IVV Posted September 6, 2010 Posted September 6, 2010 chlopak jest w najlepszych rekach,wiec musi byc co raz lepiej Quote
yumanji Posted September 6, 2010 Posted September 6, 2010 IVV napisał(a):chlopak jest w najlepszych rekach,wiec musi byc co raz lepiej Wszyscy bardzo serdecznie dziekujemy za slowa uznania,Szydlowiec i Osada... Quote
andzia69 Posted September 6, 2010 Posted September 6, 2010 czy on miał robione jakieś badania np. pod katem psaożytów (Tasiemiec, lamblie?) albo pod kątem trzustki? bo skoro je, załatwia sie ok...a nie tyje więc moze coś się tam wewnątrz zaczaiło i zżera mu jedzonko?;) Quote
yumanji Posted September 6, 2010 Posted September 6, 2010 Byl odrobaczany dobrym preparatem,ktory dziala zarowno na lamblie ,jak i tasiemca.W kale nie ma sluzu,ani krwii.Dostaje enzymy trzustkowe,na razie nie robilismy badan.Za dwa tyg bedzie wet u mnie w domu,ktory robi takie badanie.Koszt to 80 zl. Quote
anita_happy Posted September 6, 2010 Posted September 6, 2010 czyli co..moze zacznijmy zbierac na badania...bo my goli i wesoli Quote
yumanji Posted September 6, 2010 Posted September 6, 2010 anita_happy napisał(a):czyli co..moze zacznijmy zbierac na badania...bo my goli i wesoli Na moj samochodzik lepiej zbierajcie. Quote
anita_happy Posted September 6, 2010 Posted September 6, 2010 yumanji napisał(a):Na moj samochodzik lepiej zbierajcie. hahaha a mało eksponatów na trawniku masz???chcesz to pozycze ci mój...tez moze postac na trawniku... odddajesz umyty i odkurzony Quote
Aimez_moi Posted September 7, 2010 Author Posted September 7, 2010 IVV napisał(a):Ramzes lansuj sie ! Dokladnie.....:) bo jakos cienko przedziemy....... Quote
anita_happy Posted September 7, 2010 Posted September 7, 2010 wyróznione allegro... http://allegro.pl/show_item.php?item=1220737026 jak ktos ma wiedze o innych fotkach ramzesa to poplose Quote
anita_happy Posted September 7, 2010 Posted September 7, 2010 nie moge edit post.. wiec pisze Aimez - KONTAKT W SPRAWIE RAMZESA DO CIEBIE - kruszyno :P Quote
Aimez_moi Posted September 7, 2010 Author Posted September 7, 2010 Kruszyno....... o Boziu .... Nie Paczusiu do Ciebie......:):) Ty masz gadane........:) Quote
anita_happy Posted September 7, 2010 Posted September 7, 2010 Aimez_moi napisał(a):Kruszyno....... o Boziu .... Nie Paczusiu do Ciebie......:):) Ty masz gadane........:) po temacie..do Ciebie - hmmm ..beziku :P ja jade na dwa tygodnie i nie mam fona - roaming:P Quote
Lu_Gosiak Posted September 7, 2010 Posted September 7, 2010 z mojego Tolka zostal spadek i zaproponowalam by jego czesc - 114zl - przekazac na Ramzeska, jak nie bedzie sprzeciwow na watku to jutro Wunia przeleje pieniazki:) podajcie KTos prosze Wuni konto dla Ramzeska:) Quote
anita_happy Posted September 7, 2010 Posted September 7, 2010 Lu_Gosiak napisał(a):z mojego Tolka zostal spadek i zaproponowalam by jego czesc - 114zl - przekazac na Ramzeska, jak nie bedzie sprzeciwow na watku to jutro Wunia przeleje pieniazki:) podajcie KTos prosze Wuni konto dla Ramzeska:) o wow..sie dziekujeeeeeee na badania by było..co? Quote
Aimez_moi Posted September 7, 2010 Author Posted September 7, 2010 Ale super ......:) dziekujemy......:):) Quote
kama210 Posted September 7, 2010 Posted September 7, 2010 Aimez podaj swój nr konta, ja mam kasę z bazarków i się pogubię kiedyś .... dziękujemy Lu_Gosiak :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
Aimez_moi Posted September 8, 2010 Author Posted September 8, 2010 kama210 napisał(a):Aimez podaj swój nr konta, ja mam kasę z bazarków i się pogubię kiedyś .... dziękujemy Lu_Gosiak :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Jasne.....:)nie ma sprawy..... Quote
kama210 Posted September 8, 2010 Posted September 8, 2010 .......... ANITA skopiuj to poprzednie rozliczenie na 1 stronę : kama210 napisał(a):wczoraj Aimez przelała za hotelik - 05.08 - 05.09 r. 400 zł wpłaty z deklaracji jakie uzbierałyśmy na ten okres: anita_happy 30 zł/mc happy_mamas 15 zł/mc /z pieniędzy anity/ Aimez_moi 20zł/mc Kama210 10 zł/mc - wpłaciła 15 zł Lolaola 20 zł/mc - od sierpnia 35zł - brak Zofija 10zł/mc - brak czyli mamy 80 zł z 400 zł jednorazowe wparcie kleojoanna - 15 zł [SIZE=4]resztę - [SIZE=5]305 zł :crazyeye::crazyeye:[SIZE=4]dołożone zostało z naszych bazarków jeżeli ktoś nas wspomoże lub uzupełni deklaracje będzie mniej brakowało na przyszły miesiąc... mam nadzieję ... bo bazarków już takich fajnych nie będzie .. na razie ... brak fantów ... wyprzedane co fajniejsze ... niestety - wpłata wczorajsza jednorazowa dla Ramzesa 50 zł od wishina w imieniu reniax1 .. dziękujemy bardzo ... yumanji mnie prosiła o szybszą wpłatę w tym miesiącu ... przelałam yumanji 450 zł za okres od 05.09 - 05.10 - założyłam na razie ze swoich pieniędzy Aimez podlicz deklaracje , bo muszę wiedzieć ile z bazarków trzeba dołożyc ... i z kasy bazarkowej się wypłukamy .... pudzian podam Ci potem mój nr konta - przelejesz mi z tych Twoich bazarków , bo mi już chyba nie wystarczy z tej kasy co ja mam .... Quote
anita_happy Posted September 8, 2010 Posted September 8, 2010 Ramzes się pokazuje bo kasiorki potrzebuje.... Quote
anita_happy Posted September 8, 2010 Posted September 8, 2010 Ramzesowy dzionek minął na lotach ]] Quote
IVV Posted September 8, 2010 Posted September 8, 2010 cos nic nie chce Ramzes przytyc :( trzyma ta swoja linie jak panienka ...;) Quote
Recommended Posts