monika083 Posted September 8, 2010 Posted September 8, 2010 zapisuje ,jutro sobie poczytam ,sliczny psiak ,chudziutki bidulek . Quote
monika083 Posted September 8, 2010 Posted September 8, 2010 tak czytam pierwszy post i nie bardzo z niego rozumiem . Tz czy Ramzes jest w hoteliku kolo wawy? Moze u Jamora byloby miejsce ? Quote
andzia69 Posted September 8, 2010 Posted September 8, 2010 IVV napisał(a):cos nic nie chce Ramzes przytyc :( trzyma ta swoja linie jak panienka ...;) on jest za chudy...duzo za chudy:( Quote
monika083 Posted September 8, 2010 Posted September 8, 2010 andzia69 napisał(a):on jest za chudy...duzo za chudy:( a mial robione badanie krwi ? Quote
anita_happy Posted September 8, 2010 Posted September 8, 2010 monika083 napisał(a):tak czytam pierwszy post i nie bardzo z niego rozumiem . Tz czy Ramzes jest w hoteliku kolo wawy? Moze u Jamora byloby miejsce ? jest w hotelu pod Garwolinem /ok 60 km od Warszawy andzia69 napisał(a):on jest za chudy...duzo za chudy:( a to fakt...skóre ma gróba..ale cóz jak on sam patyk monika083 napisał(a):a mial robione badanie krwi ? nie miał...nie bardzo nas stac na 80 zł... teraz jest na pólmetku z Amylanem na trzustke - jak nic lepeij nei bedzie to na badania trzeba bedzie wyskrobac z pustosci kiesy W tym miesiacu KAMA założyła za jego hotelowanie!!!pozostawiam bez komentu, ok...brak kasy i juz Quote
monika083 Posted September 8, 2010 Posted September 8, 2010 to faktycznie ciezko ..kurcze tyle tych bied dookola ,a kasy brak.. moze troche watek rozreklamowac ,ja trafilam przez przypadek (z watku w bazarku) . A co myslicie o bazarku cegielkowym -zawsze pare groszy sie uzbiera.Ja sprawdze finanse i postaram sie cos wyskrobac ,moge zrobic tez bazarek bo mam mnostwo fantow ,ale to za dwa ,trzy tygodnie jak bede w polsce ,bo stad wysyka jest za droga.. Quote
anita_happy Posted September 8, 2010 Posted September 8, 2010 monika083 napisał(a):to faktycznie ciezko ..kurcze tyle tych bied dookola ,a kasy brak.. moze troche watek rozreklamowac ,ja trafilam przez przypadek (z watku w bazarku) . A co myslicie o bazarku cegielkowym -zawsze pare groszy sie uzbiera.Ja sprawdze finanse i postaram sie cos wyskrobac ,moge zrobic tez bazarek bo mam mnostwo fantow ,ale to za dwa ,trzy tygodnie jak bede w polsce ,bo stad wysyka jest za droga.. kazda pomoc jest pożądana :) MY MAMY 5 psowatych na karku...zadne nie ma deklaracji - nawet polowicznych..heh.. Cegiełkowe na badania - pomysł jest bardzo :) jak mozesz rozsyłaj...my rozsyłamy...ale mamy 5 :) a nas jest sztuk 4 w szydłwoieckim bagnie :/ Quote
Lu_Gosiak Posted September 8, 2010 Posted September 8, 2010 anita_happy napisał(a):... nie miał...nie bardzo nas stac na 80 zł... ...... dobra Anita ja wysylam te 80zl na badania, ale prosze zeby to zrobic jak najszybciej ok??? dawaj mi numer konta, poki nie zajrze na swoje konto:roll: Quote
anita_happy Posted September 8, 2010 Posted September 8, 2010 Lu_Gosiak napisał(a):dobra Anita ja wysylam te 80zl na badania, ale prosze zeby to zrobic jak najszybciej ok??? dawaj mi numer konta, poki nie zajrze na swoje konto:roll: Gosiak...wielkiś zamieszanie zrobil tym wpisem!!!pudzian mnie z wanny smsem wyciągnął!!! jutro jestem u yumanji - to znaczy robić badania... on bierze Amylan na trzustke...ma wziac jedno opakowanie i mamy zobaczyc czy mu pomaga... ja sie nie znam,,,do weta zadryndam z rana,.,,jak powie zabierac to jedzie w transporcie do weta... Aimezowe konto to konto RAMZESA :) o boskaaaa Quote
monika083 Posted September 9, 2010 Posted September 9, 2010 to swietnie ,bedzie wiadomo co jest :) Ramzesik lec na gore ! Quote
