Masza4 Posted August 9, 2006 Posted August 9, 2006 Ależ Misio to kochany kawaler! Widać, że odżył gdy wydostał się ze schroniska. Tam umarłby z żalu... Kluski leniwe są super! :loveu: Quote
akucha Posted August 9, 2006 Posted August 9, 2006 Ale kluski rozkoszne :loveu: Ale cudeńka!!! A ty Misiu sie nie gniewaj, piekny jestes też!!! Misio prosi o domek, który pokocha na zawsze, czas już kończyć ta wędrówkę!!! Quote
anielica Posted August 9, 2006 Author Posted August 9, 2006 Misio szuka swojego domku. Domku na zawsze!!! Quote
Neris Posted August 10, 2006 Posted August 10, 2006 Oczywiście, że Misio tez jest piekny. I do tego zakochany! Moja jamniczka długowłosa zaczęła właśnie cieczkę i Mis już od 7 rano szczekał w przedpokoju twierdząc, że już się wyspał, a do tego nudzi mu się i natychmiast proszę go stamtąd wypuścić! A śpi tam sam, bo jeszcze nie jestem pewna, czy można go z moim stadem zostawiać na całą noc. I teraz czeka pod drzwiami sypialni, bardzo zadowolony z odmiany w zyciu. Cikoteczki z Lublina, nie wiecie w jakich okolicznościach stracił dolne zęby? Quote
Neris Posted August 10, 2006 Posted August 10, 2006 Oj, przepraszam, CIOTECZKI chciałam powiedzieć, a tu taka wpadka... Quote
anielica Posted August 10, 2006 Author Posted August 10, 2006 Neris napisał(a):nie wiecie w jakich okolicznościach stracił dolne zęby? Ja nie wiem nic :shake: Quote
Tiger Posted August 10, 2006 Posted August 10, 2006 Jestem już w domu.... Mama fajne zdjęcia Misia z podróży do Pomiechówka - do cioteczki Neris, ale dziś już jestem padnięta - wstawię jutro.... Neris, jamniorki malusie przepiękne.....Takie klusiątka.... Co do ząbków Misia to oczywiście nic nie wiadomo..... Ale on musiał mieć przez wiele lat swój ukochany domek i panią /a , bo pakuje się na wszystko co miękkie - fotele ,koce , łóżka....:lol: Poza tym , świetnie zniósł kilkugodzinną pdróz samochodem , jakby całe życie podróżował....Przemieszczał się tylko z podłogi na fotel i na górną tylną półkę....i tak sobie jechał......głównie właśnie z tyłu na półce... Tęsknie za nim....I ten jego wzrok.....te oczy......tego nie zapomnę.... 2 osoby obserwują Misia na allegro.....ale na razie cisza..... Misiu, taki jesteś grzeczny i słodki.....kto tylko cię poznaje od razu się zako****e..... Kiedy zakocha się w tobie twoja przyszła pani lub pan lub państwo????? Neris , jak tam dzisiaj Nasz ulubieniec??? No i napisz jak tam kluski....Czy ładnie jedzą i jak się czuje mamusia??? Quote
Maupa4 Posted August 11, 2006 Posted August 11, 2006 Mały Miś, Nieśmiały Miś ... ... piesek na fotelik, piesek na szafeczkę ... SZUKA DOMU Quote
Tiger Posted August 11, 2006 Posted August 11, 2006 Neris , jak tam Misio??? Zaszczepiony??? Płakał???:cool3: Quote
Maupa4 Posted August 11, 2006 Posted August 11, 2006 Dziewczyny jest domek "chętny" na Misia - pisałam pw do Masza4 - ale ona mi "zanikła" - wejdzcie do wątku " jest domek dla pieska!! Warszawa!!!" - pani chce więcej informacji o Misiu ... Quote
Neris Posted August 12, 2006 Posted August 12, 2006 Cioteczki, dzisiaj Miś zasłużył na same pochwały! Mówiłam ostatnio Tiger, że Miś robi co nam rano pobudkę szczekając uparcie, aż ktoś przyjdzie i go powita. A dziś... w ogóle nie szczekał rano, czekał grzecznie aż wstanę i wyjdę z sypialni, jest po prostu boski! Nie wie jeszcze, że zaraz będziemy przycinac pazurki... bo jak się przytula, to STRASZNIE drapie w miłosnym amoku. I on się tak cudnie śmieje... dosłownie słychać długie "haaaa, haaa", odwdzięcza się za każdy gest wykonany w jego stronę. Quote
modliszka84 Posted August 12, 2006 Posted August 12, 2006 dziewczyny, czy Miś nadal jest do wziecia? Bo dzwonił do mnie jakis Pan z ogłoszenia po "mojej" ŁAtce, która jez ma dom i szuka takiego właśnie psiaka, takiego liskowatego jak Miś... Miasto : Poznan lub Wrocław i domek jest do sprawdzenia, moge podać nr telefonu ewentualnie bo Pan raczej nie obeznany w Internecie i poczcie email. Umówiłam sie, ze zadzwonie za kilka dni i podam adres jakiejs strony, żeby mógł obejrzec zdjecia... Quote
Neris Posted August 12, 2006 Posted August 12, 2006 Nieśmiałe filmowe wprawki. http://www.zippyvideos.com/9781947155786486/jamniorki_024/ Quote
anielica Posted August 12, 2006 Author Posted August 12, 2006 Misio, Misio... ale on kofffany :loveu: Quote
Tiger Posted August 13, 2006 Posted August 13, 2006 Oby to był ten domek...... Neris , a filmik piękny, aż się łezka w oku zakręciła..... Quote
Neris Posted August 13, 2006 Posted August 13, 2006 Misio dzisiaj uznał, że na siedzeniu kanapy wylegują się Burki, a on, jako arystokracja najczystszej wody, stoi zdecydowanie wyżej. No i leży sobie książę na oparciu, patrzy na wszystkich z góry, i widać że jest siebie baaaardzo zadowolony... No i po raz pierwszy nastąpiło słynne "iskanie cioci Zuli". Miałam pewne obawy i czujnie byłam obok, ale Mis poddał się operacji spokojnie. Chyba był zdziwiony. Zulka przeciągnęła nosem za jego uszami, potem po grzbiecie z włosem i dokładnie pod włos, sprawdziła kryzę, nogi, brzusio, dokładnie obwą****ąc. To się nazywa "kontrola antykleszczowa" u nas w domu. Miś po tej operacji był tak skołtuniony, że trzeba go było doprowadzić do ładu szczotką, przecież bycie arystokratą zobowiązuje... Quote
Neris Posted August 13, 2006 Posted August 13, 2006 A oto moi nowi koledzy.... Chłopcy, a dlaczego odwracacie się ode mnie tyłkami? Quote
Neris Posted August 13, 2006 Posted August 13, 2006 I jeszcze ta ciotka... Zabrania się tarzać w zdechłej żabie! Co to, na perfumach się nie zna czy jak? Quote
Tiger Posted August 14, 2006 Posted August 14, 2006 Misio szuka domku !!! Każdy kto go pozna - natychmiast się zako****e..... Kiedy pozna go jego przyszła pani (lub pan) ???? Quote
paros Posted August 14, 2006 Posted August 14, 2006 Misia trzeba ogłosić w necie :lol: Muszę przeszukac wątek aby coś napisać i na kogo podać namiary? Koledzy Misia nieładnie!!! feee do kolegi........ tyłkiem...... Quote
Recommended Posts