Tiger Posted August 1, 2006 Posted August 1, 2006 Misio był u pani ok. 2 miesięcy..... koniecznie trzeba mu znaleźć domek !!!! Quote
Maupa4 Posted August 1, 2006 Posted August 1, 2006 Tiger napisał(a):Misio był u pani ok. 2 miesięcy..... przepraszam :oops: . źle policzyłam ... Quote
Masza4 Posted August 1, 2006 Posted August 1, 2006 Trzeba i to natychmiast. On jest zupełnie zdezorientowany, nie wie dlaczego tam znowu jest, co się dzieje, dlaczego jest tak głośno. To dla niego tragedia :placz: Quote
Ania-Sonia Posted August 1, 2006 Posted August 1, 2006 Pomocy dla Misia!!!! Taki delikatny, maleńki psiaczek. Zaufał ponownie człowiekowi, a ten go znów zdradził :-( :-( :-( Quote
supergoga Posted August 1, 2006 Posted August 1, 2006 Juz tyle komentarzy było ale sorry, ja muszę dopisać swój. Nie wierzę w to tłumaczenie i łamiący głos Pani - artystki i tyle. 2 miesiące temu nie wiedziała zupełnie, że pojedzie do córki, to tak spadło jak grom z jasnego nieba. Bzdura. Skrzywdziła psa - i to bardzo. Dała mu nadzieję i zabrała. Jeśli trzeba, mogę go gdzies powstawiać w nety, jesli napiszecie, gdzie jest. On jest po prostu pieknym psiakiem. Quote
Tiger Posted August 1, 2006 Posted August 1, 2006 Wystwiłam Misia na allegro: http://allegro.pl/show_item.php?item=118865189 może tu się uda??? Quote
Masza4 Posted August 2, 2006 Posted August 2, 2006 supergoga napisał(a):Juz tyle komentarzy było ale sorry, ja muszę dopisać swój. Nie wierzę w to tłumaczenie i łamiący głos Pani - artystki i tyle. 2 miesiące temu nie wiedziała zupełnie, że pojedzie do córki, to tak spadło jak grom z jasnego nieba. Bzdura. Skrzywdziła psa - i to bardzo. Dała mu nadzieję i zabrała. Jeśli trzeba, mogę go gdzies powstawiać w nety, jesli napiszecie, gdzie jest. On jest po prostu pieknym psiakiem. Dla mnie to jej tłumaczenie to również stek bzdur! Quote
Masza4 Posted August 2, 2006 Posted August 2, 2006 Byłam dziś w schronisku. Misio wygląda strasznie!!! Jest wręcz PRZERAżONY całą sytuacją. Nie wie gdzie się znajduje, co się dzieje, boi się psów. A do tego mimo, że jest w schronie tylko kilka dni już kuleje na tylną łapkę i ma przeciętą wargę! :angryy: Cały czas siedzi w budzie, boi pokazać się na zewnątrz, bał się mojej dłoni, ale gdy już pogłaskałam, nieśmiało zaczął merdać ogonkiem... Jedym słowem Miś cierpi na depresję i bardzo obawiam się, że może umrzeć ze stresu...Do tego wysoka temperatura. Zobaczcie sami jak strasznie wygląda, porównajcie z tym co dwa miesiące temu... :angryy: Najgorsze jest to spojrzenie...:placz: Porównajcie-zdjęcie z przed dwoch miesięcy...Bez komentarza Quote
Maupa4 Posted August 2, 2006 Posted August 2, 2006 A nie można by mu czegoś znaleźć tak na szybko ??? płakać mi się chciało jak przeczytałam że znowu "to nie była ta dziewczyna" ... ja bym się dorzuciła finansowo ... nie wezmę go - przepraszam Misiu - ale ja mam swoich 5 a w zeszłym tygodniu wzięłam jeszcze jednego (teoretycznie na tymczas ... ale już widzę że ten tymczas to "stałyczas") pomyślcie dziewczyny Quote
Tiger Posted August 2, 2006 Posted August 2, 2006 Ja jak widziałm go tydzień temu....jaki jest przerażony, to powiedziałm do anielicy , że on tego nie przeżyje..... Ta starucha zrobiła mu straszną krzywdę.....Lepiej, żeby go wcale nie zabierała..... Jest potwornie lękliwy, psy to wyczuwają i wykorzystują.....Jest na pewno workiem treningowym w boksie....i stąd te rany.....tydzień temu jeszcze nic nie miał..... Trzeba go jak najszybciej stamtąd zabrać......tylko dokąd ???dokąd ????!!!!!:placz: :placz: :placz: Kto go przygarnie? to bardzo spokojny piesek, bardzo grzeczny......w domu prawie go nie będzie widać, a słychać na pewno nie.... Błagam !!!! niech go ktoś zabierze..... On tam umrze ze strachu....... Quote
