Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 399
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ale kluski rozkoszne :loveu: Ale cudeńka!!!

A ty Misiu sie nie gniewaj, piekny jestes też!!! Misio prosi o domek, który pokocha na zawsze, czas już kończyć ta wędrówkę!!!

Posted

Oczywiście, że Misio tez jest piekny. I do tego zakochany!

Moja jamniczka długowłosa zaczęła właśnie cieczkę i Mis już od 7 rano szczekał w przedpokoju twierdząc, że już się wyspał, a do tego nudzi mu się i natychmiast proszę go stamtąd wypuścić! A śpi tam sam, bo jeszcze nie jestem pewna, czy można go z moim stadem zostawiać na całą noc.

I teraz czeka pod drzwiami sypialni, bardzo zadowolony z odmiany w zyciu.

Cikoteczki z Lublina, nie wiecie w jakich okolicznościach stracił dolne zęby?

Posted

Jestem już w domu....
Mama fajne zdjęcia Misia z podróży do Pomiechówka - do cioteczki Neris, ale dziś już jestem padnięta - wstawię jutro....

Neris, jamniorki malusie przepiękne.....Takie klusiątka....

Co do ząbków Misia to oczywiście nic nie wiadomo.....
Ale on musiał mieć przez wiele lat swój ukochany domek i panią /a
, bo pakuje się na wszystko co miękkie - fotele ,koce , łóżka....:lol:
Poza tym , świetnie zniósł kilkugodzinną pdróz samochodem , jakby całe życie podróżował....Przemieszczał się tylko z podłogi na fotel i na górną tylną półkę....i tak sobie jechał......głównie właśnie z tyłu na półce...
Tęsknie za nim....I ten jego wzrok.....te oczy......tego nie zapomnę....

2 osoby obserwują Misia na allegro.....ale na razie cisza.....

Misiu, taki jesteś grzeczny i słodki.....kto tylko cię poznaje od razu się zako****e.....
Kiedy zakocha się w tobie twoja przyszła pani lub pan lub państwo?????

Neris , jak tam dzisiaj Nasz ulubieniec???

No i napisz jak tam kluski....Czy ładnie jedzą i jak się czuje mamusia???

Posted

Dziewczyny jest domek "chętny" na Misia - pisałam pw do Masza4 - ale ona mi "zanikła" - wejdzcie do wątku " jest domek dla pieska!! Warszawa!!!" - pani chce więcej informacji o Misiu ...

Posted

Cioteczki, dzisiaj Miś zasłużył na same pochwały! Mówiłam ostatnio Tiger, że Miś robi co nam rano pobudkę szczekając uparcie, aż ktoś przyjdzie i go powita.

A dziś... w ogóle nie szczekał rano, czekał grzecznie aż wstanę i wyjdę z sypialni, jest po prostu boski!

Nie wie jeszcze, że zaraz będziemy przycinac pazurki... bo jak się przytula, to STRASZNIE drapie w miłosnym amoku.

I on się tak cudnie śmieje... dosłownie słychać długie "haaaa, haaa", odwdzięcza się za każdy gest wykonany w jego stronę.

Posted

dziewczyny, czy Miś nadal jest do wziecia?
Bo dzwonił do mnie jakis Pan z ogłoszenia po "mojej" ŁAtce, która jez ma dom i szuka takiego właśnie psiaka, takiego liskowatego jak Miś...
Miasto : Poznan lub Wrocław i domek jest do sprawdzenia, moge podać nr telefonu ewentualnie bo Pan raczej nie obeznany w Internecie i poczcie email. Umówiłam sie, ze zadzwonie za kilka dni i podam adres jakiejs strony, żeby mógł obejrzec zdjecia...

Posted

Misio dzisiaj uznał, że na siedzeniu kanapy wylegują się Burki, a on, jako arystokracja najczystszej wody, stoi zdecydowanie wyżej. No i leży sobie książę na oparciu, patrzy na wszystkich z góry, i widać że jest siebie baaaardzo zadowolony...

No i po raz pierwszy nastąpiło słynne "iskanie cioci Zuli". Miałam pewne obawy i czujnie byłam obok, ale Mis poddał się operacji spokojnie. Chyba był zdziwiony. Zulka przeciągnęła nosem za jego uszami, potem po grzbiecie z włosem i dokładnie pod włos, sprawdziła kryzę, nogi, brzusio, dokładnie obwą****ąc. To się nazywa "kontrola antykleszczowa" u nas w domu. Miś po tej operacji był tak skołtuniony, że trzeba go było doprowadzić do ładu szczotką, przecież bycie arystokratą zobowiązuje...

Posted

ależ on teraz szczęśliwy!!!:loveu:

Posted

Misia trzeba ogłosić w necie :lol: Muszę przeszukac wątek aby coś napisać i na kogo podać namiary?

Koledzy Misia nieładnie!!! feee do kolegi........ tyłkiem......