Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[FONT=Comic Sans MS]Leosia niektórzy z Was już znają. Mieszka w baraku z pewną kobietą, która 'zbiera' psy, nie zapewniając Im żadnych warunków, jest jednym z wielu psów. Sama nie ma prądu, wody. Psy piją tyle co napada deszcz... Wszędzie robale, myszy, smród, zimą szczury. Niebawem kobieta idzie do domu opieki społecznej, psy pojadą do mysłowic. Tam już im nie pomożemy...[/FONT]
[FONT=Comic Sans MS]Leoś ma około 7-8 miesięcy, jest piękny,ale i nieśmiały... Nic dobrego tam Go nie spotyka... Psy nie szczepione, zakleszczone...[/FONT]

[FONT=Comic Sans MS]Jakby ktoś mógł pomóc w ogłaszaniu - byłoby wspaniale. Potrzebne też jedzenie. Bardzo proszę o pomoc.[/FONT]

[FONT=Comic Sans MS]Leoś dzięki szybkiemu sprawdzeniu domku przez Jo37 i transporcie pod sam nowy domek przez Figu i Jej TZ-ta pojechał do Warszawy - teraz jest mieszkańcem Woli :)[/FONT]

[FONT=Comic Sans MS]Wpłaty,które dotarły na Leosia:[/FONT]
[FONT=Comic Sans MS]- Kaja555 - 15zł[/FONT]
[FONT=Comic Sans MS]- Kado- 10 zł[/FONT]
[FONT=Comic Sans MS]- Ona03 - 30 zł[/FONT]

[FONT=Comic Sans MS]Za każdy grosz bardzo serdecznie dziękujemy! :loveu:

Wydatki:
- wyciągnięcie - 36,60 zł
- odrobaczenie + książeczka zdrowia - 15 zł
- środek na kleszcze - 15 zł
smycz z obrożą - 15 zł

[FONT=Comic Sans MS]Kontakt do mnie:[/FONT]
[FONT=Comic Sans MS]tel: 785 549 189[/FONT]
[FONT=Comic Sans MS]mail: [email protected][/FONT]

[FONT=Comic Sans MS][/FONT]

• Replies 149
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Matko, dziewczyny jaki on cudny. U mnie na DT inna bida, ale małemu trzeba pomóc na CITO!
Ja mogę mu allegro zrobic, ale z dwiema fotkami to trochę kicha. No i potrzebne info, jak duży jest chłopak, choc tak na oko.

Posted

Ogłoszenia:
kupię psa,
cafeanimal,
przygarnij zwierzaka,
adopcje psów,
adopcja psa,
morusek,
gumtree,
najpewniej,
cret,
ojej,
petsy,
e-oferty,
e-zwierzak,
mam ofertę,
animalia,
mam misia,
anonse-ogłoszenia

Posted

Bardzo dziękujemy, jejku tyle ogłoszeń :loveu::loveu::loveu: ale im więcej tym lepiej. Widziałam dzisiaj Leosia to taka słodka psinka, ale warunki w których przebywa są straszne :shake:

Posted

Dostałam maila o Leosia, od Pani z okolic Płocka zadałam parę istotnych pytań, i to czy się zgadza na wizytę, czy nie będziecie jej przeprowadzać? A później bęę kazała dzwonić pod numer podany w ogłoszeniu :)
W każdym razie trzymać kciuki!!!