anita_happy Posted October 5, 2010 Posted October 5, 2010 [quote name='IVV']moze trzeba zmienic cos w ogloszeniach ??? macie jakies pomysly by zrobil sie wiekszy ruch ? RAMZES DZIEKI naszemu FaceBookowi :) którego moderuje JA i pudzian321 ma kolejna fanke!!! Beata G/fb/ - miesiecznie będzie wpłacać 100 zł !!!!!!!!!! /na konto Stowarzyszenia, aimez nie stresuj sie :)/ Quote
Betson Posted October 5, 2010 Posted October 5, 2010 tak, to prawda. chcę jakoś pomóc Ramzesowi, chociaż tyle...jestem z Wami i będę się starała pomagać bardziej. Quote
Aimez_moi Posted October 5, 2010 Author Posted October 5, 2010 Betson napisał(a):tak, to prawda. chcę jakoś pomóc Ramzesowi, chociaż tyle...jestem z Wami i będę się starała pomagać bardziej. o Boziuniu.....:):) to super....:) wielkie dzieki Kochaniutka.....:):) Quote
paulinken Posted October 5, 2010 Posted October 5, 2010 Fantastycznie! Dzięki w imieniu Ramziesiątka :) Quote
Betson Posted October 5, 2010 Posted October 5, 2010 ja też się cieszę że mogę jakoś pomóc. od czegoś trzeba zacząć:-) jutro po ustaleniu szczegółów z Anitą zrobię przelew. ale tak jak napisała, chyba najlepiej będzie na konto Stowarzyszenia z którym współpracujecie. a w Wawie będę mogla co jakiś czas podrzucać Anicie rzeczy dla psiaków (koce, karmę itd.). Quote
anita_happy Posted October 5, 2010 Posted October 5, 2010 ja to nazywam MAGIA INTERNETU....i jeszcze mamy Cię na WĄTKU!!!! superrrrrrrrrrr Quote
Lolalola Posted October 5, 2010 Posted October 5, 2010 Ramzesiu,ale Ci fajna cioteczka przybyla:)glowka do gory psiaku:) Quote
Aimez_moi Posted October 5, 2010 Author Posted October 5, 2010 Ramzes ma tutaj same fajowe Cioteczki.........:):) Quote
IVV Posted October 6, 2010 Posted October 6, 2010 no nareszcie ktos sie poznal na Ramzesiku i jego walorach ;) a moze nowa cioteczka bedzie mogla go odwiedzac ??? Quote
Betson Posted October 6, 2010 Posted October 6, 2010 dziś zrobiłam przelew, powinien niebawem dojść także rozliczenie będzie wkrótce:-) mam nadzieję, że Ramzesik czuje się dobrze:-) Quote
yumanji Posted October 6, 2010 Posted October 6, 2010 Lata jak wariat po podworku,apetyt dopisuje,mam wrazenie,ze jest lepiej po metronidazolu . Quote
kama210 Posted October 6, 2010 Posted October 6, 2010 Aimez zrób zestawienie wpłat ... ja ci przeleję moje 15 zł ... bo znowu nie wiem ile z bazarków trzeba dołożyć , a tak w ogóle to nie wiem czy starczy ... z wpłat IVV zapłacę yumanji 50 zł które wisimy od sierpnia i 40 zł za metronidazol ... :) :) witamy nową cioteczke u Ramzesa ... dziekujemy za pomoc .. :) :) Twoje pieniązki pójda najwyżej na opłacenie hoteliku na następny miesiąc- chociaż mam nadzieję że Ramzes już będzie miał dom za ten czas ... Quote
Betson Posted October 6, 2010 Posted October 6, 2010 spoko, ja też mam nadzieję, że Ramzes znajdzie wspaniały dom. dajcie koniecznie znać co i jak. jeśli okaże się, że Ramzesik nie będzie potrzebował tych pieniędzy, to przecież są jeszcze inne kochane zwierzaki, które potrzebują pomocy. Quote
kama210 Posted October 6, 2010 Posted October 6, 2010 u nas ich pod dostatkiem takich bid, jak będziemy mieć jakieś zabezpieczenie, można zgarnąć z ulicy następną bidę ... dzięki ... Quote
IVV Posted October 6, 2010 Posted October 6, 2010 tak ,a jest ich sporo czekajacych...:( i zima idzie ,a one na ulicy pod chmurka Quote
IVV Posted October 6, 2010 Posted October 6, 2010 yumanji napisał(a):Lata jak wariat po podworku,apetyt dopisuje,mam wrazenie,ze jest lepiej po metronidazolu . metronidazol to wspanialy lek!!! ja bez niego pod reka nie moge spokojnie zyc. moja sucz pieknie na niego reaguje . Quote
Aimez_moi Posted October 6, 2010 Author Posted October 6, 2010 Wplaty na Ramzesa....... 27.09.2010.............Magenka1.............10zl i to wszystko..... acha i jeszcze nasze deklaracje...... Quote
