Lucyna Posted August 26, 2011 Author Posted August 26, 2011 Dostałam 109 zł Dorka od Ciebie - co to za pieniążki? Podałam Pani maila do Ciebie w sprawie kocyków itp. Quote
DORA1020 Posted August 26, 2011 Posted August 26, 2011 [quote name='Lucyna']Dostałam 109 zł Dorka od Ciebie - co to za pieniążki? Podałam Pani maila do Ciebie w sprawie kocyków itp. To sa pieniazki z bazarku 59zl/chociaz 9zl jedna cioteczka jeszcze nie wplacila/ i 50zl od hesi Quote
megi_winters Posted August 26, 2011 Posted August 26, 2011 DORA1020 napisał(a):To sa pieniazki z bazarku 59zl/chociaz 9zl jedna cioteczka jeszcze nie wplacila/ i 50zl od hesi Juz wpłaciła!!! przepraszam - zupełnie mi się pomerdało i pominęłam to :((( strasznie mi głupio - przelałam 20 zł (odsetki karne które sobie sama nałożyłam), jeszcze raz sorry cioteczki to nie było specjalnie, po prostu byłam pewna , ze to wpłaciłam. Jeszcze raz przepraszam oficjalnie:((( Quote
Lucyna Posted August 28, 2011 Author Posted August 28, 2011 wczoraj było zapytanie o Nero ... w poniedziałek Pani odwiedzi Jamora. Mam jednak wrażenie, że nie jest to miejsce dla niego, ma być psem głównie domowym, ogrodzone niewielkie podwórko, spacery nad rzekę i zabawy z innymi pieskami. Nie zniechęcałam, do Jamora nie mają daleko, może wybiorą inną bidę, zobaczymy. Odwiedzajcie ciotki Nero plisss :-( Quote
DORA1020 Posted August 28, 2011 Posted August 28, 2011 Biedny ten Nero,martwie sie o niego,nie ma szczescia.We wrzesniu jeszcze jako tako,bo byl bazarek i pomoc Fundacji,ale co bedzie w pazdzierniku? Ja juz nie mam fantow na bazarki,nie wiem jak utrzymam 5 psiakow na tymczasie,te psiaki tez nie maja szczescia,siedza juz na tymczasie przeszlo rok. Quote
Lucyna Posted August 28, 2011 Author Posted August 28, 2011 ja płacę na koniec miesiąca, do końca października daleko ... może coś się zdarzy ... Quote
Ingrid44 Posted August 28, 2011 Posted August 28, 2011 Lucyna napisał(a):ja płacę na koniec miesiąca, do końca października daleko ... może coś się zdarzy ... Ja tez mam taka nadzieje. Nero u Jamora wyprzystojnial, wiele sie nauczyl wiec wreszcie jakis domek go pokocha . Quote
DORA1020 Posted August 29, 2011 Posted August 29, 2011 W niedziele p.Asia z W-wy,ktora adoptowala Zule zabrala plakaty Nero/i nie tylko/ i ma porozwieszac w W-wie. Czekam na telefony................. Quote
Lucyna Posted August 29, 2011 Author Posted August 29, 2011 no to super ... :lol: czekamy ...:loveu: Quote
Lucyna Posted August 29, 2011 Author Posted August 29, 2011 Dzisiaj Pani była u Jamora - zobaczyła Nero i okazało się, że jest za duży, może Ares skorzysta? Odpowiedź Jamora ... Tak. Byli ludzie oglądac Nero. Zainteresowana Pani na dzień dobry zdziwiona wielkością nero " o kurcze, ale byk". Nero oczywiście zaprezentował się okazale i wszystkich na wybiegu przywitał. Potencjalny DS to miała być kamienica z sąsiadami i wspólne podwórko, sąsiad ma tez pieska.............. Nero odpada. Wypuściłem kilka innych: millo, Rudzik, Astor i Ares. Ares z miejsca kocie oczy : plose bardzo, oj plose , weście mnie. Poszli na 45 minutowy spacer z Aresem. Wykonali tel do Lugosiak. Zobaczymy co z tego wyjdzie. ----------------------------------------------------- Dostałam wpłatę od Pani Kamili 30 zł :loveu::loveu::loveu: bardzo dziękujemy !!! Dorka, w pierwszym poście można uzupełnić wpłaty na wrzesień Lucyna 100 zł Bazarek 59 zł Hesia 50 zł Kamila 30zł [SIZE=3]oczekiwane wpłaty - 160 zł [SIZE=3][SIZE=2]Pani Magda - 100 zł Poker - 20 zł Li1 - 20 zł Ingrid44 - 20 zł Razem 399 zł jeszcze powinnyśmy uzbierać 150 zł we wrześniu zrobię bazarek, w piątek wyjeżdżam na kilka dni :cool1: Quote
