Aimez_moi Posted July 9, 2010 Author Posted July 9, 2010 Ramzes ma przepiekny pyszczek...taki atlasowy i mieciutki.....:):) A z jedzeniem moze sie poprawi...... Quote
yumanji Posted July 9, 2010 Posted July 9, 2010 Moze nie powinien na poczatku dostac ode mnie miesa i tych skrzydelek kurzych?No ,ale wcina to suche,tylko troszke je "podrasowujemy". Quote
Lolalola Posted July 9, 2010 Posted July 9, 2010 hmmm to trzeba jeszcze dopisac,ze Ramzes to aksamitna pieszczocha w tekscie:) Quote
yumanji Posted July 9, 2010 Posted July 9, 2010 On jest bardzo delikatny i subtelny.mam wyrzuty sumenia,jak przechodze kolo boksu,a on piszczy,ale ...wczoraj przyjechaly inne "chlopaki" i on nie moze caly czas biegac luzem,bo tamci sie pienia. Quote
Aimez_moi Posted July 9, 2010 Author Posted July 9, 2010 Ramzes jest super.... nawet w czasie drogi zachowywal sie bardzo grzecznie..... troche sie powiercil i tyle.....:) Quote
yumanji Posted July 9, 2010 Posted July 9, 2010 Bede pisala i wrzucala zdjecia na moim watku,bo inaczej bede tylko siedziec przy komputerze. Quote
Aimez_moi Posted July 9, 2010 Author Posted July 9, 2010 Hura.hura.....:):) Dzis wplynelo na konto Ramzesika: 100 zl od Beaty P. z Cieszyna 50 zl od Kasi K. z Zawiercia......:) Bardzo bardzo dziekuje w imieniu slodziaka....:):) Quote
alka6 Posted July 9, 2010 Posted July 9, 2010 anita_happy napisał(a):a nie jest..jest...brakuje my TYLKO 295zł :) Aimez polobbuj Ramzesa..nie damy rady z ta cała ferajną...ja pisze po ludziach...i co i nic..RR ludki nie wpadają.. yumanji - -moze mu pręge wygól maszynką:P hihihi Ja mam w domu samą pręgę na czystej krwi kundlu. Zawsze zastanawiała mnie ta dziwna sierść na grzbiecie. Quote
Aimez_moi Posted July 9, 2010 Author Posted July 9, 2010 alka6 napisał(a):Ja mam w domu samą pręgę na czystej krwi kundlu. Zawsze zastanawiała mnie ta dziwna sierść na grzbiecie. E tam na kundlu....na slicznym i na pewno bardzo kochanym psiaczku.....:):) Quote
anita_happy Posted July 9, 2010 Posted July 9, 2010 alka6 napisał(a):Ja mam w domu samą pręgę na czystej krwi kundlu. Zawsze zastanawiała mnie ta dziwna sierść na grzbiecie. CHOLERCIAAAAAAAAAAAAAAAAA ODDAWAJ PRĘGE TO NASZA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! zgłaszam naduzycie - odnaleźliśmy PĘGE!!! a tak apropos... Dzus była i sie z Ramzesem głaskałam... JEST PIEKNY!!!!!!!musi miec piekna wille w stylu modernistycznym!!! Dostojny i wcale nei stary...piekne zeby bez kamienia..siekacze poscierane - bo jadał gooofno...ale piękne zebiska... NA PYSKU RADOSC...biega z dziewczynami yumanji i jednym pysiem... A MNIE DZIS ani Ramzes..ani CYWIL nie pogryźli - TYLKO PSULA!!!!!!!!!!!yumanji sunia...ide sobie a cos mi wisi przy nogawce...a to PSULA _ moja ulubienica - piekna..ale wredota..dostaął oper..potem miala zakaz zblizania sie do mnei... RAMZESIĄTKO skacze na furtke kojca jak ludzi zobaczy odn. agresji.. był test Ramzesa i BARTUSIA..?Bartus na kolczatce i smyczy.. chłopaki obwąchały