karoluch Posted October 13, 2010 Posted October 13, 2010 Przepraszam, że nie pisałam, strasznie zalatana jestem. Koreczek ma się całkiem dobrze, ten pierwszy entuzjazm, że ból ustał, już minął, ale i tak jest pełna życia do tego stopnia, że czasem na spacerach nie idzie dwa kroki smętnie za nami, tylko jest przed nami na w pełni wyciągniętej 10m smyczy :) szwy już zdjęte, dość ładnie się wszystko zagoiło, przy ich zdejmowaniu w Korę wstąpił niebywały duch walki ;) to straszna panikara, wystarczy położyć ją na boku i przytrzymać łapki, a drze się jak by ją ze skóry obdzierali. Szwów miała o ile dobrze pamiętam 36. Ida, podeślę Ci nowe zdjęcia Koreczka do wrzucenia na wątek :) Quote
idusiek Posted October 13, 2010 Author Posted October 13, 2010 ooo super ! Korunia dostała nowe życie w prezencie od dogomaniaków :) Czekam na fotki, wstawię wieczorkiem ;) karoluch- jesteś przekochana :):):) Quote
AgusiaP Posted October 13, 2010 Posted October 13, 2010 Bardzo sie cieszę, że u Korci wszystko ok :multi::multi::multi: Karoluch jesteś wielka :loveu::loveu::loveu: Quote
idusiek Posted October 14, 2010 Author Posted October 14, 2010 a nieprawda :) oto Korunia po operacji - fotki prosto od karoluch :) Zobaczcie jaka niunia fajna, kochana, wdzięczna Karolinie i Wam wszystkim .. i bez guuuuza ! Quote
LadyBell Posted October 14, 2010 Posted October 14, 2010 Jak dziewczynka się czuje? Szwy już zdjęte? Quote
karoluch Posted October 14, 2010 Posted October 14, 2010 W porównaniu do zdjęć ze schroniska najbardziej, poza brakiem guza, podoba mi się w obecnej Korze to radosne spojrzenie i lepszy wygląd sierści, już nie jest skołtuniona, brudna i matowa, jak na stan zdrowia Kory, wygląda całkiem przyzwoicie :) jeśli Kora nie ma ze sobą swojego ucha wieprzowego, jest bardzo niezadowolona. Ciężko mi przychodzi kupowanie tych uszu, bo u nas nikt poza kotami i psem nie je mięsa, ale Korek uwielbia wędzone uszy - dziamie takie jedno przez 3 dni, a potem, jeśli nie dostanie nowego jest bardzo niezadowolona ;) Quote
karoluch Posted October 14, 2010 Posted October 14, 2010 czasem próbuje nawet zabierać ucho na spacer ;) Quote
mysza 1 Posted October 14, 2010 Posted October 14, 2010 Ale fajne fotki, jak milo się patrzy :) Strasznie mnie cieszy to uratowane zycie. Quote
idusiek Posted October 14, 2010 Author Posted October 14, 2010 karoluch napisał(a):czasem próbuje nawet zabierać ucho na spacer ;) JEST PEWNIE DO NIEGO BARDZO PRZYWIĄZANA ;) moj staruszek Roman czasami probuje zabierać piłkę na spacer- po czym zostawia ją jak sika ..i zapomina...;) Quote
karoluch Posted October 14, 2010 Posted October 14, 2010 jeszcze raz chciałabym Wam wszystkim podziękować za wsparcie dla Koreczka, bez Waszej pomocy byłoby nam znacznie trudniej dać jej to co ma teraz - komfort życia bez strasznego bólu. :loveu: Quote
idusiek Posted October 14, 2010 Author Posted October 14, 2010 nie wygłupiaj się ! ;) Gdyby nie Ty , nie byłoby na kogo zbierać i kogo ratować :) Quote
AgusiaP Posted October 14, 2010 Posted October 14, 2010 Koruni ty już w cudownym domku a ta mała sunieczka śpi biedna na trawie. Sorki dziewczyny :oops: http://www.dogomania.pl/threads/1945...u-nie-ma-czasu.... Quote
AgusiaP Posted October 15, 2010 Posted October 15, 2010 Dziękuje już poprawiam http://www.dogomania.pl/threads/194573-Nie-dajmy-jej-zastrzelić!-Mała-sunia-spod-wiejskiego-sklepu-nie-ma-czasu.... Quote
Asia & Ginger Posted October 15, 2010 Posted October 15, 2010 Ale Korunia odżyła po usunięciu guza. :p To wspaniale, że możemy oglądać ją szczęśliwą. :loveu: :loveu: :loveu: Quote
AgusiaP Posted October 16, 2010 Posted October 16, 2010 Karoluch dla Ciebie i Koruni przesyłam buziaczki. Ojjj dla Was wszystkich oczywiście też ;) Quote
idusiek Posted October 16, 2010 Author Posted October 16, 2010 ale dla Karoliny i Kory specjalne :) Quote
AgusiaP Posted October 16, 2010 Posted October 16, 2010 Idusiek dla wszystkich specjalne :lol:;):eviltong: Quote
idusiek Posted October 20, 2010 Author Posted October 20, 2010 Kochani, przepraszam, że się wcianam :-( ale zapraszam na wątek naszego znaleziska...POMÓŻCIE JAK MOŻECIE- MY SAME 2 NIE DAMY RADY :-( http://www.dogomania.pl/threads/1947...post15566166ó Quote
idusiek Posted November 3, 2010 Author Posted November 3, 2010 Kora no właśnie, chyba jest za dobrze, bo karoluch milczy;) Quote
Recommended Posts