Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 149
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

No ja bardzo przepraszam,ale odpisuję na wszystkie maile i odbieram tel.
Każdemu telefonicznie mówię jak sytuacja wygląda.
Więc zarzucić mi nikt nie może,że z jakiegoś tam powodu Leoś do domu nie pojedzie - sorki.
Do Alfabii pisałam już dawno - Sannik to nie Jej teren...

Posted

Ode mnie to ok 70 km. Nie mieszkam w samym Płocku. Także tym razem nie pomogę. Do mnie z lokalizacjami Płock, Mała Wieś, Bodzanów, maksymalnie Wyszogród czy Czerwińsk (czyli druga strona Wisły)

Niemniej poprosiłam znajomą która mieszka 11 km od Sannik o pomoc. Pomoże.
Może jechać najwcześniej w sobotę rano lub wieczorem. Na PW napiszę telefon do Magdy. Ponieważ nigdy nie robiła wizyty przed adopcyjne prosiła bym o instrukcje o co ma pytać, na co zwrócić uwagę oraz informacje o piesku.

Posted

Takie było zainteresowanie i nic :cool3:

Na pewno znajdzie domek , z doświadczenie wiem , że średnie , młode pieski z taką śmieszną mordką mają duże wzięcie.

Posted

karolciasz28 napisał(a):
Państwo zrezygnowali z adopcji Leosia:shake::shake: ponieważ ich znajomy postanowił oddać psa do schroniska i oni go wzięli...

Którzy?
Ci z Sannik?
Jeszcze wczoraj z Panią rozmawiałam...

Posted

Powiem szczerze , jeśli chodzi o allegro to niezbyt podoba mi się to zdjęcie , gdzie Leoś jest widoczny w całej okazałości. Chodzi mi o tło. Ja starałam się zawsze robić jak najbardziej zachęcające zdjęcia typu na zielonej trawce , albo na ładnym kocyku ;) Kiedyś zrobiłam mojej suni zdjęcie na trawniku osiedlowym , potem zrzuciłam na kompa , a tam sunia wśród kupek i wydeptany trawnik :roll: Nie zamieszczałam tego zdjęcia w ogłoszeniach.
Oczywiście są ludzie którzy nie zwracają na takie drobiazgi uwagi i wręcz przeciwnie , chcą takiego psiaka , który jest w złych warunkach. Ale tacy to chyba są w mniejszości.
Nie mogę niestety nic pomóc , bo jestem za daleko , ale z chęcią bym tego psiaka wykąpała , uczesała i pstryknęła mu ładne fotki.
Chociaż z jego urodą musi się udać !

Posted

Jakby była możliwość zrobienia zdjęć na lepszym tle to wierz mi,że miałby już zrobione...
On nie jest w hoteliku tylko w baraku...
Kąpiel i czesanie to fajna sprawa, jak się ma psa u siebie.
W tej sytuacji nie widzę niestety,żeby tymczasy się biły...

Jak tamten domek zrezygnował - to zaczynam dzwonić po ludziach, którzy też chcieli adoptować Leosia.
Może ktoś jeszcze czeka na Niego ?:)

Posted

Wiem , wiem , tylko zwróciłam uwagę jak to odbiorcy widzą , którzy szukają psa.

I tak mam nadzieję , że ta rozczochrana mordeczka kogoś zauroczy.

Posted

Żałuję, że się nie udało. I proszę nie mieć do mnie żalu. Gdzie mogę tam jadę....
Chętnie pomogę w lokalizacjach: Płock, Wyszogród, Czerwińsk, Mała Wieś, Bodzanów, Bulkowo, Słupno (i okoliczne w/w). Raz pojechałam też do Drobina ale to już wyprawa była

Posted

Żałuję, że się nie udało. I proszę nie mieć do mnie żalu. Gdzie mogę tam jadę....
Chętnie pomogę w lokalizacjach: Płock, Wyszogród, Czerwińsk, Mała Wieś, Bodzanów, Bulkowo, Słupno (i okoliczne w/w). Raz pojechałam też do Drobina ale to już wyprawa była