Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Ciotka Tiger pojechała na działkę. Ja wyjeżdżam jutro.
Miałam dzisiaj telefon w sprawie Misia. Poznań. Starsze małżeństwo, które wcześniej miało dwa - Neris :cool3: - jamniory. Dzwoniła córka tych Państwa.
Ma przekazać im informacje o Misiu i ... czekamy na ciąg dalszy... :thumbs:

Neris, podaj mi proszę na priv numer telefonu do siebie. W razie gdyby Państwo się skontaktowali.

• Replies 399
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

dobrze dobrze, wyślę zaraz.
Misio dzisiaj zaczął wykonywac akrobacje różne... ale o tym sza, zrobię Wam niespodziankę zdjęciową, bo tak to ktoś może mnie o konfabulowanie posądzić...

Posted

To może złe telefony podałam w ogłoszeniach :roll:

Wklejam link do jednego z nich (wszystkie są identyczne :lol: ) jeszcze muszę trochę wrzucić ogłoszeń do netu, są pilniejsze niż podawanie linków. Linki podam później.

ale.gratka.pl

Posted

Jak ja za nim z zparatem, to on juz nie chce...

Ale popatrzcie cioteczki, jak to w zyciu arystokraty - Burki na kanapie, a Misio na oparciu... Tłoku to my nie lubimy, nie nie...

Posted

akucha napisał(a):
Neris :Rose: toż to cudo teraz!!!!! Jak Ty go odmieniłaś :lol: Arystokrata, jak nic!!! Piekny Misio, słodziaczek :loveu:

A pazurki dał obciąć???

Ja już sobie wyobrażam jakie cudo ciotecza Neris zrobi z Łapka.:cool3:

A Misio boski.:loveu:

Posted

akucha napisał(a):
A pazurki dał obciąć???

Taaaa, dał, akurat! Wyrywa rączkę i TAK PATRZY...
Ale jutro koniec tego dobrego, obiecałam sobie że będę twarda. Na razie mu odpuściłam, bo przecież łapka po-szerszeniowa go trochę jeszcze pobolewa. Taka brzydka ranka się zrobiła że musimy czyścić codziennie i smarować. Na szczęście maleńka ta ranka, ale jednak.

Posted

Aaaa, no rzeczywiście, przecież go ten szkaradny szerszeń ciapnął... Pewnie dlatego tak się boi, uwazam, że miał dużo szczęścia. To powodzenia życzę w pazurkowej sprawie :lol: Oj nowy domek pięknisia dostanie, ho, ho!!!

Posted

Miś, mały slodki Mis miał dzisiaj gości! Był bardzo grzeczny, nie próbował podgryzać małego Monara ani kraść jedzenia z grilla, chociaż pięknie pachniało...

Posted

Bo Misio był W TRAKCIE przemieszczania się w kierunku ciotki, co nie?

Dzisiaj prezentował się cioci Maupie w całej okazałości i niech ona zaświadczy, jakie to piękne Misiątko jest!

I mądre jakie... Jak nie wiem, gdzie jest (a lubi się na przykład pod półkę na książki wcisnąć, bo tam chłodniej), mówię "A gdzie jest Misio? Gdzie?" i za chwilę słychać cichutkie tup, tup... i pojawia się nasze słonko w całej okazałości... i tu też ciotka Maupa może zaświadczyć!

Posted

To taki słodziaczek do kochania, wzruszająca śliczna mordeczka :loveu: Jaki los jest dla niego okrutny, dwa razy skazany na bezdomność, a przecież to takie maleństwo, co musi sie dziać w jego małym serduchu... To bardzo przykre i trzeba mu dobry i kochajacy dom znaleźć!!!

Neris, Ty tak pięknie o nim piszesz...

Posted

Teraz mu żadna bezdomność nie grozi.

On da każdemu, kto go zaadoptuje, tyle radości, że do końca życia nie da się jej zużyć! Bo to pies, który:

nie jest natrętny, a jednak okazuje uczucia,

nie jest agresywny, a jednak nie pozwala sobie wchodzić na głowę innym psom

je wszystko co mu się da (u nas gotowane mięsko z ryżem)

pięknie chodzi na smyczy

i JAK WYGLĄDA! :lol:

Posted

Neris napisał(a):

Dzisiaj prezentował się cioci Maupie w całej okazałości i niech ona zaświadczy, jakie to piękne Misiątko jest!

I mądre jakie... Jak nie wiem, gdzie jest (a lubi się na przykład pod półkę na książki wcisnąć, bo tam chłodniej), mówię "A gdzie jest Misio? Gdzie?" i za chwilę słychać cichutkie tup, tup... i pojawia się nasze słonko w całej okazałości... i tu też ciotka Maupa może zaświadczyć!

Ekstra !!!! Ciotka Maupa to prawdziwa małpa ... zamiast świadczyć to ona ... ach ... jutro z rana wszystko opiszę

Posted

Piękne to zdjęcie na kanapie......

ale.....tak ,tak.......dobrze to sobie przypominam......:cool3: - Misio bardzo lubi na wysokościach.......a nie tam z innymi Burkami......

Tak zaczął podróż do cioci Neris...... ( z Lublina)

Na tym zdjęciu już widać jak szukał wzrokiem wysokości (półka w samochodzie)

A tu już dopiął swego ....:razz:

I bardzo był zadowolony..... nie będzie z burkami jeździł na dole......

Cudny jest.....
Szukamy domku (wyjątkowego) dla Misia (wyjątkowego) !!!!