Poker Posted August 29, 2011 Posted August 29, 2011 Zapomniała da kasę Lucynce jak mnie odwiedzała.Przeleję więc na konto. Quote
Ingrid44 Posted August 30, 2011 Posted August 30, 2011 Ja wysle w czwartek do cioteczki ,ktorej wysylam wszystkie deklaracje(ona rozsyla po kontach) wiec w przyszlym tygodniu powinno byc na koncie Lucynki. Quote
DORA1020 Posted August 30, 2011 Posted August 30, 2011 [quote name='Lucyna']Dzisiaj Pani była u Jamora - zobaczyła Nero i okazało się, że jest za duży, może Ares skorzysta? Odpowiedź Jamora ... Tak. Byli ludzie oglądac Nero. Zainteresowana Pani na dzień dobry zdziwiona wielkością nero " o kurcze, ale byk". Nero oczywiście zaprezentował się okazale i wszystkich na wybiegu przywitał. Potencjalny DS to miała być kamienica z sąsiadami i wspólne podwórko, sąsiad ma tez pieska.............. Nero odpada. Wypuściłem kilka innych: millo, Rudzik, Astor i Ares. Ares z miejsca kocie oczy : plose bardzo, oj plose , weście mnie. Poszli na 45 minutowy spacer z Aresem. Wykonali tel do Lugosiak. Zobaczymy co z tego wyjdzie. ----------------------------------------------------- Dostałam wpłatę od Pani Kamili 30 zł :loveu::loveu::loveu: bardzo dziękujemy !!! Dorka, w pierwszym poście można uzupełnić wpłaty na wrzesień Lucyna 100 zł Bazarek 59 zł Hesia 50 zł Kamila 30zł [SIZE=3]oczekiwane wpłaty - 160 zł [SIZE=3][SIZE=2]Pani Magda - 100 zł Poker - 20 zł Li1 - 20 zł Ingrid44 - 20 zł Razem 399 zł jeszcze powinnyśmy uzbierać 150 zł we wrześniu zrobię bazarek, w piątek wyjeżdżam na kilka dni :cool1: Lucynko,chyba sie pomylilas,bo z bazarku bylo 109zl------------59zl. ja wyslalam,a 50zl. wyslala ala123 Quote
DORA1020 Posted August 30, 2011 Posted August 30, 2011 ala123 napisał(a):wpłaciłam właśnie 50zł z bazarku :30zł od agada i 15zł od anetek100 (5zł dorzuciłam dla równego rachunku) Tutaj ala pisze,ze wplacila 50zl. i ja doplacilam 59zl i wyslalam od hesi 50zl. Quote
Lucyna Posted August 30, 2011 Author Posted August 30, 2011 Masz rację kochana, już poprawiam ... Lucyna 100 zł Bazarek 109 zł Hesia 50 zł Kamila 30zł [SIZE=3]oczekiwane wpłaty - 160 zł [SIZE=3][SIZE=2]Pani Magda - 100 zł Poker - 20 zł Li1 - 20 zł Ingrid44 - 20 zł Razem 449 zł jeszcze powinnyśmy uzbierać ???:crazyeye: zł we wrześniu zrobię bazarek, w piątek wyjeżdżam na kilka dni :cool1: Czy ja dobrze liczę? Po wpłatach będzie na wrzesień? :multi: Dorka sprawdź mnie pliss :lol: Quote
DORA1020 Posted August 30, 2011 Posted August 30, 2011 [quote name='Lucyna']Masz rację kochana, już poprawiam ... Lucyna 100 zł Bazarek 109 zł Hesia 50 zł Kamila 30zł [SIZE=3]oczekiwane wpłaty - 160 zł [SIZE=3][SIZE=2]Pani Magda - 100 zł[SIZE=3] [SIZE=4]Poker - 20 zł Li1 - 20 zł Ingrid44 - 20 zł Razem 449 zł jeszcze powinnyśmy uzbierać ???:crazyeye: zł we wrześniu zrobię bazarek, w piątek wyjeżdżam na kilka dni :cool1: Czy ja dobrze liczę? Po wpłatach będzie na wrzesień? :multi: Dorka sprawdź mnie pliss :lol: Tak,zgadza sie:lol: A jeszcze zadeklarowala stala olga7 ---5zl. Lucynko,prosze napisz do niej i podaj numer konta do wplaty. Bedzie 4 zl. nadwyzki;):lol: Quote
Lucyna Posted August 30, 2011 Author Posted August 30, 2011 Ja muszę sprawdzić, bo jeszcze jedna osoba deklarowała wpłatę jednorazową, nie pamiętam ... Dużo Ci się udało Dorka zdziałać .... :lol: Quote
