Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Amando poprosze o uzupelnienie postu 1szego, hotel oplacony do 1.10 wlacznie, i zostaje na koncie blackiego 69,50, cholera nie mamy na transport dla niego pieniedzy!!!!!!! moze zmien tytul watku ze potrzebujemy pilnie 250 zl na transport psiaka?

Posted

[quote name='Nes2009'] Diego zachowuje się jak szczeniak pomimo swoich 8 latek. Lubi się bawić. Suczki uwielbia a psy obserwuje. Nie gryzie:) Diego rozumie i znosi cierpliwie. Ja jestem spokojna.[/QUOTE]

.....:evil_lol: i wielbi ziemię po której stąpa Nes:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:;)

Posted

Podczytuję pocichutku wątek i mam też sporo wątpliwosci. Nesiu, jesteś pewna, że Diego przyjmie spokojnie na swój teren większego samca?? Boksery często tak mają, że mniejsze stworzenia traktują łagodnie ( np Twoją sunię), ale większy i jeszcze na moim terenie to wróg!! I z tego co doczytałam, to Blacky musi zmienic miejsce pobytu ze względu na jego stosunek do dzieci - nie boisz się o swego synka? Może ja nie wszystko doczytałam i może się mylę, ale co będzie, jak psy się nie zaakceptują?? To jest kawał drogi i duże koszty ewentualnego powrotnego transportu :(

Posted

dzieki pomocy fantastycznej dziewczyny DIF udalo mi sie znalezc osobe ktora chetnie przygarnie do siebie blackiego.Kobieta ma warunki aby stworzyc blackiemu dom tymczasowy.Domek z ogrodem znajduje sie 4km od Sulejówka Miłosneja miejscowosc nazwya sie dokladnie Długa Kościelna.Rozmawiałam dziś z ta Pania..przemila osoba...samotna,potrzebujaca towarzysza :) kocha pieski i chcialabym w przyszlosci przygarnac jeszcze pare..aby moc pomoagac tym bezdomnych istotką :)
Zaproponowala mi kwote 300zl na miesiac...w tym na poczatek musimy zawiezc jej karme ale mysle ze z tym nie bedzie problemy.Najwazniejszy jest fakt iz domek znajduje sie w woj.mazowieckim czyli w zasiegu...i transport nie pochłonie z naszego niewielkiego budzetu az tak ogromnej sumy.Poprosiłam DIF-a aby jutro sprawdzila dokladnie warunki mieszkalne...oraz oczywiscie ogród,czy jest odpowiednio ogrodzony :) poniewaz noce sa juz zimne piesek spanie miałby w domu a za dnia na ogrodzie.
Jutro ponownie bede kontaktowała sie z ta Panią i bede wiedziala jaki bedzie final

Posted

jutro bede musiala jeszcze poruszyć dość ciezki temat...bede musiala powiedziec Pani ktora chce przygarnac blackiego z jakiego powodu musi opuscic obecny dt. :( nie mam pojecia jak zareaguje...ale napewno dam znac jaki bedzie final

Posted

[quote name='madzia_eska']jutro bede musiala jeszcze poruszyć dość ciezki temat...bede musiala powiedziec Pani ktora chce przygarnac blackiego z jakiego powodu musi opuscic obecny dt. nie mam pojecia jak zareaguje...ale napewno dam znac jaki bedzie final[/QUOTE]

Jak się wszystko uda pomogę ze zdjęciami na wątku, bo nie wiem czy Pani Ewa jest skomputeryzowana.
W ogóle, jak będziecie chciały będę miała baczenie na psiaka i warunki w jakich przebywa.
:cool3::mad:

Posted

[URL]http://www.dogomania.pl/threads/183211-Prosimy-o-wsparcie-dla-BRUNA-z-Boguszyc-jest-miejsce-w-hoteliku-brakuje-tylko-50-zł!?p=15471719#post15471719[/URL]
Proszę o wsparcie dla Bruna .... Tak mało już brakuje ....

Posted

zadzwoniłam do niej o 7:20 ;) opowiedzialam o całej sytuacji...jaka jest przyczna ze blacky musi opuscic obecny dom tymczasowy..nie zmienila zdania...nadal chce abysmy przywiozły go do niej :)) dziś DIF-a :)) odwiedzi Panią aby sprawdzic warunki i przesle mi fotki na e-maila...także wstawie je wieczorem..jesli wszystko bedzie wporzadku chcialabym jutro po poludniu przetransportować blackiego...tylko jeszcze musze zalatwić transport.

Posted

czekamy na info odnosnie warunkow tymczasu... blagam wejdzcie na watek i pomozcie: [url]http://www.dogomania.pl/threads/193453-Sunia-w-TRAGICZNYCH-WARUNKACH-B%C5%81AGAMY-O-DT-lub-DS-oraz-og%C5%82oszenia-SKIERNIEWICE/page8[/url]

Posted

ciotki, cały czas bacznie obserwuje wątek Blackiego - nie jestem w stanie dac wiele ale jak tylko dostanę wypłatę a Blacky pojedzie do nowego DT to mozecie liczyć na moje wsparcie :)

Posted

[quote name='madzia_eska']zadzwoniłam do niej o 7:20 ;) opowiedzialam o całej sytuacji...jaka jest przyczna ze blacky musi opuscic obecny dom tymczasowy..nie zmienila zdania...nadal chce abysmy przywiozły go do niej :)) dziś DIF-a :)) odwiedzi Panią aby sprawdzic warunki i przesle mi fotki na e-maila...także wstawie je wieczorem..jesli wszystko bedzie wporzadku chcialabym jutro po poludniu przetransportować blackiego...tylko jeszcze musze zalatwić transport.[/QUOTE]

trzymam kciuki :)

Posted

[I][quote name='madzia_eska']dziewczynki jutro rano wstawie fotki abyscie mogly zobaczyć w jakich warunkach bedzie nasz blackuś :) wieczorem razem z mama wioze go na miejsce :)[/QUOTE][/I]

[B]... super wiadomość !!! <D.-[COLOR=red]chłopczyk[/COLOR]>[/B]

Posted

[quote name='madzia_eska']dziewczynki [B]jutro rano[/B] wstawie fotki abyscie mogly zobaczyć w jakich warunkach bedzie nasz blackuś wieczorem razem z mama wioze go na miejsce [/QUOTE]

Jutro rano dawno minęło...:mad::evil_lol:

Czy psiak dojechał, tak jak było w planie? Nie było jakiejś "obsuwy"?

Posted

Dziewczyny przepraszam najmocniej ze nie dałam wczoraj znaku życia...miałam strawszne urwanie głowy.O 20 zabrałam Blackiego i przetransportowałam go do nowego domu tymczasowego...Później nie mialam dostepu na internetu bo nocowałam w wawie.Wyglada na to ze Blacky sie powoli klimatyzuje...dziś kontaktowałam się z Panią ktora go przygarneła powiedziała ze wszystko wporzadku...poznaje teren ale nie odstepuje jej na krok :) spał z nią w domku...narazie nie rozrabia ;) fotki dadamy wieczorkiem :)

Posted

Co z Blacky????????????

Proszę 9 osób o 5 zł miesiecznie dla Bruna [URL="http://www.dogomania.pl/threads/183211-Prosimy-o-wsparcie-dla-BRUNA-z-Boguszyc-jest-miejsce-w-hoteliku-brakuje-tylko-50-zł!?p=15489457#post15489457"][COLOR=#4444ff]http://www.dogomania.pl/threads/1832...7#post15489457[/COLOR][/URL]