paulinken Posted October 21, 2010 Posted October 21, 2010 I jeszcze tu: http://www.dogomania.pl/threads/194910-K%C4%98DZIERZYN-KO%C5%B9LE-sprawdzony-dom-dla-kilkulatka-p%C5%82ec-oboj%C4%99tna-z-DT-szczeg%C3%B3%C5%82y-w-po%C5%9Bcie Quote
ostatniaszansa Posted October 22, 2010 Author Posted October 22, 2010 Napisałam do JAMORA czy podejmie się pracy ze Śledzikiem i czy dla niego znalazłoby się miejsce w Jego hoteliku, ale , ale i to najgorsza część "zabawy " - kasa. Bez zbiórki nie da rady, os nie stać na takie opłaty, możemy dać karmę ; sucha, puszki i makaron , no i na start jak już pisałam 100 zł . Bedziemy się wdzięczyć do osób zaprzyjaźnionych z Niemiec, Szwajcarii i Holandii o jakieś deklaracje na ten cel... za skutki jednak ręczyć nie możemy. Dogo07 chyba czas zacząć akcję ; zbiórka środków na hotelik ? Spóbujemy ? Ewa Quote
katik Posted October 22, 2010 Posted October 22, 2010 zaznaczam wątek, jednak na razie nie mogę pomóc. :( Uwielbiam takie kudłacze. :loveu: Quote
Onaa Posted October 22, 2010 Posted October 22, 2010 Witamy :). U Śledzika tak mało osób, nie wiem czemu ten biedny przerażony psiak mało kogo chwyta za serce :(. Quote
ostatniaszansa Posted October 24, 2010 Author Posted October 24, 2010 Niestety u Jamora brak miejsc i nie wiadomo kiedy coś by się znalazło. Wszelkie przyjęcia wstrzymane . Musimy poszukać dalej. Niestety ja nie umiem sie tak bawić ze Śledzikiem jak Agnieszka , a poza tym jak mnie obstąpia Zojka, Pędzelek i Gutka... Zazdrość mnie wzięła jak przyszedł Pan Józef , podszedł do Śledzika , ten leżał na wersalce , nie uciekał i dał się spokojnie pomiziać. Ewa Quote
abra64 Posted October 25, 2010 Posted October 25, 2010 Bardzo mi się podoba i bardzo go zal niestety nie mam jak pomóc może trzeba na innych stronach jeszcze o nim pisac Quote
abra64 Posted October 25, 2010 Posted October 25, 2010 moze wstaw na ten wątek http://www.dogomania.pl/threads/185918-25-domków-chce-kudłatego-psa-Proszę-NIE-pisać-na-tym-wątku!/page26?highlight=kud%C5%82acze+potrzebie Quote
jamor Posted October 26, 2010 Posted October 26, 2010 wasz sledzik podobny do orena ktory był u mnie na DT tak wygladał jak przyjechał a tak po kilku dniach tu reszta jego zdjec http://jamor.fotosik.pl/albumy/673714.html jakbyscie nieznalazły DT a miały pełne deklaracje to przypomijcie mi sie. szykuje jedno pomieszczenie takie exlusiv , glazura, tarakota z ogrzewaniem podłogowym, ale przyslali mi nie takie kalbe grzejne i czekam i czekam i stoje z robotą. trzymajcie i niech moc bedzie z Wami Quote
Piromanka Posted October 26, 2010 Posted October 26, 2010 Zapisuję Śledzika i pomyślę jak pomóc. Quote
ostatniaszansa Posted October 26, 2010 Author Posted October 26, 2010 woooooooooooow, kurcze ten psiak na zdjeciu to wypisz wymaluj nasz Sledzinski! :) To chyba czas pozbierac deklaracje, co by Sledzik nie siedzial w Boguszycach, ale hasal rozbawiony u Jamora... czy ktos sie na tym zna i zglasza na ochotnika :):):)? /Agnieszka Quote
ostatniaszansa Posted November 3, 2010 Author Posted November 3, 2010 Sledzik nas mile zaskoczyl :) Podczas sobotniej wizyty, zobaczywszy swojego ulubionego opiekuna podbiegl na porcje miziania, no co trzeba bylo sytuacje wykorzystac:evil_lol: i my pomizialysmy kudlacza. I... wcale nie uciekal acz nieco byl skonfundowany. Ba on sie nawet usmiechal . Ewa Quote
mikoada Posted November 8, 2010 Posted November 8, 2010 Jestem u Śledzika :) wygląda na to, że chłopak jest mniejszy od Bruna tak na moje oko sięga nieco powyżej łydki?? Zaraz zadzwonię do Donki i zapytam czy zamiast Bruna przyjęłaby Śledzika i ile jego pobyt by kosztował. Na chwile obecną jeśli dobrze się orientuję Śledzik miałby następujące deklaracje: _Goldenek2 - 40 zł Nevada - 20 zł ostatniaszansa/Ewa - 30 zł ostatniaszansa/Agnieszka - 10 zł (pozwoliłam sobie wpisac Wasze deklaracje, mam nadzieję, że nie macie mi tego za złe??) mikoada - 20 zł rodzice mikoady - 10 zł Razem 130 zł Jeśli coś pomyliłam proszę dajcie znac :) Na koncie Bruna obecnie jest ponad 800 zł więc troszkę pieniążków jest byłoby na transport i przynajmniej jeden miesiąc hoteliku. Jeśli deklarujący się zgodzą myślę, że Śledzik mógłby jechac już w tym tygodniu... Quote
