anita_happy Posted July 7, 2010 Posted July 7, 2010 Aimez_moi napisał(a):to doklej jeszcze moja deklaracje na slodziaka..... Czyli mamy 234 zl......:) OK...Lolaola -JAK PODZIELIC TWOJE ZŁOTOWKI.. Quote
Aimez_moi Posted July 7, 2010 Author Posted July 7, 2010 O...no wlasnie..... ja w sobote wyjezdzam i moge byc bez neta dwa tygodnie..... Musze zdazyc przeslac przed wyjazdem..... Quote
anita_happy Posted July 7, 2010 Posted July 7, 2010 Aimez_moi napisał(a):O...no wlasnie..... ja w sobote wyjezdzam i moge byc bez neta dwa tygodnie..... Musze zdazyc przeslac przed wyjazdem..... TO TYM BARDZIEJ!!!! uaktualnilam.... http://www.dogomania.pl/threads/187757-RAMZES-GO%C5%81ODOOPIEC-w-typie-rodesiana-w-HOTELU-DEKLARACJE-poz%C4%85dane-PILNE-%29?p=14901816#post14901816 Quote
Aimez_moi Posted July 7, 2010 Author Posted July 7, 2010 Anita....ale Lu_Gosiak to 20 zl za pachnacy bazarek i 24 tylko dla Ramzesa..... Quote
anita_happy Posted July 7, 2010 Posted July 7, 2010 Aimez_moi napisał(a):Anita....ale Lu_Gosiak to 20 zl za pachnacy bazarek i 24 tylko dla Ramzesa..... kurna babooo to pisz od razuu...a tak musze znowu kalkulator wyjac Quote
Aimez_moi Posted July 7, 2010 Author Posted July 7, 2010 No przestan.....to duzy, cudny piesek....:):) Potrafi sie usmiechac i cudnie macha dlugim chudym ogonkiem.....:) Quote
Lolalola Posted July 7, 2010 Posted July 7, 2010 a wiec ja te moje miliony chcialam podzielic na Ramzesa i Lolunie,dzielcie jak chcecie;)mozecie tez jakas zlotoweczke dac na innego waszego nieszczesnika,nie wiem........... Quote
anita_happy Posted July 7, 2010 Posted July 7, 2010 Lolunia jeszcze czeka...Ramzesiątko w pilnej potrzbei..bo musimy 400 wplacic yumie :/ LOLUNIA ma akrme jakby co - Elig wysłała :) cholercia RAMZES musimy ubierac na ceibie te złocisze... dzis CYWIL wylapany!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!i bez dekarcji Quote
Aimez_moi Posted July 8, 2010 Author Posted July 8, 2010 Wszystkie prosby o pomoc juz wyslane.....:) Quote
Lolalola Posted July 8, 2010 Posted July 8, 2010 oooo dzizyssssssssssssss ja nawet nie chce pytac ile tam jest grosikow na Ramzesa i reszte.......:(oczywiscie pomoge i w nastepnym m-cu,nic wiecej zrobic nie moge:( Quote
anita_happy Posted July 8, 2010 Posted July 8, 2010 Lolaola i tak mocno pomagasz.... a ZOBACZ :) do Ramzesika jedzie CYWILATKO http://www.dogomania.pl/threads/177658-chcesz-poznac-histori%C4%99-dw%C3%B3ch-w-CENIE-jedngo-Cywil-MIODEK-jad%C4%85-do-HOTELU?p=15003197#post15003197 po SEDALINIE lekko zwazony jest... Jamor ocenił go, ze pies był BITY i to ostro...CHŁOPAKI PAKUJĄ SIE JADĄ DALEJ DO yumanji.... Cywil ma połowę deklaracji, a MIODEK WOGÓLE!!! ale co nam pozostało!!!!ZOSTAWIC MIODKA!!!!samego...a widac gołym okiem, ze CYWIL i MIODEK to funfle... Quote
Lolalola Posted July 8, 2010 Posted July 8, 2010 aaa to bomba:)moze sie rozpogodzi Cywis biedny;) Quote
anita_happy Posted July 8, 2010 Posted July 8, 2010 Aimez_moi napisał(a):A moze watek Miodkowi potrzebny? a załóz :P Quote
Aimez_moi Posted July 8, 2010 Author Posted July 8, 2010 anita_happy napisał(a):a załóz :P Nie umiem i juz nie dam rady....... Quote
yumanji Posted July 8, 2010 Posted July 8, 2010 Byl wet.Zepsul czajnik elektryczny,zrzuta ,dziewczyny!Zaszczepil Ramzesa na wirusowki.30 ZL. Quote
anita_happy Posted July 8, 2010 Posted July 8, 2010 koosiek napisał(a):A co to za Lola? Lola to Nova - sunia - była CIEZARNA...ale juz po aborcji czekamy jak wydobrzeje i zabieramy od weta MAMA JUNIORKA NOVA z mojego banerka Quote
anita_happy Posted July 8, 2010 Posted July 8, 2010 yumanji napisał(a):Byl wet.Zepsul czajnik elektryczny,zrzuta ,dziewczyny!Zaszczepil Ramzesa na wirusowki.30 ZL. czajnik labo wet albo 30 zł Quote
anita_happy Posted July 8, 2010 Posted July 8, 2010 tekst dla RAMZESA Czy chudosć jest w modzie..podobno tak - w takim razie jestem TRENDY szukam Ludzia, który polansuje się ze mną po tym swiecie... pokaże co to Dom...Rodzina... Zamerdam ogonem jak będzie Ci źle...położę głowę na Twoim kolanie jak przyjdą chwile samotnosci... pogonie za piłką jak bedziesz miał ochotę na zabawę... Będę Twoim przyjacielem NA ZAWSZE... Ramzes - pies w typie rhodesiana, dorosły, ale młody, o ustabilizowanej psychice. Pies do tańca i do rózańca...CZEKA na Swój wymarzony DOM. Pies bedzie wykastrowany przed oddaniem Quote
koosiek Posted July 8, 2010 Posted July 8, 2010 anita_happy napisał(a):Lola to Nova - sunia - była CIEZARNA...ale juz po aborcji czekamy jak wydobrzeje i zabieramy od weta MAMA JUNIORKA NOVA z mojego banerka Aha. Myślałam, że ona już zostanie Novą ;) Quote
yumanji Posted July 8, 2010 Posted July 8, 2010 Ramzes jest super,po prostu genialny.Spokojny,ulozony,pieszczoch,lazi za mna i podsuwa leb do miziania.Troche sredni do jedzenia,co sie wydaje dziwne.Dzisiaj juz sie wtopil w stado i razem z dziewczynami oszczekiwali wrogow zza plotu(czyli reszte moich psow). Quote
anita_happy Posted July 8, 2010 Posted July 8, 2010 yumanji napisał(a):Ramzes jest super,po prostu genialny.Spokojny,ulozony,pieszczoch,lazi za mna i podsuwa leb do miziania.Troche sredni do jedzenia,co sie wydaje dziwne.Dzisiaj juz sie wtopil w stado i razem z dziewczynami oszczekiwali wrogow zza plotu(czyli reszte moich psow). bo RAMZES super PIES Quote
Recommended Posts