Lucyna Posted August 31, 2011 Author Posted August 31, 2011 Dostałam 30 zł z bazarku EwciGonzales:loveu::multi: ... bardzo dziękujemy kochana za wsparcie :calus: Dorka proszę uzupełnij wpłaty ... cały czas mam nadzieję, że Nero szybko znajdzie domek :roll: -------------------------------------------------------------------------------------------------- i jeszcze wiadomości od Jamora Od czasu adopcji Ziuty i Rampy Nero nie ma towarzystwa do szaleństw na wybiegu. Trochę się obawiam, niby Lady miło na niego zerka a on na nią, ale boje się że jakby doszło do kłótni to traktorami ciężko by ich było rozerwać. Kombinuje z mniejszymi. Sprawdzałem Tuptusia i Dina - Nero z nimi na wybieg z skórzanym kagańcu. Niby nic się nie dzieje ale nero często usiłuje zerwać sobie kaganiec. Pytam go : " Nero, po cholerę szarpiesz ten kaganiec ?" a on " Bo coś łaskocze mnie w gardło i muszę sobie podrapać " - jakoś mu do końca nie wierze, choć jego zachowanie jest na obecną chwile nienaganne. Trzeba przetestować bez kagańca , inaczej nie będziemy wiedzieli. No ciotki - którego psa wyznaczymy do testów ? Quote
Ingrid44 Posted August 31, 2011 Posted August 31, 2011 Do testow z Nero proponuje zlapac jakiegos osobnika co trzyma psy na lancuchach albo zle je traktuje. Straty zadnej nie bedzie . Quote
Lucyna Posted August 31, 2011 Author Posted August 31, 2011 Kochana Ingrid44 ... Nero dla ludzisków jest super, pewnie by takiego osobnika jeszcze po gębie wylizał. Jamor boi się jego reakcji, jakby doszło do ścięcia na wybiegu pomiędzy psami :lol: Poprawiłam w tekście Jamora którego psa wytypujemy do testów, ... niech nie myślą, że Nero to taki łobuziak :evil_lol::evil_lol::evil_lol: -------------------------------------------------------------------------------- Wpłynęła wpłata od Poker 20 zł, dzięki :lol: Quote
Lucyna Posted August 31, 2011 Author Posted August 31, 2011 Dostałam maila w sprawie pomocy od Pani Eli - deklaruje 20zł miesięcznie. Znalazła nas na facebooku, widzę, że z akcji Zaginął dom Bardzo dziękujemy :lilangel::Rose: I jeszcze wieści od Jamora :D :mad::mad::mad: spróbuje jednak Nero z Lady połączyć. Przeprowadziłem wstępne rozmowy ze stronami. Nero i Lady obiecali ze nie będzie zadymy. Zobaczymy. Lady " no coś ty Jamor, przecież ja pierwsza z pięściami do niego nie wystartuje, jestem subtelna i grzeczna dama, nawet przeklinać nie potrafię, będzie spoko, obiecuje , jak Boga kocham........" - No dobra, zobaczymy. Odchodząc jeszcze raz się do niej obejrzałem, właśnie publicznie pokazywała mi faka. Jak zobaczyła ze widzę to zaczęła nim sobie dłubać w nosie. Pożyczę dwa traktory --------------------------------------------------------------- No cóż. Jednak Lady to kłamczucha. Nero i Lady - do obroży podpięte smycze, solidne z solidnymi karabińczykami . Buzi, buzi wiec puszczone pobrykać. Nero nie spoufalał się, nie trącał, nie popychał. Wiedział kto to Lady. Wcześniej codziennie Rampa na nią mu nagadywała. 10 minut cacy cacy a w końcu Lady " Nero, chcesz w ryj ?" Nero - " mam zakaz awantur, muszę pilnować się regulaminu" Lady - to masz buraku - i dziabnęła go w kark. Nero jest zdyscyplinowany, ale tylko do czasu . Jeśli ktoś do niego wyskoczy z łapami, to zapala mu się czerwona lampka i nie ma zmiłuj. jest zadyma. W biciu jest mistrzem. Lady z Nero zespawali się w mocnym uścisku. Po budowie układu mięśniowego szczek liczę , ze jedno i drugie ma coś ok 600-700 kg uścisku. Szybko złapałem jedną smycz , przypiąłem do ogrodzenia i za drugą dawaj w druga stronę. Nie było czasu na odpalanie Traktorów. NO i tak. Bez wina czy drinków miłości tu nie będzie. a to juz po bójce Quote
funia Posted September 1, 2011 Posted September 1, 2011 Magda ja moge dać ubrania na bazarek dla Nero. Kilka jest takich co myslę ,ze parę groszy zdobędziemy .Daj znac jak będą potrzebne . Quote
DORA1020 Posted September 1, 2011 Posted September 1, 2011 Z Lady to kawal baby,no i sprowokowala grzecznego juz Nerusia. Quote
Recommended Posts