anita_happy Posted August 31, 2010 Posted August 31, 2010 a ja jutro do RAMZESA JADE I RESZTY NASZYCH BUDRYSÓW!!!!!!!!!!oby niepadało!!!bedą foty poozowane Quote
Aimez_moi Posted September 1, 2010 Author Posted September 1, 2010 Ciekawe co z tych zdjeciow..... pada caly dzionek..... Quote
anita_happy Posted September 1, 2010 Posted September 1, 2010 [quote name='Aimez_moi']Ciekawe co z tych zdjeciow..... pada caly dzionek.....[/QUOTE] padało..a nawet lało.. zdjecia mam..ale ja tez padam..tula miala sterylkę zdjecia z domu JUTRO RAMZESIATKO..szczupłe bardzo...skóra ładna, troche tkanki tłuszczowej jest..ale zebra jak byly na wierzchu tak sa...leki jje na trzustke... yumanji daje mu czas na poprawę = jedno opakowanie leków jak nie bedzie zmian zmiana zywienia - bazarkó trzeba zrobic..bo wtedy karma odpowiednia podejrzenie.... yumanji podejrzewa, ze pies chorował u kogoś i ten dobry człwoek pozbyl sie psa - bo chory i chudy MILUSINSKI strasznie..grzeczny i do domu go ciagnie szczek ma ostry :) tzn. jest kogo sie bac... zdjecia jutor Quote
yumanji Posted September 2, 2010 Posted September 2, 2010 [quote name='anita_happy']padało..a nawet lało.. zdjecia mam..ale ja tez padam..tula miala sterylkę zdjecia z domu JUTRO RAMZESIATKO..szczupłe bardzo...skóra ładna, troche tkanki tłuszczowej jest..ale zebra jak byly na wierzchu tak sa...leki jje na trzustke... yumanji daje mu czas na poprawę = jedno opakowanie leków jak nie bedzie zmian zmiana zywienia - bazarkó trzeba zrobic..bo wtedy karma odpowiednia podejrzenie.... yumanji podejrzewa, ze pies chorował u kogoś i ten dobry człwoek pozbyl sie psa - bo chory i chudy MILUSINSKI strasznie..grzeczny i do domu go ciagnie szczek ma ostry :) tzn. jest kogo sie bac... zdjecia jutor[/QUOTE] Karma nowa bedzie w razie czego,bez obawy,na razie go obserwujemy. Quote
anita_happy Posted September 3, 2010 Posted September 3, 2010 ZDJECIA!!!! udawał, że jest groźny!!!ale szczek to on MAAAAAAAAAAA [IMG]http://i876.photobucket.com/albums/ab321/anita_happy/S6300261.jpg[/IMG] a tu jak na RAMZESA PRZYSTAŁ - mina godna SAMEGO FARAONA!! [IMG]http://i876.photobucket.com/albums/ab321/anita_happy/S6300180.jpg[/IMG] [I]moje ulubione:)[/I] niuniuś.... [IMG]http://i876.photobucket.com/albums/ab321/anita_happy/S6300157.jpg[/IMG] [IMG]http://i876.photobucket.com/albums/ab321/anita_happy/S6300177.jpg[/IMG] Quote
anita_happy Posted September 3, 2010 Posted September 3, 2010 nasz szczupak..yumanji poddałą taką teorię... ktos wywalił go bo pies pewnie zaczął chorować na trzustkę i coraz gorzej wyglaądał!! ale idzie mu na zycie... [IMG]http://i876.photobucket.com/albums/ab321/anita_happy/S6300184.jpg[/IMG] [IMG]http://i876.photobucket.com/albums/ab321/anita_happy/S6300165.jpg[/IMG]\ jedno ucho juz stójke robii.. Quote
IVV Posted September 3, 2010 Posted September 3, 2010 Anita chcialam do Ciebie napisac na pw ,ale masz zapchana skrzynke :( potrzebna mi jest Twoja profesjonalna pomoc w ogloszeniach na tym watku [URL]http://www.dogomania.pl/threads/192018-Maleńka-Milka-spała-na-ulicy-potopiono-jej-dzieci.-Proimy-o-pomoc-w-ogłoszeniach?p=15298165#post15298165[/URL] wiec gdybys mogla prosze bylabym Ci baaardzo wdzieczna :) dziewczyny nie maja takiego Pro jak Ty :cool3:,a mala trzeba wypchnac ,siedzi w jednym z moich boksow a tam nastepne bidy juz czekaja w tej zamojskiej mordowni... Quote
anita_happy Posted September 3, 2010 Posted September 3, 2010 [quote name='IVV']przepiekny jest !!!!![/QUOTE] JEST PIĘKNY...zjawiskowu i chudy :) szuka pana z nadwagą :) Quote
