Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Brązowa przysłała mi jego foty :placz: Zakładam mu watek, niech go świat zobaczy, bo nie wiadomo, co z nim będzie.
Malutki, śliczny, a bieda taka, że serce ściska. Chory na nie wiadomo co. Dostaje antybiotyki i kroplówki. Organizm psa ogólnie wycieńczony, podejrzenie bebeszji.

Przywiązali go do bramy schroniska słaniającego się na nogach, ledwo żywego i zostawili jak szmatkę. Ma ok. 2 lat, może mniej.

Brązowa twierdzi, że możne przeżyje, bo wczoraj podniósł łapkę, gdy sikał.

Żyj maluszku! Trzymamy kciuki za ciebie!

Szmatka sopocka

Posted

jest tydzień w schronisku. Wg mnie jest poprawa w stosunku do tego,w jakim stanie przyszedł.Dwa razy zamerdał ogonkiem,podniosł wczoraj nogę.Ma wolę życia. Tylko chudy jak kurczak,słaby tak, że po dwóch krokach się słania; szkoda,że ktos nie zaczął leczyć go wczesniej :(

Posted

gdyby panie i weterynarz wyraziłby zgodę na przewiezienie pieska z Sopotu do Gdyni, to mogłabym zaopiekawać sie nim dopóki nie poprawi sie jego stan zdrowia u siebie w mieszkaniu. Proszę o odpowiedz - mój adres e-mail [email protected] .Jutro tj. 30 czerwca jestem w pracy do godz. 16 wiec mogłabym przyjechać do Państwa ok. godz. 17.

Posted

Założyłam wątek, bo wierzyłam, że taka słodycz da radę. Los nie może być tak okrutny.

Nie ma już Szmatki. Odszedł dzisiaj rano...

Edit, dziękuje.

Posted

On taki kochany na tych fotkach... i śliczny.
Pociesza mnie tylko to, że był w Sopocie. Wiem, że pracownicy i wolontariuszki zrobili dla niego wszystko, co było możliwe. I nie był sam.

Ale w sercu żal straszny do psiego losu...

Posted

:( smutna wiadomość :(
:candle: pieseczku - szmaty - to ci którzy porzucili Cię w takiej chwili w taki sposób - oby los im się odpłacił ...
:(

Guest Elżbieta481
Posted

Tak-mam nadzię,że los odpłaci-bo nie ma sprawiedliwości,to zostaje wierzyć w sprawiedliwość losu..
Śpij biedaku-już dobrze...
E/W