Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 3.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

rozliczam dokładnie opłatę za hotel za okres 05.09 - 05.10 - 450 zł

wpłaty z deklaracji jakie uzbieraliśmy na ten okres:

anita_happy
30 zł
happy-mamas 15 zł
Aimez_moi 20zł
Kama210 15 zł
Zofija -20 zł
czyli mamy 100 zł z 450 zł

[SIZE=4]resztę - [SIZE=5]350 zł [SIZE=4]:crazyeye::crazyeye: dołożone zostało z naszych bazarków
[SIZE=4]
[SIZE=3].... a nowych BAZARKÓW NA RAZIE BRAK ... fantów brak ...
[SIZE=4][SIZE=3]
.. i tak że jakoś ciągniemy do tej pory z takimi deklaracjami ... cud jakiś :shake:

Posted

yumanji - jak Ramzes po tych lekach ??? poprawiło mu się ???

czy można by mu było zrobić kastrację w takim stanie jak jest obecnie ??
proszę ... zorientuj się - czy można ?? i ile by kosztowała ???
bo już 100 zł by było na kastrację ...

..................

przy okazji zapraszam wszystkich na bazarek książkowy min. dla Naszego Cywila - http://www.dogomania.pl/threads/192555-Ksi%C4%85zka-dla-kazdego-na-owczarki-Cywila-Miodka-i-Elz%C4%99-do-23-wrzesnia-br.

Posted

[quote name='kama210']rozliczam dokładnie opłatę za hotel za okres 05.09 - 05.10 - 450 zł

wpłaty z deklaracji jakie uzbieraliśmy na ten okres:

anita_happy
30 zł
happy-mamas 15 zł
Aimez_moi 20zł
Kama210 15 zł
Zofija -20 zł
czyli mamy 100 zł z 450 zł

[SIZE=4]resztę - [SIZE=5]350 zł [SIZE=4]:crazyeye::crazyeye: dołożone zostało z naszych bazarków
[SIZE=4]
[SIZE=3].... a nowych BAZARKÓW NA RAZIE BRAK ... fantów brak ...
[SIZE=4][SIZE=3]
.. i tak że jakoś ciągniemy do tej pory z takimi deklaracjami ... cud jakiś :shake:

dobrze, że te bazarki podratowały sytuacje

a na chamowku pokazal sie pies podobny do Ramzesa tzn jeszcze większy i bardziej chudy. juz 2 razy mi uciekl kiedy chialem mu dac jesc ale z pewnych zrodel wiem, ze kreci sie po chamowku

Posted

pudzian321 napisał(a):
dobrze, że te bazarki podratowały sytuacje

a na chamowku pokazal sie pies podobny do Ramzesa tzn jeszcze większy i bardziej chudy. juz 2 razy mi uciekl kiedy chialem mu dac jesc ale z pewnych zrodel wiem, ze kreci sie po chamowku

wiem o którym mówisz... jest wyższy trochę i taki sam chudy ... kręci sie też koło dworca - od dwóch dni go widzę ...
a ponadto własnie dokarmiałam dwa psy koło bramy - kolejne podrzutki ... pierwszy raz je widze ...
i 3-ech stałych rezydentów z dworca ....

Posted

SPOKO, CZEKAMY ... ale nie wiem np. czy go ogłaszać czy czekać dopiero na wyniki ...
....czas to tez pieniądz .. z którym u nas nie za ciekawie ...
a co z ta ewentualną kastracją ? dowiesz się czy mógłby być ewentualnie kastrowany w najblizszym czasie ?

Posted

Kastrowac go mozna kiedy zechcemy,nie ma problemu.O transport proscie dla Anity,dowiem sie o koszt.Przy okazji przypominam sie z resztka kasy,mala,to fakt,ale zawsze.Tam zostalo 50 zl,
czy to jakos z Anita,bo stracilam rachube,szczerze mowiac.Tak samo,jak z Cywilem i Miodkiem.Moglabys jakies rozliczenie wkleic,bo sie zgubilam.
A problemy z tzrustka ma na 90 procent.I tak go tzreb oddac,wiec ja bym dawala ogloszenia,tylko dopiero ,jak komus pzrypanie do gustu,to mowilabym o problemie zdrowotnym.