Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Rozmawiałam dwa dni temu z Jamorem i Nero agresja Nero obecnie polega na tym, że nie odpuści psu, jeśli ten go zaczepi. Do ludzi to wielki przytulak.

Posted

Lucyna napisał(a):
Rozmawiałam dwa dni temu z Jamorem i Nero agresja Nero obecnie polega na tym, że nie odpuści psu, jeśli ten go zaczepi. Do ludzi to wielki przytulak.

to zachowuje się jak większość samców :evil_lol:
wystarczy wychodzić z psem na smyczy, ewentualnie w kagańcu i idzie z tym normalnie żyć ;)
mam taki przypadek tylko co gorsze mój sam zaczepia i prowokuje...

Posted

Jest wiele psiakow do adopcji,ktore nie lubia innych psow czy kotow,sama mam takiego i nawet trudno mi wyjsc z nim na spacer,atakuje wszystko,oprocz ludzi......psiaki,koty,samochody,czasmi musze brac go na rece i uciekac gdzie pieprz rosnie,bo dostaje atakow szalu,i w dodatku jest chory na padaczke.Jest ciezko z takim psiakiem.Sprawe rozwialalby dom z ogrodem.Tak jest w przypadku Nero,dom z ogrodem,zadnych innych zwierzakow i bedzie dobrze.
A co do nowego dt. to mysle,ze u jamora i tak nie jest drogo,a czy Nero ,duzy psiak znajdzie tanszy dt? Oby,ale watpie czy znajdzie.

Posted

To nie znieczulica, po prostu brak pieniedzy. Kilkaset ludzi na dogo nie moze wziac odpowiedzialnosci za tysiace psow. To nie my powinnismy wyciagac ostatnie grosze na zwierzeta. To nie my je krzewdzimy. Mimo ze sama dokladam sie do hotelikow, nie uwazam ze dobrze robie. Jednego uratujemy, a tysiac ginie w meczarniach. Musze to pisac od czasu do czasu, bo nic sie nie zmienia od wiekow. Ja urodzilam sie w takim zwierzecym piekle, i w takim piekle dla zwierzat umre.

Posted

Niestety ja tez jestem w takim piekle,dzisiaj bylam u psiaka/watek Polska wies-glodujace psy/
Pies na upale,bez wody,w misce chleb zalany woda,metrowy lancuch,koltuny na grzbiecie:angryy: i wiesniaki,debile,na ktorych juz nie mam sily na walke.