
Daga&Maks Posted April 16, 2011 Posted April 16, 2011 ewunian napisał(a):daaga111 oświeć mnie - rok temu mat-przyr był o "radioaktywnych biedronkach"? :) najlepsze to są komentarze, że zadania mogli dać zrobione na bazie Smoleńska, typu "W osiedlowym sklepie cukier kosztuje 6 zł, a w Biedronce jest o 17% tańszy. Oblicz, o ile przepłacił Kaczyński" :) :D tak radioaktywne biedronki w zeszłym roku były, i mnóstwo zadań o węglu ;) takie zadania to by się z przyjemnością rozwiązywało :evil_lol: Quote
Gonitwa Posted April 24, 2011 Posted April 24, 2011 Już po testach, a niedługo macie wakacje:) Zdjęcia poproszę :) Quote
łamAga Posted April 27, 2011 Posted April 27, 2011 Weszłam poogladac zdjęcia a tutaj tylko jakieś radioaktywne biedronki :evil_lol: Quote
Aleksa. Posted April 27, 2011 Author Posted April 27, 2011 Bo jakoś się za zdjęcia zabrać nie mogę..:D:D Quote
kajkoowa Posted April 27, 2011 Posted April 27, 2011 Aleksandra95 napisał(a):No muszę zrobić zdjęcia. ;D Czekamy z niecierpliwością! Quote
Avaloth Posted April 27, 2011 Posted April 27, 2011 baner macie ładny, teraz czas na zdjęcia :D Quote
Aleksa. Posted April 28, 2011 Author Posted April 28, 2011 Kaja10014 napisał(a):Czekamy z niecierpliwością! OK ! ;D Avaloth napisał(a):baner macie ładny, teraz czas na zdjęcia :D Dziękujemy.. może w weekend .;-) Quote
Aleksa. Posted May 1, 2011 Author Posted May 1, 2011 Niestety mam kare. :( pójdę porobić zdjęcia dzisiaj,ale nie wiem,czy uda mi się wstawić. :placz: Quote
kajkoowa Posted May 1, 2011 Posted May 1, 2011 [quote name='Aleksandra95']Niestety mam kare. :( pójdę porobić zdjęcia dzisiaj,ale nie wiem,czy uda mi się wstawić. :placz:[/QUOTE] Coś przeskrobała? :mad: Quote
Recommended Posts