malawaszka Posted September 20, 2011 Posted September 20, 2011 [quote name='Aleksandra95']jakie uszy ! :loveu:http://imageshack.us/photo/my-images/405/dsc1884xi.jpg/ fajne... a jakie z nimi problemy :shake: [quote name='jambi']i wymiana poglądów na temat "kto powinien trzymać piłkę, a kto powinien trzymac sie od niej z daleka" :lol: hahahaha ubawiłam się tym zdaniem :lol: super foty i fajnie widzieć, że po tym wszystkim idzie ku dobremu!!!!!! Quote
#Etna# Posted September 20, 2011 Posted September 20, 2011 http://img705.imageshack.us/img705/8695/dsc2012e.jpg Zaraz wiadro:eviltong: ma po prostu duży kagan http://img233.imageshack.us/img233/7629/dsc1889h.jpg Jejku jak ja marze o tym żeby mieć więcej niż jedną czarnulkę a tu takie dwie piękności :loveu: A basecior to ma swój urok ale nie dziwie sie, że nie chciały się z nim bawić pewnie nie nadążał za takimi szalonymi kobietami:cool3: Pociągi hmm... ja już mam ich po same uszy:eviltong: trochę się najeździło;) Quote
Tekla64 Posted September 20, 2011 Posted September 20, 2011 no prosze jak sie panienki skonsolidowaly hihihi fajnie jest znowu na biezaco was podziwiac i wiedziec co u was poocciiaagiiii no ja wiem o czym mowisz hihihi sciskaj mlodegp Quote
WATACHA Posted September 20, 2011 Posted September 20, 2011 Dziewczyny i tak chyba spokojne były jak na nie :). A Fredzio stateczny pan :), szkoda, że dziewczyny nie chciały go troszkę rozruszać ;) Quote
jambi Posted September 21, 2011 Author Posted September 21, 2011 Dziewczyny zupełnie nie wykazują chęci do bliższych kontaktów z Fredem :shake: za piłką ganiały we dwie, gdy przypadkiem piłka zawędrowała w okolice Freda - odpuszczały i zajmowały się swoimi sprawami... nie ma mowy o wspólnych zabawach czy gonitwach - ogólnie, dziewczyny są za szybkie dla Freda, więc w bezpośredniej gonitwie za piłką on nie miał z nimi najmniejszych szans... biorąc pod uwagę także to, że on jest jakby zgrabny inaczej i coś takiego jak szybkie zwroty jest mu całkowicie obce. Potrafi się np. potknąć o własne łapy, nadepnąć sobie na ucho, czego skutkiem jest efektowne "zrąbanie się na ryj" ... za to kilka razy udało mu się jednak tę piłkę zdobyć, a co z nią zrobił, zobaczycie na zdjęciach :evil_lol: co do "piękna bassecich uszu" - kwestia gustu :niewiem: jednak ja do miłośników owego piękna raczej nie należę :shake: inna rzecz, że takie uszy sprzyjają niestety ogromnym problemom zdrowotnym - uszy są ciężkie, w środku powstaje niezwykle przyjazne różnym bakteriom i innym syfom środowisko... baaardzo cięzko jest takie ucho wyleczyć :roll: a o samym Fredzie - pies jest u nas już ponad 7 tygodni, jego zdrowie i myślę samopoczucie uległo znacznej poprawie; przedewszystkim udało się w końcu dobrać odpowiednią kurację antybiotykową (uszy), zwalczylismy różne mniejsze i większe dolegliwości i przypadłości, pies jest po operacji - usunięcie nowotworu jądra, guza prostaty, guza na brodzie, doprowadzenie jego uzębienia do porządku - to tyle. A teraz dalej zdjęcia ;) Quote
jambi Posted September 21, 2011 Author Posted September 21, 2011 Fred próbuje przejąć piłkę :cool3: ... ma ją :multi: .... i stracił ją....:shake: Quote
Saththa Posted September 21, 2011 Posted September 21, 2011 nadepnąć sobie na ucho, czego skutkiem jest efektowne "zrąbanie się na ryj" oooooooo :roflt: Ty mi tak nie rób jak ja w pracy jestem :lol!: Hahahahha Super fotki;) Alez on siwusek jest :) Quote