_Goldenek2 Posted November 8, 2010 Posted November 8, 2010 No jestem na wątku.... trafiłam od Bruna :) Quote
Awit Posted November 8, 2010 Posted November 8, 2010 Ja też od Bruna jestem. On jest ŚLICZNOŚCIOWY!!!! I adopcyjny, że szok:-) Cudny jest, zabierajcie go jak najszybciej!! Ma takie drobniutkie nóżki, będzie chyba musiał troszkę schudnąć:-) A on nie jest w typie jakiejś rasy?? Oczywiście moją deklarację deklaruję Śledzikowi!! Na piszcie ile on ma, ile siedzi w schronie. Na wątku Bruna przeczytałam o czipach. Co z czipem, jeśli psiak znajdzie domek z tymczasu? Można czipa przepisać na inną osobę? Quote
mikoada Posted November 9, 2010 Posted November 9, 2010 Rozmawiałam przed chwilą z Donką. Zgodziła się żeby Śledzik przyjechał zamiast Bruncia. Jego pobyt w hotelu kosztowałby 280 zł + karma. Tylko nie wiem czy zgadzacie się żeby Śledzik był w kojcu?? Na chwile obecną tylko takie miejsce posiada Donka... Quote
_Goldenek2 Posted November 9, 2010 Posted November 9, 2010 Lepszy kojec niż schron. Jestem na tak. http://www.dogomania.pl/threads/1960...3#post15697683 Cioteczki, proszę chociaż o 5 zł dla tej biedy Quote
Onaa Posted November 9, 2010 Posted November 9, 2010 Jak dobrze, że jesteście Dziewczyny :lol:. Mnie ostatnio zasmuciły pewne wydarzenia na dogomanii, i jakoś tak sił zabrakło i optymizmu, i już nawet myślałam, że Śledzik ma małe szanse na pomoc. A co z Brunem, dlaczego on nie jedzie ? Quote
ostatniaszansa Posted November 9, 2010 Author Posted November 9, 2010 Dogo07 jak wiesz są ludzie i taborety . Są tacy co pomagaja ile im sił, wiedzy, możliwości są tacy co sieją zamęt , wzniecają konflikty i mocni są a i owszem w gębie siedząc przed monitorem . Bierz tak jak my, to co na plus. Nie raz mamy dosyć, brakuje sił , wiary, ale jedziemy tam do Boguszyc i co mamy powiedzieć tym 450 psiakom ? A Ty i inni własnie tymże psiakom boguszyckim pomagacie. Śledzik... ech nie czytałaś Dogo07 , no :mad: Przeca pisałam dał mi się nie tylko pogłaskać ale nawet poczesać :multi: Bruno, niestety sprawe odkładamy na dłużej On wymaga znacznie więcej czasu , kontaktów, obłaskawiania. W tym czasie może skorzystac inny psiak . Mam nadzieję , że Donka poradzi sobie ze Śledzikiem, oswoi ze sobą i z inszymi babami. Bardzo trzeba go pilnować, on w sumie nie zna innego zycia jak schroniskowe. :shake: A jakby jeszcze udało się go wykąpać, wyczesać...Ewa Quote
Nevada Posted November 9, 2010 Posted November 9, 2010 [quote name='ostatniaszansa'] A zdjecia na ladnym tle, sa na razie awykonalne.... to sa Boguszyce, tlo jakie jest kazdy widzi.:( /Agnieszka Śledzik na trawce, Śledzik-nocna eskapada, Śledzik w parku :-) Quote
ostatniaszansa Posted November 9, 2010 Author Posted November 9, 2010 woooooow, boskie :):):) mozemy pociagnac "Sledzik pod piramidami", "Sledzik przy wodospadzie Niagara", "Sledzik zwiedza Paryz"... podoba mi sie! :)/Agnieszka Quote
Nevada Posted November 9, 2010 Posted November 9, 2010 może mu wywróżymy i zwiedzi kiedyś te miejsca z ukochanym panem? :-) Quote
ostatniaszansa Posted November 9, 2010 Author Posted November 9, 2010 Mamy w Szwajcarii niewidomego Kubusia, ktory ma Pania podrozniczke. Co prawda tak daleko sie nie zapuszczaja, ale co pewien czas dostajemy serie zdjec pt "Kubus na tle gor, Kubus z krowami, Kubus przy strumieniu, Kubus na dluzszej wycieczce" :):):) /Agnieszka Quote
Awit Posted November 9, 2010 Posted November 9, 2010 Powie mi ktoś co się dzieje, jeśli psiak ma czipa i ktoś go adoptuje, czy czipa się przepisuje na tę osobę? Quote
ostatniaszansa Posted November 10, 2010 Author Posted November 10, 2010 tak, zmienia sie w bazie czipow informacje o wlascicielu. /Agnieszka Quote
Recommended Posts