kaja555 Posted July 27, 2010 Posted July 27, 2010 czyli rozumiem że to delikatna sprawa i może lepiej nie pisać o tym to ja też dorzuce 10zł na Leośka, poproszę PW z kontem Quote
mikoada Posted July 27, 2010 Posted July 27, 2010 kaja555 napisał(a):czyli rozumiem że to delikatna sprawa i może lepiej nie pisać o tym to ja też dorzuce 10zł na Leośka, poproszę PW z kontem Ok już wysyłam. Dziękujemy Cioteczki za pomoc :) Quote
Klaudus__ Posted July 27, 2010 Author Posted July 27, 2010 Ludzie którzy odbierali swoje psy [które uciekły i zostały złapane] płacili 250, a w gazecie pisało 30... Wyjaśniania jest dużo - doszedł do wniosku,że teraz obowiązuje kwota 38 zł i tak zostanie Quote
kaja555 Posted July 27, 2010 Posted July 27, 2010 wiem że to na pewno "delikatne" relacje i trzeba się cieszyć, że jest dostęp do psów ale jest jakaś szansa, żeby przy takim "hurcie" mieć zniżkę? bo ktoś sobie chyba na lewo kasę nabija a może jeszcze Gmina na to przyzwala i wie, że psy nie są nawet szczepione kto pisze te artykuły o punkcie to normalnie nie wiem, wg Dziennika to wszystkie tam mają full servis szczepień, sterylki i Bóg wie co jeszcze Quote
Klaudus__ Posted July 27, 2010 Author Posted July 27, 2010 Kaja to są faktycznie delikatne sprawy. Quote
kaja555 Posted July 27, 2010 Posted July 27, 2010 tyle że się nie da, więc przypomina że Leoś potrzebuje jeszcze 30 zł! Quote
ona03 Posted July 27, 2010 Posted July 27, 2010 Taka ślicznota z Leosia, klonik Lolcia, wyskrobię mu 30 zł i niech biegnie do domciu :):):) Quote
kado Posted July 27, 2010 Posted July 27, 2010 [quote name='ona03']Taka ślicznota z Leosia, klonik Lolcia, wyskrobię mu 30 zł i niech biegnie do domciu :):):) Naprawdę klonik JPG...Lolunia naszego ukochanego:) Quote
mikoada Posted July 27, 2010 Posted July 27, 2010 Leoś już w drodze do nowego domku a może już dojechali na miejsce :) jest mocno wystraszony, na początku trząsł się jak galaretka, później jak zauważył, że nic mu z naszej strony nie grozi było znacznie lepiej, zasnął sobie słodziutko :) mam nadzieję, że w nowym domku odzyska spokój i zaufa ludziom... Cioteczko Ona03 bardzo dziękujemy za pomoc, za chwilkę prześlę nr konta na PW :) Quote
togaa Posted July 28, 2010 Posted July 28, 2010 Trafiłam na ostatni moment.... No nasz Loluś...wypisz, wymaluj ! Ciociu Ona3, to podzielmy sie tą Twoją wpłatą. Wpłać całość, a ja Ci 15 zł. oddam przy okazji. Nich i ja mam jakiś maleńki udział w historii Leosia.:razz: Quote
Klaudus__ Posted July 28, 2010 Author Posted July 28, 2010 Togaa podobny prawda?? Hehe taki Lolusiowaty :) Quote
mikoada Posted July 28, 2010 Posted July 28, 2010 Klaudus_ czy są jakieś wieści z nowego domku??? Quote
Figu Posted July 28, 2010 Posted July 28, 2010 Mały słodziaczek jest już w domku. Dotarliśmy do Wawy o północy, Państwo czekali na niego cierpliwie. W samochodzie był bardzo spokojny, na początku wyglądał przez okno, a potem zwinął się na posłanku i chrapał. Na miejscu zaczął bardzo pozytywnie - nie był śmiertelnie wystraszony, nawet był skłonny zjeść ciasteczko od nowej Pani. Trochę się pokręcił, napił wody, ale nie uciekał, nie chował po kątach, tak że myślę że szybko dojdzie do siebie. Widziałam już duuużo gorsze przypadki. Czy on chodził w obroży? Założyłam mu na wszelki wypadek moją zapasową i coś mu nie pasowało, że ma takie dziwne coś na szyi:) Quote
kado Posted July 28, 2010 Posted July 28, 2010 Cudowne wieści:) Bądź Leosiu szczęśliwy ze swoim ludziem:) Obiecane pieniążki ( 10,00 zł) już wpłaciłam.Jutro powinny być na koncie podanym na PW. Quote
mikoada Posted July 28, 2010 Posted July 28, 2010 Wydaje mi się, że raczej nie nosił nigdy obroży w warunkach jakich żyła nie była mu ona potrzebna. Pięknie dziękujemy wszystkim, którzy pomogli Leośkowi znaleźć się w DS :) Quote
Klaudus__ Posted August 29, 2010 Author Posted August 29, 2010 Tak - u Leosia wszystko w jak najlepszym porządku - oswoił się już ze smyczą i zostawaniem w domu. Ma szeleczki zamiast obroży, biegunka, która wystąpiła na początku minęła. Szczepienia już też załatwione :) Miał chłop szczęście! Quote
mikoada Posted August 29, 2010 Posted August 29, 2010 To super wieści :) Bardzo się cieszę, że udało się maluchowi pomóc ;) Quote
mikoada Posted October 27, 2010 Posted October 27, 2010 Zdjęcia superowe a to jak chłopak śpi do góry hmmm "kołami" powala. Widac, ze jest mu tam bardzo dobrze :) Quote
Recommended Posts