Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Napisałam do JAMORA czy podejmie się pracy ze Śledzikiem i czy dla niego znalazłoby się miejsce w Jego hoteliku, ale , ale i to najgorsza część "zabawy " - kasa. Bez zbiórki nie da rady, os nie stać na takie opłaty, możemy dać karmę ; sucha, puszki i makaron , no i na start jak już pisałam 100 zł . Bedziemy się wdzięczyć do osób zaprzyjaźnionych z Niemiec, Szwajcarii i Holandii o jakieś deklaracje na ten cel... za skutki jednak ręczyć nie możemy. Dogo07 chyba czas zacząć akcję ; zbiórka środków na hotelik ? Spóbujemy ? Ewa

Posted

Niestety u Jamora brak miejsc i nie wiadomo kiedy coś by się znalazło. Wszelkie przyjęcia wstrzymane . Musimy poszukać dalej. Niestety ja nie umiem sie tak bawić ze Śledzikiem jak Agnieszka , a poza tym jak mnie obstąpia Zojka, Pędzelek i Gutka... Zazdrość mnie wzięła jak przyszedł Pan Józef , podszedł do Śledzika , ten leżał na wersalce , nie uciekał i dał się spokojnie pomiziać. Ewa

Posted

wasz sledzik podobny do orena ktory był u mnie na DT
tak wygladał jak przyjechał

a tak po kilku dniach

tu reszta jego zdjec http://jamor.fotosik.pl/albumy/673714.html
jakbyscie nieznalazły DT a miały pełne deklaracje to przypomijcie mi sie. szykuje jedno pomieszczenie takie exlusiv , glazura, tarakota z ogrzewaniem podłogowym, ale przyslali mi nie takie kalbe grzejne i czekam i czekam i stoje z robotą. trzymajcie i niech moc bedzie z Wami

Posted

woooooooooooow, kurcze ten psiak na zdjeciu to wypisz wymaluj nasz Sledzinski! :) To chyba czas pozbierac deklaracje, co by Sledzik nie siedzial w Boguszycach, ale hasal rozbawiony u Jamora... czy ktos sie na tym zna i zglasza na ochotnika :):):)? /Agnieszka

Posted

Sledzik nas mile zaskoczyl :) Podczas sobotniej wizyty, zobaczywszy swojego ulubionego opiekuna podbiegl na porcje miziania, no co trzeba bylo sytuacje wykorzystac:evil_lol: i my pomizialysmy kudlacza. I... wcale nie uciekal acz nieco byl skonfundowany. Ba on sie nawet usmiechal . Ewa

Posted

Jestem u Śledzika :) wygląda na to, że chłopak jest mniejszy od Bruna tak na moje oko sięga nieco powyżej łydki?? Zaraz zadzwonię do Donki i zapytam czy zamiast Bruna przyjęłaby Śledzika i ile jego pobyt by kosztował. Na chwile obecną jeśli dobrze się orientuję Śledzik miałby następujące deklaracje:

_Goldenek2 - 40 zł
Nevada - 20 zł
ostatniaszansa/Ewa - 30 zł
ostatniaszansa/Agnieszka - 10 zł (pozwoliłam sobie wpisac Wasze deklaracje, mam nadzieję, że nie macie mi tego za złe??)
mikoada - 20 zł
rodzice mikoady - 10 zł

Razem 130 zł

Jeśli coś pomyliłam proszę dajcie znac :)
Na koncie Bruna obecnie jest ponad 800 zł więc troszkę pieniążków jest byłoby na transport i przynajmniej jeden miesiąc hoteliku. Jeśli deklarujący się zgodzą myślę, że Śledzik mógłby jechac już w tym tygodniu...

Posted

Ja też od Bruna jestem.
On jest ŚLICZNOŚCIOWY!!!!
I adopcyjny, że szok:-)
Cudny jest, zabierajcie go jak najszybciej!!
Ma takie drobniutkie nóżki, będzie chyba musiał troszkę schudnąć:-)
A on nie jest w typie jakiejś rasy??
Oczywiście moją deklarację deklaruję Śledzikowi!!
Na piszcie ile on ma, ile siedzi w schronie.

Na wątku Bruna przeczytałam o czipach. Co z czipem, jeśli psiak znajdzie domek z tymczasu?
Można czipa przepisać na inną osobę?

Posted

Rozmawiałam przed chwilą z Donką. Zgodziła się żeby Śledzik przyjechał zamiast Bruncia. Jego pobyt w hotelu kosztowałby 280 zł + karma. Tylko nie wiem czy zgadzacie się żeby Śledzik był w kojcu?? Na chwile obecną tylko takie miejsce posiada Donka...

Posted

Jak dobrze, że jesteście Dziewczyny :lol:.

Mnie ostatnio zasmuciły pewne wydarzenia na dogomanii, i jakoś tak sił zabrakło i optymizmu, i już nawet myślałam, że Śledzik ma małe szanse na pomoc.

A co z Brunem, dlaczego on nie jedzie ?

Posted

Dogo07 jak wiesz są ludzie i taborety . Są tacy co pomagaja ile im sił, wiedzy, możliwości są tacy co sieją zamęt , wzniecają konflikty i mocni są a i owszem w gębie siedząc przed monitorem . Bierz tak jak my, to co na plus. Nie raz mamy dosyć, brakuje sił , wiary, ale jedziemy tam do Boguszyc i co mamy powiedzieć tym 450 psiakom ? A Ty i inni własnie tymże psiakom boguszyckim pomagacie. Śledzik... ech nie czytałaś Dogo07 , no :mad:
Przeca pisałam dał mi się nie tylko pogłaskać ale nawet poczesać :multi:
Bruno, niestety sprawe odkładamy na dłużej On wymaga znacznie więcej czasu , kontaktów, obłaskawiania. W tym czasie może skorzystac inny psiak . Mam nadzieję , że Donka poradzi sobie ze Śledzikiem, oswoi ze sobą i z inszymi babami. Bardzo trzeba go pilnować, on w sumie nie zna innego zycia jak schroniskowe. :shake: A jakby jeszcze udało się go wykąpać, wyczesać...Ewa

Posted

[quote name='ostatniaszansa'] A zdjecia na ladnym tle, sa na razie awykonalne.... to sa Boguszyce, tlo jakie jest kazdy widzi.:( /Agnieszka

Śledzik na trawce, Śledzik-nocna eskapada, Śledzik w parku :-)

Posted

Mamy w Szwajcarii niewidomego Kubusia, ktory ma Pania podrozniczke. Co prawda tak daleko sie nie zapuszczaja, ale co pewien czas dostajemy serie zdjec pt "Kubus na tle gor, Kubus z krowami, Kubus przy strumieniu, Kubus na dluzszej wycieczce" :):):) /Agnieszka