Lu_Gosiak Posted September 9, 2010 Posted September 9, 2010 dobra poslane:) a czy Ktos wyslal Wuni to konto?? na wszelki wypadek podesle Jej jeszcze raz ...bedzie troche do hotelu przynajmniej Quote
kama210 Posted September 9, 2010 Posted September 9, 2010 Aimez poda swój nr konta jak będzie miała dostęp do neta po pracy .... Quote
Lu_Gosiak Posted September 9, 2010 Posted September 9, 2010 kama210 napisał(a):Aimez poda swój nr konta jak będzie miała dostęp do neta po pracy .... ja juz znalazlam:) podeslalam Wuni ma przelac po Tolku 114zl Quote
kama210 Posted September 9, 2010 Posted September 9, 2010 anita - Ty wpłacałaś na początku 100 zł na Ramzesa .. Twoja mam deklarowała 15 zł .. jak byłaś na wakacjach odejmowałam z twojej wpłaty: 30 zł Twoja deklaracja za lipiec 30 zł Twoja deklaracja za sierpień 15 zł Twojej mamy za lipiec 15 zł Twojej mamy za sierpień czyli z tych twoich pieniędzy zostało 10 zł dobrze by było jakbyś mi jakoś podesłała brakujące 20 zł od Ciebie, 15 zł od Twojej mamy ... i przy okazji 15 zł za białą koszulę z bazarku poprzedniego co kupiła Twoja koleżanka ... sorki że się tak rozporządzam, ale to 450 zł będzie mi potrzebne na Zus ... a z bazarków mamy mało kasy ... Quote
paulinken Posted September 9, 2010 Posted September 9, 2010 Jurand pojechał do domku, więc swoją deklarację mogę przekazać na innego psiaka - Ramzes ma u mnie 10 zł co miesiąc. Quote
Lu_Gosiak Posted September 9, 2010 Posted September 9, 2010 paulinken napisał(a):Jurand pojechał do domku, więc swoją deklarację mogę przekazać na innego psiaka - Ramzes ma u mnie 10 zł co miesiąc. superowo:multi::multi::multi: Quote
Aimez_moi Posted September 9, 2010 Author Posted September 9, 2010 Wplata na Ramzesa...... 09.09.2010......... Lu_Gosiak........ 80 zl...... na badania...... Dziekujemy w imieniu Ramzesiatka......:):) Quote
anita_happy Posted September 9, 2010 Posted September 9, 2010 paulinken...Lu_Gosiak - Dziekujemsja... dzis byąłm u Ramzesa..nie siedzi w kojcu...biega na wybiegu dla osobistych suk yumanji i co wiecej - dogaduje sie ze wszystkimi cudok..foty mam...zza płota jak mi buzioka chciał dac..a jak wjsszłam to skoczyl na mnie i mnei utytlał!!!! Quote
Lu_Gosiak Posted September 9, 2010 Posted September 9, 2010 a co z tymi badaniami? pytalas weta? Quote
yumanji Posted September 9, 2010 Posted September 9, 2010 20-ego bedzie u mnie wet. z banku krwii,ktory pobiera krew moim psom i zrobi Ramzesowi badanie.Pies jest pod kontrola weterynarza,dostaje leki i nic Mu sie na razie nie dzieje. Biega od rana do wieczora i nogami nie powloczy. Quote
anita_happy Posted September 9, 2010 Posted September 9, 2010 widziałma...Ramzes wogóle w kojcu nie siedzi...lata sobie...jak pada deszcz wtyla sie w te futrzaste swoje panny - ma Harem swój osobisty :P TO WOGÓLE NIE JEST PIES GROŹNY... Ramzes zza płota:) cześć daszzzzzzzzzzz buziaka!!! i mi dał w obiektyw!! no dajjj Quote
yumanji Posted September 9, 2010 Posted September 9, 2010 Dobra,zwracam honor...zdjecia piekne,juz nie bede sie na Ciebie wydzierala...daj na allegro,wyszedl na slodziaka,prawie ,jak cudny R... A PRZED CHWILA MUSIALAM TEN OTWOR NA MISKI ZAkrecic lancuchem i na klodke,bo przyuwazylam drania,jak planowal ucieczke...ciagnie zebami ten dzinks od drzwiczek i otwiera zasuwke!! Quote
anita_happy Posted September 9, 2010 Posted September 9, 2010 nasze kochane cziłałowe ogromniaste R// Quote
anita_happy Posted September 9, 2010 Posted September 9, 2010 yumanji napisał(a):Ale moj R piekniejszy... mam fote - WKLEIC Quote
Recommended Posts