DORA1020 Posted September 1, 2011 Posted September 1, 2011 funia napisał(a):Magda ja moge dać ubrania na bazarek dla Nero. Kilka jest takich co myslę ,ze parę groszy zdobędziemy .Daj znac jak będą potrzebne . Wszystko sie przyda.Dzieki:lol: Quote
DORA1020 Posted September 1, 2011 Posted September 1, 2011 Zaginal Dom prowadzi Magda Buszko z Vivy. Quote
Olga7 Posted September 1, 2011 Posted September 1, 2011 DORA1020 napisał(a):Tak,zgadza sie:lol: A jeszcze zadeklarowala stala olga7 ---5zl. Lucynko,prosze napisz do niej i podaj numer konta do wplaty. Bedzie 4 zl. nadwyzki;):lol: Widzę,że Dora prosi Lucynę o posrednictwo i przypomnienie mnie o wplatach .Pamiętam o Nero i wyslę kwotę 15 zl, po 10.IX.Niestety ,budżet rodzinny jest jaki jest i lepiej prędko nie będzie.To tylko skromna kwota,wiem ,ale dobre i to nieraz. Pw od Lucyny już dostalam,konto mam zatem. Quote
DORA1020 Posted September 1, 2011 Posted September 1, 2011 olga7 napisał(a):Widzę,że Dora prosi Lucynę o posrednictwo i przypomnienie mnie o wplatach .Pamiętam o Nero i wyslę kwotę 15 zl, po 10.IX.Niestety ,budżet rodzinny jest jaki jest i lepiej prędko nie będzie.To tylko skromna kwota,wiem ,ale dobre i to nieraz. Pw od Lucyny już dostalam,konto mam zatem. Dora prosi Lucyne o posrednictwo,bo sama nie ma na nic czasu. Bardzo dziekuje,ze pamietasz o Nero:lol: Quote
Lucyna Posted September 1, 2011 Author Posted September 1, 2011 Pani Ela przelała 20 zł, są na koncie :loveu: dziękujemy Dorka, mam propozycję, żebym dostała pierwszy post na wątku, będę mogła wpisywać rozliczenia na bieżąco. Co Ty na to? Quote
DORA1020 Posted September 1, 2011 Posted September 1, 2011 [quote name='Lucyna']Pani Ela przelała 20 zł, są na koncie :loveu: dziękujemy Dorka, mam propozycję, żebym dostała pierwszy post na wątku, będę mogła wpisywać rozliczenia na bieżąco. Co Ty na to?[/QUOTE] Ok. mnie troche ulzy,bo mam na glowie wieeeele psich i kocich spraw. Napisz do moda,juz moj watek bezdomniakow prowadzi Rodzice Maciusia,bo tez nie dalam rady. Quote
Lucyna Posted September 1, 2011 Author Posted September 1, 2011 Napisałam ... już zmieniony, dziękujemy [COLOR=black][U][I][B][SIZE=3]wpłacone:[/SIZE][/B][/I][/U][/COLOR] [SIZE=3][B][I][COLOR=blue]Lucyna[/COLOR] 100 zł [/I][/B] [I][B][COLOR=blue]Bazarek[/COLOR] 109 zł[/B][/I][/SIZE] [SIZE=3] [I][B][COLOR=blue]Hesia[/COLOR] 50 zł[/B][/I][/SIZE] [SIZE=3] [/SIZE] [SIZE=3][COLOR=blue][I][B]Kamila [COLOR=black]30zł[/COLOR][/B][/I] [/COLOR][/SIZE] [SIZE=3][B][I][COLOR=blue]Poker[/COLOR] 20zl [/I][/B][/SIZE][SIZE=3][I][B][COLOR=blue]Bazarek Ewci[/COLOR] 30 zł[/B][/I][/SIZE] [SIZE=3] [/SIZE][SIZE=3][B][I][COLOR=blue]Ela[/COLOR][/I][/B][/SIZE] [SIZE=3] [B][I]20zl[/I][/B] [/SIZE] [SIZE=3][B][I][COLOR=red]Razem 359 zł[/COLOR][/I][/B] [/SIZE] [U][COLOR=black] [/COLOR][SIZE=4][COLOR=red][SIZE=3][B][I][COLOR=black]oczekiwane wpłaty [/COLOR][/I][/B][/SIZE][/COLOR][/SIZE][/U] [B][I][COLOR=blue]Pani Magda[/COLOR][/I][/B][COLOR=red][COLOR=black][SIZE=4][COLOR=red][SIZE=3][SIZE=2][COLOR=black][I] - 100 zł[/I][/COLOR][/SIZE] [/SIZE][/COLOR][/SIZE][/COLOR][/COLOR][B][I][COLOR=blue]Li1[/COLOR][/I][/B][COLOR=red][COLOR=black][SIZE=4][COLOR=red][SIZE=3][SIZE=2][COLOR=black][I] - 20 zł[/I][/COLOR][/SIZE][/SIZE][/COLOR][/SIZE][/COLOR][/COLOR][COLOR=red][COLOR=black][SIZE=4][COLOR=red][SIZE=3] [/SIZE][/COLOR][/SIZE][/COLOR][/COLOR][B][I][COLOR=blue]Ingrid44[/COLOR][/I][/B][COLOR=red][COLOR=black][SIZE=4][COLOR=red][SIZE=3][SIZE=2][COLOR=black][I]- 20 zł[/I][/COLOR][/SIZE][/SIZE][/COLOR][/SIZE][/COLOR][/COLOR][COLOR=red][COLOR=black][SIZE=4][COLOR=red][SIZE=3] [/SIZE][/COLOR][/SIZE][/COLOR][/COLOR][B][I][COLOR=blue]Olga7[/COLOR][/I][/B][COLOR=red][COLOR=black][SIZE=4][COLOR=red][SIZE=3][SIZE=2][COLOR=black][I]- 5 zł[/I][/COLOR][/SIZE][/SIZE][/COLOR][/SIZE][/COLOR][/COLOR] [COLOR=red][COLOR=red][SIZE=4][COLOR=red][I][B]Razem [COLOR=red]145 zł[/COLOR][/B][/I][/COLOR][/SIZE][/COLOR][/COLOR] Quote