anita_happy Posted September 3, 2010 Posted September 3, 2010 Kama - jest takie rozliczenie RAMZESA za SIERPIEN...rozliczenie takie jak w lipcu???..szukam bo chce wkleic do pierwszego posta Quote
kama210 Posted September 3, 2010 Posted September 3, 2010 wklei też Cywila bo potem zaginie ... zajrzyj na pierwszą stronę - ja wkleiłam ja się wakacjowałaś :eviltong: ... doklei z sierpnia .,,, w lipcu było więcej wpłat - tylko 75 zł z bazarków dołożone , w sierpniu tylko 100 wpłat na Ramzesa - reszta z bazarków :shake:..... [B][SIZE=5]wisimy yumanji 100 zł - bo się okazało że hotel nie 400 a 450 .....[/SIZE][/B] Quote
Aimez_moi Posted September 3, 2010 Author Posted September 3, 2010 Oprocz 25zl od Pauliken na kastracje i 35zl od wrzesien1 i mojej deklaracji nie bylo zadnych wplat na Ramzesa...... Quote
anita_happy Posted September 3, 2010 Posted September 3, 2010 [quote name='kama210']wklei też Cywila bo potem zaginie ... zajrzyj na pierwszą stronę - ja wkleiłam ja się wakacjowałaś :eviltong: ... doklei z sierpnia .,,, w lipcu było więcej wpłat - tylko 75 zł z bazarków dołożone , w sierpniu tylko 100 wpłat na Ramzesa - reszta z bazarków :shake:..... [B][SIZE=5]wisimy yumanji 100 zł - bo się okazało że hotel nie 400 a 450 .....[/SIZE][/B][/QUOTE] no wiem, ze wkleilas...i fajnie..czytelne rozliczenie...bardzo... i tak powinnismy robic :) wisimy za Ramzesa bo mialo byc 400 plus karma...plus wet.../reasumujac 450 z karma na niego to jest oka/ mialo byc tak, ze nasza karma..ale Ramzes nie mogł jesc tej karmy taniej..tej od Elig nie chciał... INFORMUJE..ze mamy 3 torby niezłych markowych ciuchów :) Darczyńca - hmmm....nazwijmy JĄ Beniową mamą :) tzn.. mama mojego kolegi Benia.... Kama porobie fotki :) ale zabijesz sie wzrokiem jak zoabczysz transport :) Quote
Aimez_moi Posted September 4, 2010 Author Posted September 4, 2010 Ramzes ....... pokazujemy sie ....moze ktos dojrzy Twoj cudny pycholek........:) Quote
pati851 Posted September 4, 2010 Posted September 4, 2010 Ramzesku mój kochany widZę , że ładnie szalejesz. Mam nadzieję że znajdziesz domek. Quote
anita_happy Posted September 5, 2010 Posted September 5, 2010 rAMZES SIE POKAZUJE BO NAS jako kolejny psiak zadłuzony zdebetuje Quote
Aimez_moi Posted September 6, 2010 Author Posted September 6, 2010 A jak tam zdrowko cudnej chudziny........ moze troszke przytyl?.....:):) Quote
anita_happy Posted September 6, 2010 Posted September 6, 2010 Aimez_moi napisał(a):A jak tam zdrowko cudnej chudziny........ moze troszke przytyl?.....:):) chudy jest nadal...leki jje - jak nie przytyje po lekach to zmieniamy karme i zbieramy na weta... yumanji powiedziała, ze na bank ktos go wywalił bo pis sie pochorował - chudnia...on teraz jjje sporo. tłuszczyk pod skóra jest..futro ma ładne..ale żebra i cienki jest... yumanji mwi, ze niewarzny tłuszczyk - wazne jest to, ze ejst cienki i widac mu żebra i ta kooopa.... teraz już mniej biega niż latem, a nadal chudy :/ Quote
yumanji Posted September 6, 2010 Posted September 6, 2010 anita_happy napisał(a):chudy jest nadal...leki jje - jak nie przytyje po lekach to zmieniamy karme i zbieramy na weta... yumanji powiedziała, ze na bank ktos go wywalił bo pis sie pochorował - chudnia...on teraz jjje sporo. tłuszczyk pod skóra jest..futro ma ładne..ale żebra i cienki jest... yumanji mwi, ze niewarzny tłuszczyk - wazne jest to, ze ejst cienki i widac mu żebra i ta kooopa.... teraz już mniej biega niż latem, a nadal chudy :/ Nie wiem,czy go ktos wywalil,juz nie wymyslaj...specjalistka od chorob skory i trzrustki:eviltong:. Najwazniejsze,ze kupy sie unormowaly,moge wyslac zdjecia:cool3: Quote
Recommended Posts