IVV Posted October 6, 2010 Posted October 6, 2010 yumaji masz pelna skrzynke :( ,a jest bardzo pilna sprawa .sa dwa psy do uspienia .wlasciciel juz nawet wykopal dol nim przyjda mrozy... http://www.dogomania.pl/threads/191280-Psy-opisane-w-Wyborczej.-2-psy-do-uśpienia/page19 Quote
kama210 Posted October 6, 2010 Posted October 6, 2010 [quote name='yumanji']Bedzie jadl,jesli zalatwicie i wtedy sie odp rozliczymy.Na razie wisi 5o zl za pobyt sierpniowy i 40 zl za metronidazol.[/QUOTE] przelałam 90 zł ... z pieniędzy podarowanych przez IVV ... Quote
anita_happy Posted October 6, 2010 Posted October 6, 2010 ludzie pytają o Ramzesa...na FB..na emile...odpisuje...ja juz nie mam siły klikac...o zabola pytają, a ja wciskam juz inne Quote
anita_happy Posted October 6, 2010 Posted October 6, 2010 [quote name='paulinken']A ja nadal potrzebuję adres yumanji, żeby przesłać metronidazol ;)[/QUOTE] przypominam....i PYTANIE...ile on ten metronidazol ma dostawac...jak dalej to kupie na receptę i wysle Quote
kama210 Posted October 6, 2010 Posted October 6, 2010 anita przeklej to do postu z rozliczeniami - - już prawie godzinę grzebię i wybieram wszystko żeby nie przegapić i mieć wsio na bieżąco : 1. dopisz paulinken do miesięcznych deklaracji od października - 10 zł :loveu::loveu: [quote name='paulinken']Jurand pojechał do domku, więc swoją deklarację mogę przekazać na innego psiaka - Ramzes ma u mnie 10 zł co miesiąc. oraz Betson - od października - 100 zł m/ąc :crazyeye::loveu::loveu: [quote name='Betson']tak, to prawda. chcę jakoś pomóc Ramzesowi, chociaż tyle...jestem z Wami i będę się starała pomagać bardziej. 2 . uzupełnij - rozliczenie za wrzesień - tj. a okres 05.09 - 05.10 - 450 zł anita_happy 30 zł happy-mamas 15 zł Aimez_moi 20zł Kama210 15 zł Zofija -20 zł czyli mamy 100 zł z 450 zł [SIZE=4]resztę - [SIZE=5]350 zł [SIZE=4]:crazyeye::crazyeye: dołożone zostało z naszych bazarków [SIZE=4] inne wydatki: - 80 zł - badanie krwi - zapłacone przez Lu_Gosiak :loveu::loveu: - 90 zł - /zaległe 50 zł do hoteliku za sierpień i metronidazol 40 zł / - zapłacone przez IVV :loveu::loveu: [quote name='anita_happy']RAMZES w kwesti rozliczenia 65 zł odrobaczenie i szczepienie = karty Orange zakupione yumanji przeze mnie Wright - niezapłacone jest jeszcze - cyt. " w poniedzialek dostal Catosal -wit B12,nieplacone" wpłaty dla Ramzesiątka: - pauilnken - 25 zł - na kastrację - wishnia - 50 zł Ramzes jest jeszcze na: [quote name='anita_happy']jest na forum...moze kto pomoże :/ http://www.rrclub.pl/forum/viewtopic.php?t=1756 [quote name='paulinken']Ramzes na onecie, nr 6 :) http://pies.onet.pl/1209,6,1,dom_potrzebny_od_zaraz,galeria.html Quote
kama210 Posted October 6, 2010 Posted October 6, 2010 a teraz Aimez pomęczę : [quote name='Aimez_moi']Wplaty na Ramzesa....... 27.09.2010.............Magenka1.............10zl i to wszystko..... acha i jeszcze nasze deklaracje...... chyba Aimez pomyliłaś - te 10 zł to deklaracja paulinken ... [quote name='Aimez_moi']Wplaty na Ramzesa we wrzesniu....... 09.09.2010............... Lu_Gosiak......... 80 zl na badania 10.09.2010................Zofija................20 zl 27.09.2010................Paulinken...........10 zl Dzis przyszla wplata Magenka1..........55 zl na szydlowieckie biedy.. a wpłata od Meganka1 /55 zł / to ogólnie dla psiaków czy na któregoś konkretnie ???? WIELKIE DZIĘKI dla Meganki :) ta wpłata Zofiji z 10.09 poszła na hotel za poprzedni miesiąc ... bo kama bazarowo - księgowa już się gubi po mału .. nie wiem w jakiej rubryczce sobie wpisać :) :) czyli obecnie na hotel Ramzesa za okres 05.10 - 05.11 mamy na razie tylko: 10 zł - paulinken 15 zł Kama210 20 zl Aimez ... , czyli 45 zl anita - jak rozliczyć Twoją deklarację i Twojej mamy / 35 zł / ??? - dasz może osobiście yumanji ... Quote
IVV Posted October 7, 2010 Posted October 7, 2010 dobrze ,ze jest takie zainteresowanie chlopakiem ,moze cos z tego pozytywnego dla niego wyniknie !!!!! Quote
Recommended Posts