Lucyna Posted September 2, 2011 Author Posted September 2, 2011 Nie ma mnie do wtorku, pilnujcie Nerusia :loveu: Quote
Piromanka Posted September 4, 2011 Posted September 4, 2011 Jak czytam relacje Jamora to leje ze smiechu... Raz prawie oplulam monitor.... Nero.... Eeehh.... DOM POSZUKIWANY!!!! Quote
Ingrid44 Posted September 4, 2011 Posted September 4, 2011 Lucyna napisał(a):Nie ma mnie do wtorku, pilnujcie Nerusia :loveu: Bedziemy pilnowac :) :) :) Quote
li1 Posted September 5, 2011 Posted September 5, 2011 Ja popilnuje sama siebie i wplace deklaracje za tydzien. Quote
Nadziejka Posted September 5, 2011 Posted September 5, 2011 :thumbs::iloveyou::iloveyou:Nerunio ma rajus u wujka, za domus sciskamy caluni czas! cudnyyy jest:loveu:Nerunio oczywiscie .... choc wujek tez niczego .... sobie Quote
DORA1020 Posted September 5, 2011 Posted September 5, 2011 Jakis zastoj w tych adopcjach sie zrobil...... Quote
Lucyna Posted September 6, 2011 Author Posted September 6, 2011 Dzięki cioteczki, już wróciłam i odwiedzam Nero. Muszę powoli odnowić ogłoszenia i przygotować jakiś bazarek. Może zmienić tekst, nich ktoś coś wymyśli ... Quote
funia Posted September 6, 2011 Posted September 6, 2011 http://www.dogomania.pl/threads/214165-Moja-Pani-wyjecha%C5%82a-do-Stan%C3%B3w-ja-zosta%C5%82em-na-%C5%82a%C5%84cuchu-......?p=17584509#post17584509 POMOcy !!!!!!!!!Kazdy pomysł się liczy . Quote
Ingrid44 Posted September 7, 2011 Posted September 7, 2011 Ja sie do tekstow nie biore bo piesek napewno by domku nie znalazl jakbym jakis napisala. Quote
Lucyna Posted September 7, 2011 Author Posted September 7, 2011 Dostałam od Ingrid44 deklarację, 40 zł - rozumiem, że to za wrzesień i październik? Serdeczne dzięki :loveu: Quote
DORA1020 Posted September 8, 2011 Posted September 8, 2011 Napisala p.Magda z Vivy,ze na koncie Nero jest 120zl /i wydaje mi sie,ze wiecej ,juz nie bedzie/ odnowila tez ogloszenia Nerusiowi bardzo dziekuje:loveu: Lucynko,wyslij prosze do p.Magdy numer konta. Quote
Ingrid44 Posted September 8, 2011 Posted September 8, 2011 Lucyna napisał(a):Dostałam od Ingrid44 deklarację, 40 zł - rozumiem, że to za wrzesień i październik? Serdeczne dzięki :loveu: Bardzo sie ciesze ze moge choc troszke pomoc. :) Quote
Lucyna Posted September 8, 2011 Author Posted September 8, 2011 DORA1020 napisał(a):Lucynko,wyslij prosze do p.Magdy numer konta. Tak zrobię i dziękuję ...:lol: Quote
DORA1020 Posted September 8, 2011 Posted September 8, 2011 Ingrid44 napisał(a):Bardzo sie ciesze ze moge choc troszke pomoc. :) Troszke:roll: bardzo kochana pomagasz,bardzo:lol::lol::lol: jestes z tych zlotych serduszek:loveu:co zawsze biegna z pomoca. Quote
Lucyna Posted September 8, 2011 Author Posted September 8, 2011 Umówiłam się z Panią Magdą, że zaczekamy do końca miesiąca. Płacę za hotelik na koniec września. Jeśli pieniążki mają być zużyte na Nero, potrzebna jest faktura na fundację. Muszę sprawę omówić z Jamorem... :lol: Quote
yumanji Posted September 9, 2011 Posted September 9, 2011 Moge przekazac ksiazki na bazarek.Do odebrania w Warszawie. Quote
Recommended Posts