jambi Posted September 21, 2011 Author Posted September 21, 2011 Balbina tak może bez końca... jedna strona podwórka... ... i druga strona podwórka... musicie wytrzymac jeszcze kilka, a potem zacznie robic się ciekawiej ;) i zagadka :) Kto to? Quote
jambi Posted September 21, 2011 Author Posted September 21, 2011 Saththa napisał(a):oooooooo :roflt: Ty mi tak nie rób jak ja w pracy jestem :lol!: Hahahahha no to sie przygotuj...bo ja mam z tego fotki :diabloti: Quote
jambi Posted September 21, 2011 Author Posted September 21, 2011 I do akcji wkracza basset :p na marginesie, widać że chłopak odjajczony nie? :cool3: taaak, ale basset wkracza, dziewczynki wykraczają :roll: ... ... więc basset również odpuszcza zabawe... Quote
jambi Posted September 21, 2011 Author Posted September 21, 2011 Pobawisz sie ze mną? a może Ty? i tak to mniej więcej wyglądało... ... ale... potem przenieślismy się na drugą stronę domu a wtedy... ;) Quote
Saththa Posted September 21, 2011 Posted September 21, 2011 jambi napisał(a):no to sie przygotuj...bo ja mam z tego fotki :diabloti: o matko :lol: Pobawisz sie ze mną? a może Ty? Normalnie zrobiło mi sie smutno :( Quote
jambi Posted September 21, 2011 Author Posted September 21, 2011 Saththa napisał(a):Normalnie zrobiło mi sie smutno :( nie smuć! spójrz na następne! :lol: Quote
Saththa Posted September 21, 2011 Posted September 21, 2011 jambi napisał(a):nie smuć! spójrz na następne! :lol: Spojrzałam, dziekuje heh ;) A ten pies biało brazowy w tle to za płotem? bo jakos nie moge sie dopatrzyc :) Quote
jambi Posted September 21, 2011 Author Posted September 21, 2011 Biegnie z piłką :razz: ...zgubił piłke :roll: ... ...na szczęście szybko się zorientował :evil_lol: niestety było już za późno - utrata piłki i punkt dla drużyny czarnych!:lol: Quote
jambi Posted September 21, 2011 Author Posted September 21, 2011 i uwaga .... :cool3: ale to: ... to Wam musze pokazac w powiększeniu :evil_lol: a jakby komuś było mało - to mam jeszcze kilka innych ujęć :p Quote
jambi Posted September 21, 2011 Author Posted September 21, 2011 Margi - napewno fotogeniczny :lol: Ujęcie 1 Ujęcie 2 Ujęcie 3 nio,:p i to tyle na dziś ;) a jutro pokaże Wam naszego ... dalmatyńczyka :diabloti: Quote
Margi Posted September 21, 2011 Posted September 21, 2011 Lubie takie Fredy,miałam po sąsiedzku basseta.Był bardzo fajnym,kontaktowym psiakiem.Jedynym minusem było to,że zawsze mnie uświnił śliną.:evil_lol: Quote
malawaszka Posted September 21, 2011 Posted September 21, 2011 hahahah Fred jest bardzo :hmmmm: plastyczny :lol: genialny do focenia tylko najlepiej leżeć plackiem :D Quote
zerduszko Posted September 21, 2011 Posted September 21, 2011 Saththa napisał(a):A ten pies biało brazowy w tle to za płotem? bo jakos nie moge sie dopatrzyc :) Podłóg mnie nie, ja tam nawet widzę łańcuch - co by tłumaczyło czemu się nie przyłącza. malawaszka napisał(a):hahahah Fred jest bardzo :hmmmm: plastyczny :lol: genialny do focenia tylko najlepiej leżeć plackiem :D Zdecydowanie! Jambi, rozkręciłaś Freda! :) Quote
Saththa Posted September 21, 2011 Posted September 21, 2011 Nie no ujęcia 1,2,3,4,5,6,7,8,9, itd super ;) Pokaż te nastepne;) Quote
Recommended Posts