IVV Posted July 5, 2010 Posted July 5, 2010 juz jestem spokojniejsza ,ze chlopak wraca - wraca dzieki Wam !!!! jestescie SUPER grupa !!!!! Quote
kama210 Posted July 5, 2010 Posted July 5, 2010 super grupa ... wycyckana z kasy .. zresztą podarowanej od Ciebie IVV... dobrze by było aby osoby osoby które może i z dobrych chęci podjęły się zapewnienia psu DT jednak chyba niezbyt przemyślaną, wspomogły teraz Nas trochę ... w jakikolwiek sposób... ... to nie była podróż 100 km, to było 300 km, wydane 200 zł - to pół miesiąca w hoteliku gdzie mógłby jechać od razu a nie zwiedzać teraz pół Polski ... Quote
Lolalola Posted July 5, 2010 Posted July 5, 2010 kama210 napisał(a):super grupa ... wycyckana z kasy .. zresztą podarowanej od Ciebie IVV... dobrze by było aby osoby osoby które może i z dobrych chęci podjęły się zapewnienia psu DT jednak chyba niezbyt przemyślaną, wspomogły teraz Nas trochę ... w jakikolwiek sposób... ... to nie była podróż 100 km, to było 300 km, wydane 200 zł - to pół miesiąca w hoteliku gdzie mógłby jechać od razu a nie zwiedzać teraz pół Polski ... no to by sie nalezalo jak najbardziej!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
anita_happy Posted July 5, 2010 Posted July 5, 2010 Ramzes juz prawie w szydłwocu!!!!jedzie dzis do yumanji :) boks choc niedomalowany CZEKA..... nie wiem czy sie cieszyc czy plakac..gołodupiec WRACA Quote
Lolalola Posted July 5, 2010 Posted July 5, 2010 no to moze smiejmy sie przez lzy...............najwazniejsze,ze wraca nasz "agresywny dominator"czy jakas taka inna bzdura,wierze,ze cioteczki nie zawioda i dozbieramy kasy na Ksieciunia............... Quote
yumanji Posted July 5, 2010 Posted July 5, 2010 Jak sie nie podoba,ze niemalowany,to moze jezdzcie pod druga granice,albo gdzies tam... Quote
anita_happy Posted July 5, 2010 Posted July 5, 2010 yumanji napisał(a):Jak sie nie podoba,ze niemalowany,to moze jezdzcie pod druga granice,albo gdzies tam... zabawnaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa swiatowca masz u siebie :P Quote
anita_happy Posted July 5, 2010 Posted July 5, 2010 rece mi opadły http://nk.pl/profile/22066119/gallery/album/17/181 i to mama mojej znajomej taki rzeczy pisze....wrrrrrrrrrrrrrrr Quote
anita_happy Posted July 5, 2010 Posted July 5, 2010 RAMZES juz na miejscu... 1. ma zaszczepioną tylko wscieklizne - musimy dorzucic wirusówki /w czwartek u yumanji bedzie WET/ SZCZEPIMY??? 2. Elig wysała 42 kg karmy dla psów u yumanji, m,in. szydlowieckie bidy - CZY ZAMAWIAMY KARMĘ DLA RAMZESA...yumanji okresl warunki... jesli zamowisz to 30 kg karmy to jak z kosztami - to pasza na 2 mc karma 30 kg - 140 zł na mc wychodzi 70 zł czyli w tym mc wplacamy 400 zł i za mc 400zł... czy jak??? 3. yumanji określ zasady hotelowania jedna osoba robi przelew - AIMEZ???TY??? yumanji daj konto na PW kama - ile mamy kasy /ogólnie..tak jak na PW pisałam/ musimy za RAMZESA zaplacic - yumanji w tym miesiacu z góry /realia, budowa wybiegu/ Quote
yumanji Posted July 5, 2010 Posted July 5, 2010 Jesli chodzi o karme,to decyzja nalezy do Was,czy karmic Go Boshem od Ellig ,czy Profilium.Ja biore od Niego 400 zl mies plus karmaJesli chodzi o szczepienie, to nie bede nikogo pytac.Pies musi byc zaszczepiony na wirusowki. Nr konta wysylam na PW do Aimez. Quote
yumanji Posted July 6, 2010 Posted July 6, 2010 Ramzes przywital mnie rano merdajac ogonem,potem przez krate poznal moje suki,szczeniaka i Starego ON-ka B artka.Bartek warknal,zeby bylo wiadomo,ze on jest tu szefem,w odpowiedzi Ramzes obsikal sciane.Potem zamknelismy Bartka,a Ramzes zwiedzal podworko.Na razie mimo wszystko na smyczy,ale bylo spokojnie.Jest wystraszony,zasliniony,lekko oszolomiony liczba psow.Uprzejmy do kobiet, tolerancyjny do szczeniaka Wilczusia.Przywital sie ,choc bez entuzjazmu, z 7-letnim synem sasiadow,ktory przyszedl pobawic sie z moimi psami.Bardziej interesowaly go zapachy i znakowanie terenu. Quote
yumanji Posted July 6, 2010 Posted July 6, 2010 Piszac kobiety,mialam na mysli oczywiscie suczki. Quote
Aimez_moi Posted July 6, 2010 Author Posted July 6, 2010 Boziu....jak sie ciesze..... ja wrocilam ledwo zywa..... Ramzes w samochodzie jest niesamowicie grzeczny..... bardzo spokojny...... A dlaczego zasliniony? Quote
anita_happy Posted July 6, 2010 Posted July 6, 2010 zasliniony...bo stres z niego wychodzi... tydzien i sie ogarnie.... cholera po co mu zafundowaliśmy to 700 km po Polsze..... yumannji napisała, ze nasz Rodesian Ramzes jest bardzo rodesionowy - mimo braku pregi..I BARDZO ŁADNY :P Quote
anita_happy Posted July 6, 2010 Posted July 6, 2010 ręce i cycki opadają!!! yorki z l ini rodowodowej http://www.allegro.pl/item1099627107_york_yorki_z_linii_rodowodowej_warszawa.html RAMZES TEZ pewnie jest z linii rodowodowej RODESIANA... jest tu jaks "cioteczka" z Rodesianów... chyba NIE pisałma do RR emila w sprawie Ramzesa... Quote
Aimez_moi Posted July 6, 2010 Author Posted July 6, 2010 Anita.....Ramzes jest baaardzo ladny..... prosze Cie zmien tego golodupca bo mnie szlag zaraz trafi...... on jest cudny a pieniadze....no coz...... nie chce aby byl golodupiec Quote
anita_happy Posted July 6, 2010 Posted July 6, 2010 a nie jest..jest...brakuje my TYLKO 295zł :) Aimez polobbuj Ramzesa..nie damy rady z ta cała ferajną...ja pisze po ludziach...i co i nic..RR ludki nie wpadają.. yumanji - -moze mu pręge wygól maszynką:P hihihi Quote
Aimez_moi Posted July 6, 2010 Author Posted July 6, 2010 E....nie.... niech to bedzie nowa odmiana bez pregi....:):) Quote
yumanji Posted July 6, 2010 Posted July 6, 2010 Prega to wlos idacy w druga strone.Musialabym wygolic i przykleic pod wlos. Quote
anita_happy Posted July 6, 2010 Posted July 6, 2010 yumanji napisał(a):Prega to wlos idacy w druga strone.Musialabym wygolic i przykleic pod wlos. ZBIERAMY NA PRZESZCZEP WŁOSA DLA RAMZESA ??? IVV w kazdej potworze dopatrzysz sie rasy :P Quote
Recommended Posts