Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 496
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Przepraszam, że nie pisałam, strasznie zalatana jestem. Koreczek ma się całkiem dobrze, ten pierwszy entuzjazm, że ból ustał, już minął, ale i tak jest pełna życia do tego stopnia, że czasem na spacerach nie idzie dwa kroki smętnie za nami, tylko jest przed nami na w pełni wyciągniętej 10m smyczy :) szwy już zdjęte, dość ładnie się wszystko zagoiło, przy ich zdejmowaniu w Korę wstąpił niebywały duch walki ;) to straszna panikara, wystarczy położyć ją na boku i przytrzymać łapki, a drze się jak by ją ze skóry obdzierali. Szwów miała o ile dobrze pamiętam 36. Ida, podeślę Ci nowe zdjęcia Koreczka do wrzucenia na wątek :)

Posted

W porównaniu do zdjęć ze schroniska najbardziej, poza brakiem guza, podoba mi się w obecnej Korze to radosne spojrzenie i lepszy wygląd sierści, już nie jest skołtuniona, brudna i matowa, jak na stan zdrowia Kory, wygląda całkiem przyzwoicie :) jeśli Kora nie ma ze sobą swojego ucha wieprzowego, jest bardzo niezadowolona. Ciężko mi przychodzi kupowanie tych uszu, bo u nas nikt poza kotami i psem nie je mięsa, ale Korek uwielbia wędzone uszy - dziamie takie jedno przez 3 dni, a potem, jeśli nie dostanie nowego jest bardzo niezadowolona ;)

Posted

karoluch napisał(a):
czasem próbuje nawet zabierać ucho na spacer ;)

JEST PEWNIE DO NIEGO BARDZO PRZYWIĄZANA ;) moj staruszek Roman czasami probuje zabierać piłkę na spacer- po czym zostawia ją jak sika ..i zapomina...;)

Posted

jeszcze raz chciałabym Wam wszystkim podziękować za wsparcie dla Koreczka, bez Waszej pomocy byłoby nam znacznie trudniej dać jej to co ma teraz - komfort życia bez strasznego bólu. :loveu:

• 2 weeks later...