Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

funia napisał(a):
Magda ja moge dać ubrania na bazarek dla Nero.
Kilka jest takich co myslę ,ze parę groszy zdobędziemy .Daj znac jak będą potrzebne .

Wszystko sie przyda.Dzieki:lol:

• Replies 2.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

DORA1020 napisał(a):
Tak,zgadza sie:lol:
A jeszcze zadeklarowala stala olga7 ---5zl.
Lucynko,prosze napisz do niej i podaj numer konta do wplaty.
Bedzie 4 zl. nadwyzki;):lol:

Widzę,że Dora prosi Lucynę o posrednictwo i przypomnienie mnie o wplatach .Pamiętam o Nero i wyslę kwotę 15 zl, po 10.IX.Niestety ,budżet rodzinny jest jaki jest i lepiej prędko nie będzie.To tylko skromna kwota,wiem ,ale dobre i to nieraz. Pw od Lucyny już dostalam,konto mam zatem.

Posted

olga7 napisał(a):
Widzę,że Dora prosi Lucynę o posrednictwo i przypomnienie mnie o wplatach .Pamiętam o Nero i wyslę kwotę 15 zl, po 10.IX.Niestety ,budżet rodzinny jest jaki jest i lepiej prędko nie będzie.To tylko skromna kwota,wiem ,ale dobre i to nieraz. Pw od Lucyny już dostalam,konto mam zatem.

Dora prosi Lucyne o posrednictwo,bo sama nie ma na nic czasu.
Bardzo dziekuje,ze pamietasz o Nero:lol:

Posted

Pani Ela przelała 20 zł, są na koncie :loveu: dziękujemy
Dorka, mam propozycję, żebym dostała pierwszy post na wątku, będę mogła wpisywać rozliczenia na bieżąco.
Co Ty na to?

Posted

[quote name='Lucyna']Pani Ela przelała 20 zł, są na koncie :loveu: dziękujemy
Dorka, mam propozycję, żebym dostała pierwszy post na wątku, będę mogła wpisywać rozliczenia na bieżąco.
Co Ty na to?[/QUOTE]

Ok. mnie troche ulzy,bo mam na glowie wieeeele psich i kocich spraw.
Napisz do moda,juz moj watek bezdomniakow prowadzi Rodzice Maciusia,bo tez nie dalam rady.

Posted

Napisałam ...

już zmieniony, dziękujemy

[COLOR=black][U][I][B][SIZE=3]wpłacone:[/SIZE][/B][/I][/U][/COLOR]

[SIZE=3][B][I][COLOR=blue]Lucyna[/COLOR] 100 zł [/I][/B]
[I][B][COLOR=blue]Bazarek[/COLOR] 109 zł[/B][/I][/SIZE] [SIZE=3]
[I][B][COLOR=blue]Hesia[/COLOR] 50 zł[/B][/I][/SIZE] [SIZE=3]
[/SIZE] [SIZE=3][COLOR=blue][I][B]Kamila [COLOR=black]30zł[/COLOR][/B][/I]
[/COLOR][/SIZE] [SIZE=3][B][I][COLOR=blue]Poker[/COLOR] 20zl
[/I][/B][/SIZE][SIZE=3][I][B][COLOR=blue]Bazarek Ewci[/COLOR] 30 zł[/B][/I][/SIZE] [SIZE=3]
[/SIZE][SIZE=3][B][I][COLOR=blue]Ela[/COLOR][/I][/B][/SIZE] [SIZE=3] [B][I]20zl[/I][/B]
[/SIZE] [SIZE=3][B][I][COLOR=red]Razem 359 zł[/COLOR][/I][/B]
[/SIZE]
[U][COLOR=black]
[/COLOR][SIZE=4][COLOR=red][SIZE=3][B][I][COLOR=black]oczekiwane wpłaty [/COLOR][/I][/B][/SIZE][/COLOR][/SIZE][/U]
[B][I][COLOR=blue]Pani Magda[/COLOR][/I][/B][COLOR=red][COLOR=black][SIZE=4][COLOR=red][SIZE=3][SIZE=2][COLOR=black][I] - 100 zł[/I][/COLOR][/SIZE]
[/SIZE][/COLOR][/SIZE][/COLOR][/COLOR][B][I][COLOR=blue]Li1[/COLOR][/I][/B][COLOR=red][COLOR=black][SIZE=4][COLOR=red][SIZE=3][SIZE=2][COLOR=black][I] - 20 zł[/I][/COLOR][/SIZE][/SIZE][/COLOR][/SIZE][/COLOR][/COLOR][COLOR=red][COLOR=black][SIZE=4][COLOR=red][SIZE=3]
[/SIZE][/COLOR][/SIZE][/COLOR][/COLOR][B][I][COLOR=blue]Ingrid44[/COLOR][/I][/B][COLOR=red][COLOR=black][SIZE=4][COLOR=red][SIZE=3][SIZE=2][COLOR=black][I]- 20 zł[/I][/COLOR][/SIZE][/SIZE][/COLOR][/SIZE][/COLOR][/COLOR][COLOR=red][COLOR=black][SIZE=4][COLOR=red][SIZE=3]
[/SIZE][/COLOR][/SIZE][/COLOR][/COLOR][B][I][COLOR=blue]Olga7[/COLOR][/I][/B][COLOR=red][COLOR=black][SIZE=4][COLOR=red][SIZE=3][SIZE=2][COLOR=black][I]- 5 zł[/I][/COLOR][/SIZE][/SIZE][/COLOR][/SIZE][/COLOR][/COLOR]
[COLOR=red][COLOR=red][SIZE=4][COLOR=red][I][B]Razem [COLOR=red]145 zł[/COLOR][/B][/I][/COLOR][/SIZE][/COLOR][/COLOR]

Posted

:thumbs::iloveyou::iloveyou:Nerunio ma rajus u wujka, za domus sciskamy caluni czas! cudnyyy jest:loveu:Nerunio oczywiscie .... choc wujek tez niczego .... sobie

Posted

Dzięki cioteczki, już wróciłam i odwiedzam Nero.
Muszę powoli odnowić ogłoszenia i przygotować jakiś bazarek.
Może zmienić tekst, nich ktoś coś wymyśli ...

Posted

Napisala p.Magda z Vivy,ze na koncie Nero jest 120zl /i wydaje mi sie,ze wiecej ,juz nie bedzie/
odnowila tez ogloszenia Nerusiowi
bardzo dziekuje:loveu:
Lucynko,wyslij prosze do p.Magdy numer konta.

Posted

Ingrid44 napisał(a):
Bardzo sie ciesze ze moge choc troszke pomoc. :)

Troszke:roll:
bardzo kochana pomagasz,bardzo:lol::lol::lol: jestes z tych zlotych serduszek:loveu:co zawsze biegna z pomoca.

Posted

Umówiłam się z Panią Magdą, że zaczekamy do końca miesiąca. Płacę za hotelik na koniec września. Jeśli pieniążki mają być zużyte na Nero, potrzebna jest faktura na fundację. Muszę sprawę omówić z Jamorem... :lol: