Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 399
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Za 4 minuty kończy się aukcja Misia na allegro.....
I nic....
Az trudno w to uwierzyć....
Ale to wiedzą tylko ci , którzy choć raz zetknęli się z Misiem osobiście.....

Wystawię go ponownie i podam link...

Posted

Misiu jest wyjatkowy, urodziwy wielce, będzie miał wyjatkowy dom!!! On go znajdzie, dlatego trochę dłużej czeka!!! Nie smućcie się cioteczki, on jest szczęśliwy :lol: Domy powrócą z wakacji i urlopów i jeszcze ustawią się w kolejkę!

Neris, jakie piękne kluski :loveu:, ale szybko urosły!!! A zdjęcia całych jamniorków masz??? Misiu się nie obrazi...

Posted

Mom, ino brzydkie.

Jutro porobię, bo dzisiaj byłam w stolicy cały dzień, wróciłam skonana a w domu sajgon, okno wybite, nie wiadomo normalnie za co się łapać. Któryś pies sobie próbował wyskoczyć, pewnie zapolować chciał na listonosza.

Miś ciągle grzeczny i ciągle zakochany w mojej długowłosej jamniczce. Tyle że NIC Z TEGO NIE BĘDZIE. Jutro go wyczeszę, żeby porażał wszystkich swoim widokiem. I zrobię nowe zdjęcia. I wstawię. I KLĘKAJCIE NARODY!

Ci co go nie chcą, te całe 40 milionów ludzisków w naszym kraju, w ogóle nie wie co traci!

Posted

No to cekomy cierpliwie :razz:

A który to psiak mógł okno wybić :crazyeye:, który to taki wyrywny jest????

Miś ciągle grzeczny i ciągle zakochany w mojej długowłosej jamniczce. Tyle że NIC Z TEGO NIE BĘDZIE. Jutro go wyczeszę, żeby porażał wszystkich swoim widokiem. I zrobię nowe zdjęcia. I wstawię. I KLĘKAJCIE NARODY!

Ci co go nie chcą, te całe 40 milionów ludzisków w naszym kraju, w ogóle nie wie co traci!

Święte słowa - amen!!!

Posted

KTÓRY? JA TEGO NIE MOGĘ POWIEDZIEĆ. Ale przecież nie Miś!:evil_lol:

Ale te okna mają po tysiąc lat.
Jutro poproszę pana sąsiada, przyjdzie i wstawi. Tylko że jak mi jedno wstawił to wygląda jak w melinie. Trochę się więc boję...

Miś jest tak szczęśliwy że wróciłam, że chodzi za mną po całym domu. Kolację wsunął, a owszem, ale zaraz potem przydreptał sprawdzić, czy znowu go nie opuszczam. Ach, gdybym ja mogła mieć sto psów...

Posted

Ponieważ jutro jadę pokazywac psiaki pewnej rodzinie, a z czasem u mnie krucho, proszę o informacje o Misiu:

-w jakim jest wieku?
- gdzie w tej chwili jest?
- jak zachowuje się w domu?
- czy nadaje się do bloku?
- czy zaakceptuje dzieci (8-15 lat)?
- jaka jest odpłatność za adopcję?
- czy w razie czego będzie możliwy transport do Torunia?

Posted

Wiek Misia oceniamy na jakieś 6-7 lat. On ma ładne, białe ząbki, niestety część dolnych stracił, sądzimy że w jakimś wypadku.

Zdecydowanie nie jest psem wiejskim, mieszkał w mieszkaniu i do tego jest przyzwyczajony. U mnie dość chętnie wychodzi na dwór, lubi spacery, bezproblemowy na smyczy (w ogóle nie ciągnie). Ale wraca i wskakuje od razu na kanapę. U nas to jest dozwolone.

Nie mam pojęcia jak będzie się zachowywał w stosunku do dzieci. Ale to reczej nie jest pies, który będzie szalał na spacerze, biegał za piłeczką itp. Przynajmniej u mnie tak jest, moje psy na spacerze biegną jak szalone a on spokojnie idzie przy mnie.

W tej chwili jest w Pomiechówku, ok. 50 km od Warszawy. Myślę, że transport do Torunia da się załatwić.

Nie ma odpłatności za adopcję, ale będzie konieczne spisanie tzw. umowy adopcyjnej. W zależności od okoliczności być może trzeba będzie "dołożyć" trochę do paliwa, jeśli piesek ma być dowieziony samochodem.

Posted

Zwycięstwo! Cztery pazurki obcięte. Misio tego bardzo nie lubi, położył się na grzbiecie, brzuszek pokazywał i mówił "nie rób tak, proszę". Ale w ogóle ani łapki nie wyrywał, ani nie piszczał... To jest złote stworzenie.

Idę kontynuować manicure.

Posted

A czytałaś wczorajszą relację? Okno wybite, doniczki na podłodze, kwiaty nie wiemy gdzie... To się dopiero nazywa dopiero wesoło!

Ostatnie szczeniaki działały wspólnie z kotem, kiedyś zeżarły trzy kaktusy. Wróciłam do domu, na podłodze same doniczki i resztki ziemi, nie wiedziałam czy najpierw wzywać weta coby je ratował czy najpierw posprzątać, bo przecież jak wejdzie to zwątpi...

Miś przy tym to jest w ogóle zabaweczka!

Posted

Halo, tu Miś, słuchajcie, ona mnie czesze! Codziennie z tą szczotką do mnie przyłazi i czesze! A ja jestem mężczyzną! Czy to wypada?

Dzisiaj się schowałem za świerczkiem, o tu:

Nie wiem, czy dobrze zrobiłem, bo wlazłem tu PO UCZESANIU. Może wyjdę to się załapię na jakieś mizianko... No chyba już da spokój, jak myslicie?

A, i mówiła że pazury za długie czy coś... i obcięła. Trochę się boję czy na czerwono nie zechce pomalować, to narwana istota jest! Facetowi pazury!!!! Ludzie ratunku!

Posted

:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Czesz sobie ciotko, czesz, przecież tych igiełek trzeba się pozbyć, żeby doopki nie drażniły.
A pazurki maluj!!!!!!! Może domek szybciej się znajdzie. On taki alegancki, jemu to pasuje!!! Kto się nie skusi na psa z manicure :razz: