anielica Posted August 18, 2006 Author Posted August 18, 2006 Ciotka Tiger pojechała na działkę. Ja wyjeżdżam jutro. Miałam dzisiaj telefon w sprawie Misia. Poznań. Starsze małżeństwo, które wcześniej miało dwa - Neris :cool3: - jamniory. Dzwoniła córka tych Państwa. Ma przekazać im informacje o Misiu i ... czekamy na ciąg dalszy... :thumbs: Neris, podaj mi proszę na priv numer telefonu do siebie. W razie gdyby Państwo się skontaktowali. Quote
Neris Posted August 18, 2006 Posted August 18, 2006 dobrze dobrze, wyślę zaraz. Misio dzisiaj zaczął wykonywac akrobacje różne... ale o tym sza, zrobię Wam niespodziankę zdjęciową, bo tak to ktoś może mnie o konfabulowanie posądzić... Quote
paros Posted August 18, 2006 Posted August 18, 2006 To może złe telefony podałam w ogłoszeniach :roll: Wklejam link do jednego z nich (wszystkie są identyczne :lol: ) jeszcze muszę trochę wrzucić ogłoszeń do netu, są pilniejsze niż podawanie linków. Linki podam później. ale.gratka.pl Quote
anielica Posted August 18, 2006 Author Posted August 18, 2006 paros, telefony są okej - do Tiger i do mnie. jeżeli ktoś będzie dzwonił, odeślemy do Neris. Quote
anielica Posted August 18, 2006 Author Posted August 18, 2006 I baaardzo jestem ciekawa akrobacji :loveu: Quote
Neris Posted August 19, 2006 Posted August 19, 2006 Jak ja za nim z zparatem, to on juz nie chce... Ale popatrzcie cioteczki, jak to w zyciu arystokraty - Burki na kanapie, a Misio na oparciu... Tłoku to my nie lubimy, nie nie... Quote
alexio Posted August 19, 2006 Posted August 19, 2006 Proszę o info - w jakim mieście jest teraz Miś? Przyznaję, żę nie prześledziłam całego wątku, a psiak mnie zaciekawił. Quote
Neris Posted August 19, 2006 Posted August 19, 2006 Mis jest w Pomiechówku pod Warszawą w tymczasowym domku. Quote
akucha Posted August 19, 2006 Posted August 19, 2006 Neris :Rose: toż to cudo teraz!!!!! Jak Ty go odmieniłaś :lol: Arystokrata, jak nic!!! Piekny Misio, słodziaczek :loveu: A pazurki dał obciąć??? Quote
Kar0la Posted August 19, 2006 Posted August 19, 2006 akucha napisał(a):Neris :Rose: toż to cudo teraz!!!!! Jak Ty go odmieniłaś :lol: Arystokrata, jak nic!!! Piekny Misio, słodziaczek :loveu: A pazurki dał obciąć??? Ja już sobie wyobrażam jakie cudo ciotecza Neris zrobi z Łapka.:cool3: A Misio boski.:loveu: Quote
Neris Posted August 19, 2006 Posted August 19, 2006 akucha napisał(a):A pazurki dał obciąć??? Taaaa, dał, akurat! Wyrywa rączkę i TAK PATRZY... Ale jutro koniec tego dobrego, obiecałam sobie że będę twarda. Na razie mu odpuściłam, bo przecież łapka po-szerszeniowa go trochę jeszcze pobolewa. Taka brzydka ranka się zrobiła że musimy czyścić codziennie i smarować. Na szczęście maleńka ta ranka, ale jednak. Quote
akucha Posted August 19, 2006 Posted August 19, 2006 Aaaa, no rzeczywiście, przecież go ten szkaradny szerszeń ciapnął... Pewnie dlatego tak się boi, uwazam, że miał dużo szczęścia. To powodzenia życzę w pazurkowej sprawie :lol: Oj nowy domek pięknisia dostanie, ho, ho!!! Quote
Neris Posted August 20, 2006 Posted August 20, 2006 Miś, mały slodki Mis miał dzisiaj gości! Był bardzo grzeczny, nie próbował podgryzać małego Monara ani kraść jedzenia z grilla, chociaż pięknie pachniało... Quote
akucha Posted August 20, 2006 Posted August 20, 2006 :lol: :lol: :lol: Ale spotkanie!!! A Misiu tak trochę z dystansem...:razz: Misiu szuka domu!!!! To tak dla przypomnienia po tych sielskich widokach... Quote
Neris Posted August 20, 2006 Posted August 20, 2006 Bo Misio był W TRAKCIE przemieszczania się w kierunku ciotki, co nie? Dzisiaj prezentował się cioci Maupie w całej okazałości i niech ona zaświadczy, jakie to piękne Misiątko jest! I mądre jakie... Jak nie wiem, gdzie jest (a lubi się na przykład pod półkę na książki wcisnąć, bo tam chłodniej), mówię "A gdzie jest Misio? Gdzie?" i za chwilę słychać cichutkie tup, tup... i pojawia się nasze słonko w całej okazałości... i tu też ciotka Maupa może zaświadczyć! Quote
akucha Posted August 20, 2006 Posted August 20, 2006 To taki słodziaczek do kochania, wzruszająca śliczna mordeczka :loveu: Jaki los jest dla niego okrutny, dwa razy skazany na bezdomność, a przecież to takie maleństwo, co musi sie dziać w jego małym serduchu... To bardzo przykre i trzeba mu dobry i kochajacy dom znaleźć!!! Neris, Ty tak pięknie o nim piszesz... Quote
Neris Posted August 20, 2006 Posted August 20, 2006 Teraz mu żadna bezdomność nie grozi. On da każdemu, kto go zaadoptuje, tyle radości, że do końca życia nie da się jej zużyć! Bo to pies, który: nie jest natrętny, a jednak okazuje uczucia, nie jest agresywny, a jednak nie pozwala sobie wchodzić na głowę innym psom je wszystko co mu się da (u nas gotowane mięsko z ryżem) pięknie chodzi na smyczy i JAK WYGLĄDA! :lol: Quote
akucha Posted August 20, 2006 Posted August 20, 2006 Rzekłas i tak musi być!!!! :lol: Nowy dom będzie tym ostatnim!!! Szukamy takiego domu! Quote
Neris Posted August 20, 2006 Posted August 20, 2006 Och, zapomniałabym.... i JAK ON PATRZY W OCZY! Quote
Maupa4 Posted August 20, 2006 Posted August 20, 2006 Neris napisał(a): Dzisiaj prezentował się cioci Maupie w całej okazałości i niech ona zaświadczy, jakie to piękne Misiątko jest! I mądre jakie... Jak nie wiem, gdzie jest (a lubi się na przykład pod półkę na książki wcisnąć, bo tam chłodniej), mówię "A gdzie jest Misio? Gdzie?" i za chwilę słychać cichutkie tup, tup... i pojawia się nasze słonko w całej okazałości... i tu też ciotka Maupa może zaświadczyć! Ekstra !!!! Ciotka Maupa to prawdziwa małpa ... zamiast świadczyć to ona ... ach ... jutro z rana wszystko opiszę Quote
Tiger Posted August 21, 2006 Posted August 21, 2006 Piękne to zdjęcie na kanapie...... ale.....tak ,tak.......dobrze to sobie przypominam......:cool3: - Misio bardzo lubi na wysokościach.......a nie tam z innymi Burkami...... Tak zaczął podróż do cioci Neris...... ( z Lublina) Na tym zdjęciu już widać jak szukał wzrokiem wysokości (półka w samochodzie) A tu już dopiął swego ....:razz: I bardzo był zadowolony..... nie będzie z burkami jeździł na dole...... Cudny jest..... Szukamy domku (wyjątkowego) dla Misia (wyjątkowego) !!!! Quote
Tiger Posted August 22, 2006 Posted August 22, 2006 Misiu, a gdzie ty spadłeś tak daleko??? Szukamy domku , szukamy !!!! Quote
Neris Posted August 22, 2006 Posted August 22, 2006 Pięknie, wszyscy gdzie indziej, a Miś sam został... Quote
Tiger Posted August 22, 2006 Posted August 22, 2006 Misiu..... Pamiętamy o Tobie..... Obserwuje Misia jedna osoba na allegro..... Misiu ,mój kochany.....gdzie Twój domek , gdzie? Quote
Recommended Posts