sie..BARTEK skoczył do boju..Ramzes odpysknąl..ale spacyfikował - odskoczył i potem chłopaki sie mijali...ale z Bartusiem milosci nie bedzie!!!!Bartus mysli ze jest KRÓLEM w OSADZIE...i bedzie gonił wszystkich, kt mają cos w sobie..a Ramzes Ma..z cywilem tez milosci nie bedzie!!nawet z miodkiem.. Ramzesiątko biega z pannnami i Pysiem i szczeniakiam, ktore waza po pol kilo - krzywdy muszce nie zrobi!!! A JAK SIE GO MIZIA i przestanie to on nochem trąca i wymusza mizianie..... Quote
Aimez_moi Posted July 9, 2010 Author Posted July 9, 2010 Anita....:) Ramzes jest po prostu bardzo dostojny....:) Zobaczysz jak zawojuje serca nie tylko psich panienek.....:) Quote
anita_happy Posted July 9, 2010 Posted July 9, 2010 Aimez_moi napisał(a):Anita....:) Ramzes jest po prostu bardzo dostojny....:) Zobaczysz jak zawojuje serca nie tylko psich panienek.....:) ja narazie posiedziii bo buede na nim widac.. AIMEZ wyslala do yumanjik 400 zł..tak??? Quote
Aimez_moi Posted July 9, 2010 Author Posted July 9, 2010 Co po nim widac? Mozesz pisac troszke wolniej????? Wyslalam cale 400 zl za pelen miesiac....:):) Jutro beda....:) Quote
anita_happy Posted July 9, 2010 Posted July 9, 2010 Aimez_moi napisał(a):Co po nim widac? Mozesz pisac troszke wolniej????? Wyslalam cale 400 zl za pelen miesiac....:):) Jutro beda....:) nie wiem.ale sie dowiaduj :P Quote
Lolalola Posted July 9, 2010 Posted July 9, 2010 Anita bardzo smieszne te Twoje relacje(w sensie pozytywnym)of course,mozna sie ubawic:)....... Ramzesek juz na nk,ludzie niekumaci.......placza nad nim,lamentuja.......to napisalam,ze pies otrzebuje mamonki ;)oczywiscie to juz bylo wczesniej naskrobane,ale........... dziekuje bardzo milosnikom zwierzat ,ze po raz setny dorzucil fotke jak ja poprosilam:) Quote
koosiek Posted July 9, 2010 Posted July 9, 2010 anita_happy napisał(a): Dzus była i sie z Ramzesem głaskałam... A o mnie zapomniałaś ;) Quote
Aimez_moi Posted July 10, 2010 Author Posted July 10, 2010 Pierwszy miesiac ma zaplacony.....jakos wspolnymi silami..... wsystkie pieniadze, ktore przyszly plus 40zl z bazarku.... Quote
yumanji Posted July 10, 2010 Posted July 10, 2010 Szczezka na okraglo,zeby go wypuscic.Upierdliwy facet.Wczoraj biegal 5 godzin z kolezenstwem. Quote
koosiek Posted July 11, 2010 Posted July 11, 2010 Czy któraś z osób, które wpłacały na Ramzesa, mogłaby podesłać mi nr konta Aimez? Quote
Aimez_moi Posted July 11, 2010 Author Posted July 11, 2010 Koosiek a co tam?....:) Ramzes po prosyu jest uroczy.....:) i tylko troszke.... upierdliwy..... Quote
paulinken Posted July 12, 2010 Posted July 12, 2010 Wysłałam grosik na kastrację, proszę sprawdzić. Quote
Lolalola Posted July 12, 2010 Posted July 12, 2010 Ramzes zobacz co one o tobie pisza:eviltong:upierdliwy???chopaczek chce sie bawic i w koncu jest mu dobrze i juz!! Quote
Aimez_moi Posted July 12, 2010 Author Posted July 12, 2010 No wlasnie....:):) chloipak zajarzyl po co zyje i jak ma dobrze.....:):) Quote
Recommended Posts