Aimez_moi Posted September 15, 2010 Author Posted September 15, 2010 Kurcze Ramzes...... przytyj choc pol kilograma....... Pieniazki na badania przeslala Lu_Gosiak...... 80 zl..... Quote
Aimez_moi Posted September 16, 2010 Author Posted September 16, 2010 Witaj Ramzesku..... co tam nowego u Ciebie chlopie........ Quote
yumanji Posted September 16, 2010 Posted September 16, 2010 Wszystko ok,tylko ja koszmarnie pzreziebiona. Quote
IVV Posted September 16, 2010 Posted September 16, 2010 duzo Vit C jakies 3000 dziennie i bedziesz ok ;) Quote
Aimez_moi Posted September 17, 2010 Author Posted September 17, 2010 Albo moze cos aby sie bardzo dobrze rozgrzac.......:):) Quote
yumanji Posted September 17, 2010 Posted September 17, 2010 Jakas flaszeczka i kawalek mezczyzny... Quote
Aimez_moi Posted September 17, 2010 Author Posted September 17, 2010 Kochana....:) tak jest tylko szybko zanim wyzdrowiejesz...:):) Quote
IVV Posted September 17, 2010 Posted September 17, 2010 yumanji napisał(a):Jakas flaszeczka i kawalek mezczyzny... jakis mezczyzna i kawalek flaszeczki ;) Quote
Aimez_moi Posted September 19, 2010 Author Posted September 19, 2010 Moze po tych zabiegach juz Pancia zdrowieje?........:):) Quote
yumanji Posted September 19, 2010 Posted September 19, 2010 Zabiegi byly,zdecydowanie lepiej .Jutro bedzie dr Marczak z banku krwii ,pobierzemy Ramzesowi krew.Prosze o wplate na badania,bo chcialabym od razu sie z Nim rozliczyc. Quote
tula Posted September 20, 2010 Posted September 20, 2010 Dzięki Waszym głosom przytulisko p.Ali Orzechowskiej wygrało jako kandydat dogomanii na przytulisko które ma dostać pomoc w postaci karmy na stronie Krakvet, teraz zaczął sie najważniejszy etap, głosowanie na tej własnie stronie. Bardzo prosze Was o głosy na przytulisko p. Ali bo to dla niej być albo nie być, dzięki Wam może wygrać. Oto instrukcja jak głosować na Krakvecie, zarejestrowanie się na tej stronie zajmuje tylko chwilę a dla p. Ali to szansa jak nigdy. Błagam Was o głosy na jej przytulisko i z góry bardzo dziękuję: Na KrakVecie głosujemy na pozycję siódmą: Prywatne przytulisko Ali Orzechowskiej Instrukcja głosowania w Krakvecie: 1. wchodzisz na stronę http://www.krakvet.pl/forum 2. wciskasz link Rejestracja 3. wyskakuje opis, a Ty zaznaczasz: zgadzam się na te warunki i mam powyżej 13 lat 4. wyskakuje wniosek rejestracyjny, a Ty go wypełniasz: pole użytkownik, email, dwa razy hasło oraz wpisujesz kod z obrazka i wciskasz"wyślij" 5. dostajesz na maila (często ląduje on w spamach), którego podałeś, wiadomość aktywacyjną i klikasz na ten przysłany link 6. logujesz się na Forum Krakvetu http://www.krakvet.pl/forum wpisując nazwę użytkownika i hasło 7. na forum wybierasz dział "Pomoc dla schronisk" 8. dalej wybierasz „Głosowanie na schronisko, które otrzyma pomoc - wrzesień 2010” 9. wyskoczy Ci ankieta- zaznaczasz pozycję 7 (siodmą) "Prywatne przytulisko Ali Orzechowskiej" i klikasz pod ankietą „wyślij”. Jeśli jesteś zarejestrowany na KV i pamiętasz nick oraz login zaczynasz od punktu nr 6! Tu bezpośredni link do wątku na kórym jest głosowanie: http://www.krakvet.pl/forum/viewtopic.php?f=18&t=12503&start=0 Quote
Lu_Gosiak Posted September 20, 2010 Posted September 20, 2010 IVV napisał(a):jak wyniki ? tez jestem ciekawa Auimez czy doszla wplata od Wuni na Ramzesa - spadek po Tolku??? Quote
Aimez_moi Posted September 20, 2010 Author Posted September 20, 2010 Lu_Gosiak napisał(a):tez jestem ciekawa Auimez czy doszla wplata od Wuni na Ramzesa - spadek po Tolku??? Nie.... niestety nie doszla..... Tylko Twoje 80 zl na badania ktore juz wysylam za chwilke do Jumanji.,...... Ale super, ze chlopak bedzie te badania......:):) Quote
Aimez_moi Posted September 20, 2010 Author Posted September 20, 2010 Melduje, ze pieniazki na badania juz wyslane.......:):) Quote
yumanji Posted September 20, 2010 Posted September 20, 2010 Aimez_moi napisał(a):Melduje, ze pieniazki na badania juz wyslane.......:):) A ja melduje,ze badania wykonane. Quote
anita_happy Posted September 21, 2010 Posted September 21, 2010 a ja melduje, ze wróćiłam... i na emilu miałam taką wiadomość z allegro "......... Treść wiadomości: Witam, prowadze adopcje rhodesianów. Potrzebne mi informacje dot. charakteru i nawyków psa, jego kontaktów z otoczeniem i tak dalej. Czy on jest w DT? Prosze o maila na [email protected] Pozdrawiam, "......... melduje, ze opisałma cudoka naszego i czekamy na wyniki Quote
anita_happy Posted September 21, 2010 Posted September 21, 2010 jest na forum...moze kto pomoże :/ http://www.rrclub.pl/forum/viewtopic.php?t=1756 Quote
yumanji Posted September 21, 2010 Posted September 21, 2010 IVV napisał(a):kiedy wyniki? Jeszcze trzeba poczekac...beda,to zaraz dam znac... Quote
paulinken Posted September 22, 2010 Posted September 22, 2010 A ja się chyba deklarowałam, więc poproszę o nr konta, bo już nie pamiętam, czy mam. Quote
anita_happy Posted September 22, 2010 Posted September 22, 2010 paulinken napisał(a):A ja się chyba deklarowałam, więc poproszę o nr konta, bo już nie pamiętam, czy mam. dziękujemsja...dziękujemsja.... Aimez wysyła konto na PW :) Quote
Aimez_moi Posted September 22, 2010 Author Posted September 22, 2010 Bardzo dziekujemy za pomoc.....:) namiary na konto wyslane....... Quote
Recommended Posts