Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 3.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

On jest bardzo delikatny i subtelny.mam wyrzuty sumenia,jak przechodze kolo boksu,a on piszczy,ale ...wczoraj przyjechaly inne "chlopaki" i on nie moze caly czas biegac
luzem,bo tamci sie pienia.

Posted

Hura.hura.....:):)
Dzis wplynelo na konto Ramzesika:
100 zl od Beaty P. z Cieszyna
50 zl od Kasi K. z Zawiercia......:)
Bardzo bardzo dziekuje w imieniu slodziaka....:):)

Posted

anita_happy napisał(a):
a nie jest..jest...brakuje my TYLKO 295zł :)

Aimez polobbuj Ramzesa..nie damy rady z ta cała ferajną...ja pisze po ludziach...i co i nic..RR ludki nie wpadają..
yumanji - -moze mu pręge wygól maszynką:P

hihihi

Ja mam w domu samą pręgę na czystej krwi kundlu. Zawsze zastanawiała mnie ta dziwna sierść na grzbiecie.

Posted

alka6 napisał(a):
Ja mam w domu samą pręgę na czystej krwi kundlu. Zawsze zastanawiała mnie ta dziwna sierść na grzbiecie.

E tam na kundlu....na slicznym i na pewno bardzo kochanym psiaczku.....:):)

Posted

alka6 napisał(a):

CHOLERCIAAAAAAAAAAAAAAAAA ODDAWAJ PRĘGE TO NASZA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

zgłaszam naduzycie - odnaleźliśmy PĘGE!!!

a tak apropos...
Dzus była i sie z Ramzesem głaskałam...

JEST PIEKNY!!!!!!!musi miec piekna wille w stylu modernistycznym!!!
Dostojny i wcale nei stary...piekne zeby bez kamienia..siekacze poscierane - bo jadał gooofno...ale piękne zebiska...

NA PYSKU RADOSC...biega z dziewczynami yumanji i jednym pysiem...

A MNIE DZIS ani Ramzes..ani CYWIL nie pogryźli - TYLKO PSULA!!!!!!!!!!!yumanji sunia...ide sobie a cos mi wisi przy nogawce...a to PSULA _ moja ulubienica - piekna..ale wredota..dostaął oper..potem miala zakaz zblizania sie do mnei...

RAMZESIĄTKO skacze na furtke kojca jak ludzi zobaczy

odn. agresji..
był test Ramzesa i BARTUSIA..?Bartus na kolczatce i smyczy..
chłopaki obwąchały sie..BARTEK skoczył do boju..Ramzes odpysknąl..ale spacyfikował - odskoczył i potem chłopaki sie mijali...ale z Bartusiem milosci nie bedzie!!!!Bartus mysli ze jest KRÓLEM w OSADZIE...i bedzie gonił wszystkich, kt mają cos w sobie..a Ramzes Ma..z cywilem tez milosci nie bedzie!!nawet z miodkiem..
Ramzesiątko biega z pannnami i Pysiem i szczeniakiam, ktore waza po pol kilo - krzywdy muszce nie zrobi!!!

A JAK SIE GO MIZIA i przestanie to on nochem trąca i wymusza mizianie.....

Posted

Aimez_moi napisał(a):
Anita....:) Ramzes jest po prostu bardzo dostojny....:)
Zobaczysz jak zawojuje serca nie tylko psich panienek.....:)

ja narazie posiedziii bo buede na nim widac..

AIMEZ wyslala do yumanjik 400 zł..tak???

Posted

Anita bardzo smieszne te Twoje relacje(w sensie pozytywnym)of course,mozna sie ubawic:).......
Ramzesek juz na nk,ludzie niekumaci.......placza nad nim,lamentuja.......to napisalam,ze pies otrzebuje mamonki ;)oczywiscie to juz bylo wczesniej naskrobane,ale...........
dziekuje bardzo milosnikom zwierzat ,ze po raz setny dorzucil fotke jak ja poprosilam:)