Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 3.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

monika083 napisał(a):
tak czytam pierwszy post i nie bardzo z niego rozumiem . Tz czy Ramzes jest w hoteliku kolo wawy? Moze u Jamora byloby miejsce ?

jest w hotelu pod Garwolinem /ok 60 km od Warszawy

andzia69 napisał(a):
on jest za chudy...duzo za chudy:(

a to fakt...skóre ma gróba..ale cóz jak on sam patyk

monika083 napisał(a):
a mial robione badanie krwi ?

nie miał...nie bardzo nas stac na 80 zł...
teraz jest na pólmetku z Amylanem na trzustke - jak nic lepeij nei bedzie to na badania trzeba bedzie wyskrobac z pustosci kiesy
W tym miesiacu KAMA założyła za jego hotelowanie!!!pozostawiam bez komentu, ok...brak kasy i juz

Posted

to faktycznie ciezko ..kurcze tyle tych bied dookola ,a kasy brak.. moze troche watek rozreklamowac ,ja trafilam przez przypadek (z watku w bazarku) . A co myslicie o bazarku cegielkowym -zawsze pare groszy sie uzbiera.Ja sprawdze finanse i postaram sie cos wyskrobac ,moge zrobic tez bazarek bo mam mnostwo fantow ,ale to za dwa ,trzy tygodnie jak bede w polsce ,bo stad wysyka jest za droga..

Posted

monika083 napisał(a):
to faktycznie ciezko ..kurcze tyle tych bied dookola ,a kasy brak.. moze troche watek rozreklamowac ,ja trafilam przez przypadek (z watku w bazarku) . A co myslicie o bazarku cegielkowym -zawsze pare groszy sie uzbiera.Ja sprawdze finanse i postaram sie cos wyskrobac ,moge zrobic tez bazarek bo mam mnostwo fantow ,ale to za dwa ,trzy tygodnie jak bede w polsce ,bo stad wysyka jest za droga..

kazda pomoc jest pożądana :) MY MAMY 5 psowatych na karku...zadne nie ma deklaracji - nawet polowicznych..heh..
Cegiełkowe na badania - pomysł jest bardzo :)
jak mozesz rozsyłaj...my rozsyłamy...ale mamy 5 :) a nas jest sztuk 4 w szydłwoieckim bagnie :/

Posted

anita_happy napisał(a):
...
nie miał...nie bardzo nas stac na 80 zł...
......

dobra Anita ja wysylam te 80zl na badania, ale prosze zeby to zrobic jak najszybciej ok???
dawaj mi numer konta, poki nie zajrze na swoje konto:roll:

Posted

Lu_Gosiak napisał(a):
dobra Anita ja wysylam te 80zl na badania, ale prosze zeby to zrobic jak najszybciej ok???
dawaj mi numer konta, poki nie zajrze na swoje konto:roll:

Gosiak...wielkiś zamieszanie zrobil tym wpisem!!!pudzian mnie z wanny smsem wyciągnął!!!
jutro jestem u yumanji - to znaczy robić badania...
on bierze Amylan na trzustke...ma wziac jedno opakowanie i mamy zobaczyc czy mu pomaga...

ja sie nie znam,,,do weta zadryndam z rana,.,,jak powie zabierac to jedzie w transporcie do weta...
Aimezowe konto to konto RAMZESA :)

o boskaaaa

Posted

anita - Ty wpłacałaś na początku 100 zł na Ramzesa ..
Twoja mam deklarowała 15 zł ..

jak byłaś na wakacjach odejmowałam z twojej wpłaty:
30 zł Twoja deklaracja za lipiec
30 zł Twoja deklaracja za sierpień

15 zł Twojej mamy za lipiec
15 zł Twojej mamy za sierpień

czyli z tych twoich pieniędzy zostało 10 zł

dobrze by było jakbyś mi jakoś podesłała brakujące 20 zł od Ciebie, 15 zł od Twojej mamy ...
i przy okazji 15 zł za białą koszulę z bazarku poprzedniego co kupiła Twoja koleżanka ...

sorki że się tak rozporządzam, ale to 450 zł będzie mi potrzebne na Zus ...
a z bazarków mamy mało kasy ...

Posted

paulinken...Lu_Gosiak - Dziekujemsja...

dzis byąłm u Ramzesa..nie siedzi w kojcu...biega na wybiegu dla osobistych suk yumanji i co wiecej - dogaduje sie ze wszystkimi

cudok..foty mam...zza płota jak mi buzioka chciał dac..a jak wjsszłam to skoczyl na mnie i mnei utytlał!!!!

Posted

20-ego bedzie u mnie wet. z banku krwii,ktory pobiera krew moim psom i zrobi Ramzesowi badanie.Pies jest pod kontrola weterynarza,dostaje leki i nic Mu sie na razie nie dzieje.
Biega od rana do wieczora i nogami nie powloczy.

Posted

widziałma...Ramzes wogóle w kojcu nie siedzi...lata sobie...jak pada deszcz wtyla sie w te futrzaste swoje panny - ma Harem swój osobisty :P

TO WOGÓLE NIE JEST PIES GROŹNY...
Ramzes zza płota:)

cześć daszzzzzzzzzzz buziaka!!!

i mi dał w obiektyw!!

no dajjj

Posted

Dobra,zwracam honor...zdjecia piekne,juz nie bede sie na Ciebie wydzierala...daj na allegro,wyszedl na slodziaka,prawie ,jak cudny R...
A PRZED CHWILA MUSIALAM TEN OTWOR NA MISKI ZAkrecic lancuchem i na klodke,bo przyuwazylam drania,jak planowal ucieczke...ciagnie zebami ten dzinks od drzwiczek i otwiera zasuwke!!