Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

jamor napisał(a):
na godz. 8.00 jestem umówiony z vetem na skrobanke.Pójdzie na stół. trzeba mu wyczyscic ucho, leje sie ropa, stan zapalny. rany musza byc wolne od siersci. bedzie zył. z czasem go trzeba bedzie uprac.czy wiadomo moze kiedy i czym był odrobaczany ? brak wpisu .

Cudownie,ze uratowales mu zycie:lol:pozdrawiam.

• Replies 2.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dzisiaj skończyło się allegro Nero, poczekamy jednak z ogłoszeniami, aż chłopak dojdzie do siebie i Jamor troszkę go utemperuje:oops:, mam nadzieję, że się uda:roll:

Posted

wrócilismy. Nero juz wybudził sie. Bedzie miał dzis pewno kaca. koszt : całosc usługi vet - 70 zł , apteka 62 zł = 132 złocisze polskie. zdjecia spiocha w albumie.

Posted

Atomowka napisał(a):
Oj biedny tan "nasz" Nero. Szkoda mi chłopaka bo to na pewno fanatyczny pies a takim zachowaniem zamyka sobie drogę do kochającego domku

Czytam i czytam,ale tak jakby o innym psie,nie o Nero,nie moge w to uwierzyc:shake: to jest fantastyczny pies,gdyby nie to,ze czasmi z nudow wychodzil na ruchliwa ulice i to bylo dla niego niebezpieczne,wiekszych klopotow z nim nie mialam,dlatego tak trudno mi to wszystko zrozumiec.

Posted

Napisalam w 1 poscie,ze Nero nie przejawia agresji w stosunku do innych psow,poniewaz byl kilka dni na ulicy,chodzil za dziecmi,wloczyl sie z innymi psiakami,nie przejawial wtedy agresji,nie rozumiem,naprawde.......

Posted

Dorka, będę koszty wpisywać do postu nr 4, a Ty ewentualnie przekopiujesz do pierwszego.
Może dzisiaj uda mi się wszystko ogarnąć.
Pieniążki do Jamora przelane, czekamy na wieści jak nasz podopieczny zachowuje się w hoteliku w towarzystwie prawie samych samczyków.
Może po ostatniej bójce krew mu trochę ostygła?

Posted

kac i po kacu. pazerny na zarcie. Boks i buda mu sie spodobały. z wieczora dobrał sie do maskotek pluszowch ktore lezały na budzie. zobaczmy co z rana z nich zostanie. Psiak przylepka. Mozna rozbic przy nim wszystkie zabiegi a ten nawet nie próbuje sie wyrywac. Na wybiegu obsikał wszystkie drzewka. Trzyma sie człowieka , nie trzeba go wołac bo sam pilnuje osoby. Zadnych oznak lęków. Do transportu pierszy. widac ze sporo jezdził i ze to lubi. na smyczy ciagnie jak kon. i dobrze, drzewka musze powyrywac bo wszystkie juz uschły.

Posted

DORA1020 napisał(a):
No i mnie ulzylo:lol: Nero to faktycznie przylepa,tylko z czlowiekiem i czlowiek tylko dla niego.......szkoda tych drzewek....

w zime mróz pouszkadzał czesc układu korzeniowego, trochoe zaowocowały i szlag ich trafił. dwa rzedy wyrwałem i a jeszcze trzy do wyrwania. jeden dla bronka, drugi dla Golina a trzeci dla Nero.

Posted

pychol taki troszkę uśmiechnięty, ale to uszko jest biedne ... :roll:
... a z tymi drzewkami to tak na poważnie? Chodzi mi o to czy te psiaki są w stanie Ci pomóc w ich wyrwaniu? :cool3:

Posted

To fakt.że mial sporo wrażeń -aż za dużo chyba ,ale sam je chyba prowokowal a nawet powodowal -kawał psa z charakterkiem z niego potrafi być ,a do tego niezle wysportowany jest.Lubi wyczynowe skoki przez wysokie przeszkody i niespodziewane wizyty u sąsiadów oraz sporty zaczepne .:razz: Tam u Dory taki raczej potulny byl a potem pokazal ,że niezly twardziel z niego .Czytam watek Nero b.często i zagladam do niego.Nie boj się Dora,Jamor tylko tak straszy i żartuje z tego haka na Nero ...:p Nero albo ma dwa oblicza albo dobrze potrafi się maskowac :)
Jedno drugiemu mu nie przeszkadza ,widać ...:evil_lol:
Dora-nie martw się ! On tam ma b.dobrze i gania po tych sadach Jamora :)
Te drzewka Jamora to może takie ochronne siatki powinny oslaniać -oslaniacze ,aby nie dosięgly go te psy biegajaca i nie obsikiwialy tak bezpośerdnio ? Moze wtedy bedzie je ta siatka z palikami zniechecać albo ograniczy dostęp ?