Ania-Sonia Posted August 2, 2006 Posted August 2, 2006 Misio wygląda teraz na pare latek więcej :-( :-( :-( :-( Ja też deklaruję pomoc finansową - może hotelik, może płatny tymczas, chociaż z drugiej strony to znowu byłoby przerzucanie psiaka z miejsca na miejsce :shake: Błagam, ludzie patrzcie na niego! Niech ktoś się zlituje na tym maleństwem! On jest taki bezbronny. Quote
supergoga Posted August 2, 2006 Posted August 2, 2006 Mogę go wstawic na inne portale: eurocity, 4łapy, kupsprzedaj, aaaby. Stamtąd sporo psiaków idzie do domków. Jesli mam to zrobic, piszcie szybko - i czy w razie czego może skorzystać z tekstu w allegro. Już mi brakuje czasu na komponowanie nowych - niestety.:placz: Quote
Kar0la Posted August 2, 2006 Posted August 2, 2006 O rany jak ten pies musi się teraz czuć. :shake:....to podłe... Quote
BasiaD Posted August 2, 2006 Posted August 2, 2006 Dziewczyny, a może hotelik? Ja się też dołożę. Tak mi żal tej psinki, to taki sympatyczny maluszek! :placz: Quote
Tiger Posted August 2, 2006 Posted August 2, 2006 Słuchajcie.....Misia uratuje tylko domek....On w hotelu także nie będzie czuł się dobrze.., Nie mogę przestać o nim myśleć.... Supergogo , wystaw go gdzie możesz !!! Daj ten tekst z allegro i namiary te same: na mnie i na anielicę, i e-mail schroniskowy (to też anielica odbiera ). Dziękujemy !!!! SZUKAMY DOMKU TYMCZASOWEGO DLA MISIA !!!!! Ratujmy go !!!! Quote
Maupa4 Posted August 2, 2006 Posted August 2, 2006 supergoga napisał(a):Mogę go wstawic na inne portale: eurocity, 4łapy, kupsprzedaj, aaaby.. Supergoga - wstaw go gdzie możesz ... to chyba teraz jedyna szansa dla Misia .... dziewczyny pomyślcie o hotelu albo tymczasie ... jak się złożymy to damy radę ... Quote
Masza4 Posted August 2, 2006 Posted August 2, 2006 Dziewczyny KAżDE INNE MIEJSCE BYLE NIE SCHRONISKO! W hotelu Misio miałby jakąś opiekę, tu jej nie ma... Kontakt możesz podać również na mnie. Misio bardzo zapadł miw pamięć, jeszcze mówiłam tej babie, że to mój ulubienieć, że bardzo się cieszę, że trafi do dobrego domku...ta nie trzeba było długo czekać :angryy: Jedno jest pewne, musiamy szukać domku tymczasowego lub hotelu natychmiast! Póki Misio jeszcze żyje... Quote
supergoga Posted August 2, 2006 Posted August 2, 2006 http://www.aaaby.pl/100,46960,,,,21747115,Zwierzaki,OK.html? Na razie jest tu, teraz dalej, póki jeszcze na oczy widzę. Quote
supergoga Posted August 2, 2006 Posted August 2, 2006 http://psy.zwierzeta.eurocity.pl/glowna.php?v=Potwierdz&s=7873&k=7bBoG2FgcZtAOxYHabfvUIw Teraz tutaj Quote
Maupa4 Posted August 2, 2006 Posted August 2, 2006 Masza4 napisał(a):Dziewczyny KAżDE INNE MIEJSCE BYLE NIE SCHRONISKO! W hotelu Misio miałby jakąś opiekę, tu jej nie ma... Jedno jest pewne, musiamy szukać domku tymczasowego lub hotelu natychmiast! Póki Misio jeszcze żyje... A możecie zacząc szukać ?? I podajcie gdzie i komu wpłacać pieniądze ... Quote
Masza4 Posted August 3, 2006 Posted August 3, 2006 Jedyne miesjce jakie przychodzi mi do głowy to Otrębusy...To od nas jakieś 170 km, 20 zł za dobę, tylko czy wystarczy nam pieniążków nawet na dłuższy okres... Quote
Recommended Posts