Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

http://img705.imageshack.us/img705/8695/dsc2012e.jpg
Zaraz wiadro:eviltong: ma po prostu duży kagan
http://img233.imageshack.us/img233/7629/dsc1889h.jpg
Jejku jak ja marze o tym żeby mieć więcej niż jedną czarnulkę a tu takie dwie piękności :loveu:
A basecior to ma swój urok ale nie dziwie sie, że nie chciały się z nim bawić pewnie nie nadążał za takimi szalonymi kobietami:cool3:
Pociągi hmm... ja już mam ich po same uszy:eviltong: trochę się najeździło;)

Posted

Dziewczyny zupełnie nie wykazują chęci do bliższych kontaktów z Fredem :shake:
za piłką ganiały we dwie, gdy przypadkiem piłka zawędrowała w okolice Freda - odpuszczały i zajmowały się swoimi sprawami... nie ma mowy o wspólnych zabawach czy gonitwach - ogólnie, dziewczyny są za szybkie dla Freda, więc w bezpośredniej gonitwie za piłką on nie miał z nimi najmniejszych szans... biorąc pod uwagę także to, że on jest jakby zgrabny inaczej i coś takiego jak szybkie zwroty jest mu całkowicie obce. Potrafi się np. potknąć o własne łapy, nadepnąć sobie na ucho, czego skutkiem jest efektowne "zrąbanie się na ryj" ... za to kilka razy udało mu się jednak tę piłkę zdobyć, a co z nią zrobił, zobaczycie na zdjęciach :evil_lol:

co do "piękna bassecich uszu" - kwestia gustu :niewiem: jednak ja do miłośników owego piękna raczej nie należę :shake: inna rzecz, że takie uszy sprzyjają niestety ogromnym problemom zdrowotnym - uszy są ciężkie, w środku powstaje niezwykle przyjazne różnym bakteriom i innym syfom środowisko... baaardzo cięzko jest takie ucho wyleczyć :roll:

a o samym Fredzie - pies jest u nas już ponad 7 tygodni, jego zdrowie i myślę samopoczucie uległo znacznej poprawie; przedewszystkim udało się w końcu dobrać odpowiednią kurację antybiotykową (uszy), zwalczylismy różne mniejsze i większe dolegliwości i przypadłości, pies jest po operacji - usunięcie nowotworu jądra, guza prostaty, guza na brodzie, doprowadzenie jego uzębienia do porządku - to tyle.

A teraz dalej zdjęcia ;)

Posted

nadepnąć sobie na ucho, czego skutkiem jest efektowne "zrąbanie się na ryj"

oooooooo :roflt: Ty mi tak nie rób jak ja w pracy jestem :lol!:
Hahahahha

Super fotki;) Alez on siwusek jest :)

Posted

Balbina tak może bez końca... jedna strona podwórka...

... i druga strona podwórka...

musicie wytrzymac jeszcze kilka, a potem zacznie robic się ciekawiej ;)

i zagadka :) Kto to?

Posted

I do akcji wkracza basset :p

na marginesie, widać że chłopak odjajczony nie? :cool3:

taaak, ale basset wkracza, dziewczynki wykraczają :roll: ...

... więc basset również odpuszcza zabawe...

Posted

Biegnie z piłką :razz:

...zgubił piłke :roll: ...

...na szczęście szybko się zorientował :evil_lol:

niestety było już za późno - utrata piłki i punkt dla drużyny czarnych!:lol:

Posted

Lubie takie Fredy,miałam po sąsiedzku basseta.Był bardzo fajnym,kontaktowym psiakiem.Jedynym minusem było to,że zawsze mnie uświnił śliną.:evil_lol:

Posted

Saththa napisał(a):
A ten pies biało brazowy w tle to za płotem? bo jakos nie moge sie dopatrzyc :)

Podłóg mnie nie, ja tam nawet widzę łańcuch - co by tłumaczyło czemu się nie przyłącza.
malawaszka napisał(a):
hahahah Fred jest bardzo :hmmmm: plastyczny :lol: genialny do focenia tylko najlepiej leżeć plackiem :D

Zdecydowanie!

Jambi, rozkręciłaś Freda! :)